I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

Dramski studio na Bagljašu poziva mlade da se uključe u rad

Lepa vest za sve mlade koji imaju afiniteta prema glumi, režiji, dramaturgiji ili scenskom dizajnu.

U prostorijama Mesne zajednice ”Veljko Vlahović ” na adresi Bulevar Veljka Vlahovića 14, radi dramski studio pod vodstvom  Dušana  Mamule ,diplomiranog pozorišnog reditelja iz Novog Sada. On u okviru toga sprovodi specifičnu metodologiju kolektivnog rada koji obuhvata režiju, glumu. dramaturgiju, scenski dizajn.

Program se odvija svake subote od 12 do 16 časova, a povremeno dolaze i saradnici iz drugih oblasti dramskih umetnosti.

–  Želim da u okviru dramskog studija sprovedem jednu specifičnu metodologiju kolektivnog stvaralaštva u okviru grupe. Zbog toga bih bio veoma srećan kada bi u dramskom studiju bilo polaznika koji su zainteresovani za režiju, dramaturgiju, scenski dizajn… Tako bismo imali raznovrsniju grupu u kojoj bi mogli da podelimo odgovornosti i stvorimo uslove za kvalitetan kolektivni rad, izjavio je Mamula dodavši da će povremeno dovoditi saradnike iz drugih oblasti (majstora klovnova, plesa, dramaturgije, scenskog dizajna), u zavisnosti od afiniteta grupe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

 

– Cilj rada na godišnjem nivou je predstava. U idealnom slučaju, pisana, režirana, osmišljena i igrana od strane polaznika studija. U koliko ne bude polaznika zainteresovanih za režiju i dramaturgiju, onda će to biti klasičnija predstava, pod mojom rediteljskom palicom. Naravno, pred premijeru predstave, rad će se intenzivirati, pa ćemo verovatno poslednjih nedelju dana imati svakodnevne probe, istakao je Mamula.

 

Svi zainteresovani  mogu da dođu subotom, od 12 časova u Mesnu zajednicu “Veljko Vlahović” na Bagljašu.

Više informacija mogu se dobiti pozivanjem broja: 062/232341,  064 99 28 919  ili posetom Facebook stranice:

https://www.facebook.com/dramskistudiozr/?fref=ts

Organizatori su Udruženje “Bagljaškult” i Mesna zajednica”Veljko Vlahović” Bagljaš, gde se mogu  dobiti šire informacije .

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh