I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

Duet Syde of symphony iz Zrenjanina predstavio svoju prvu kompoziciju i spot (VIDEO)

 Muzički duet Side of Simphony, predstavio se nedavno široj javnosti  objavljivanjem prvog singla „Promises“ i izuzetnim video spotom objavljenim na mreži youtube.

Ovaj instrumentalni  duet čine  Biljana Simić – violončelo i  Vladimir Čorba-Bakić – gitara oboje iz Zrenjanina. Singl „Promises“ je autorska kompozicija koja predstavlja spoj klasične i moderne muzike sa težnjom praćenja svetskog muzičkog trenda. Spot za numeru snimljen je u zrenjaninskom pozorištu „Toša Jovanović“ i u dvorcu „Kapetanovo“. Kompoziciju, aranžman i produkciju potpisuje  Vladimir Čorba-Bakić,  a adaptaciju i aranžman za čelo Biljana Simić.

Biljana Simić diplomirala je 2007.godine na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu. Kao profesor violončela radi u Muzičkoj školi „Josif Marinković“ u Zrenjaninu. Od 2010-te godine je član Udruženja muzičkih umetnika u Beogradu, gde je imala seriju solističkih koncerata, od kojih su dva zapažena izvedena u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu. Vladimir Čorba-Bakić je kompozitor, producent i multiinstrumentalista iz Zrenjanina. Autor je projekta koji se bavi dečijom muzikom pod nazivom „Dečija uživancija“.

PerSu marketi

Biljana i Vladimir su  bračni par i ovaj duet i muzički stil nastao je iz želje da se muzički izraze na jedan drukčiji i originalan način, a inspiraciju kako sami kažu nisu morali da traže, crpe je iz njihove međusobne ljubavi.

 Produkciju spota potpisuje Vladimir Čorba-Bakić, dok su kamermani Bojan Vijatov i Aleksandar Solomun. Side of Symphony se zahvaljuje pozorištu, kao i vlasnicima zamka na podršci pri realizaciji spota.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh