I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

„Dečija nedelja“ u Narodnom muzeju

Manifestacija „Dečija nedelja“, u periodu od 5. do 10. oktobra 2020. godine, će se obeležiti i u Narodnom muzeju. Najmlađi sugrađani će imati prilike da putem crteža i u par rečenica predstave svoje utiske o postavkama u muzeju.

„Pozivamo naše najmlađe posetioce da učestvuju  u likovnoj radionici „Uvek mi je lepo u Muzeju!“, i tim putem kreiraju „Dečiju knjigu utisaka“ o Narodnom muzeju Zrenjanin. Vaši mališani će događaj, predmet ili ambijent, koji su zapamtili tokom jedne posete Muzeju u proteklom periodu i predstaviti jednim crtežom. Svoj crtež možete nacrtati u Muzeju  ili kod kuće. Molimo vas da ispod crteža, u jednoj rečenici napišete šta vam je najveći utisak ili sećanje na posetu Muzeju, a na poleđini crteža napišete svoje ime, prezime i uzrast. Okviran uzrast učesnika čije radove očekujemo je od 5 do 12 godina. Svi radovi će biti sačuvani i uvršteni u knjigu utisaka. Isto tako, pozivamo vas da zajedno posetite Muzej i podsetite se kakva se sve blaga iz prošlosti kriju u njemu“, poručilo je osoblje muzeja.

I Taxi Zrenjanin

Počev od 5. oktobra 2020. godine, sto i pribor za crtanje biće postavljeni u hodniku na drugom spratu Muzeja. Oni koji će crtati kod kuće, neka io čine na polovini lista bloka 5, ili okvirno na papiru 20×29 cm,  kako bi svi radovi bili istih dimenzija. Radove predati do 2. novembra 2020. godine. Crtež možete doneti ga lično u Muzej ili ga poslati poštom na adresu:

Narodni muzej Zrenjanin

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Subotićeva 1

23000 Zrenjanin- sa naznakom „Za dečiju knjigu utisaka“

Radno vreme Muzeja je radnim danima od 8:30 do 19h, subotom od 8:30 do 12:30h. Tokom individualne posete Muzeju, primenjujete mere zaštite u vidu nošenja maske i održavanja distance.

Za sve bliže informacije vas molimo da se obratite Pedagoško-informativnoj službi Muzeja i Ivani Arađan na br. 023/561–841, ili putem mejla (pedagognmz@gmail.com).

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh