I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Kultura

,,Nemam da platim i neću da platim”, premijerno na Dramskoj sceni NP „Toša Jovanović”

Na Dramskoj sceni Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” premijerno će 10. februara u 20 časova biti izveden komad Daria Foa „Nemam da platim i neću da platim”.

U osnovi ove komedije sadržana je kritika socijalnih prilika, ali i ekonomskog i političkog sistema Italije. Međutim, prateći pojedinačne sudbine predstavnika radničke klase pronalazeći ih na marginama društva, ovaj komad tematski korespondira i postaje aktuelan u kontekstu domaćih okolnosti i problema koji prate radnike Srbiji.

            Režiju predstave i adaptaciju teksta potpisuje Miloš Jagodić, za scenografiju i kostim zadužena je Blagovesta Vasileva, koreograf je Danica Arapović, a muziku je komponovao Gabor Lenđel.

I Taxi Zrenjanin

U predstavi igraju: Snežana Kovačević Čelar (Antonija), Jovan Torački (Đovani, njen muž), Vesna Varićak (Margareta), Zvonko Gojković (Luiđi, njen muž), Mirko Pantelić (policijski narednik/poručnik) i Nataša Luković (policijska narednica/kuma). Inspicijent je Jelena Ristić i Sanja Nikić, a sufler Ivana Titin.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh