I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Gradska Narodna Biblioteka

Kviz u okviru Dečije nedelje u biblioteci : Šta znam o bajkama

U saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ i ovog oktobra, od 6. do 13. oktobra, u okviru Dečje nedelje, organizuje kviz za predškolce „Šta znam o bajkama“.  

decija nedelja u biblioteci

Cilj organizovanja ovakve vrste programa jeste promovisanje knjige i čitanja, kao i namera da se kroz igru i druženje uvidi koliko učesnici poznaju dečju književnost, svet koji ih okružuje, koliko su spremni da pomognu drugom i da razviju pozitivne odnose u grupi.

Podsećamo, takođe, da početkom svake školske (upisne) godine, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ organizuje besplatan kolektivni upis predškolaca u Biblioteku, sa osnovnom idejom ranog razvijanja čitalačkih navika.

PerSu marketi

U kvizu koji će se održati na Dečjem odejenju biblioteke od 6. oktobra do 13. oktobra učestvovaće predškolci iz zrenjaninskih vrtića: Dečja radost,Alisa, Cvrčak, Crvenkapa, Čika Jova Zmaj, Poletarac, Vila, Bambi, Sunčica, Leptirić, Biberče i Zvezdica.

SATNICA I RASPORED :

Ponedeljak, 6.oktobar Vrtići – učesnici u kvizu:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

9h Bambi – Čika Jova Zmaj

10h Dečja radost – Crvenkapa

Utorak, 7. oktobar

9h Zvezdica – Poletarac

10h Biberče – Sunčica

Sreda, 8. oktobar

9h Leptirić – Vila

10h Cvrčak – Alisa

FINALE:

Veliko finale kviza održaće su u ponedeljak, 13. oktobra u 9.30 časova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh