I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Kultura

„Dani mozga“ privukli veliki broj posetilaca

Pod sloganom “Dani mozga” u Zrenjaninu se tokom poslednja tri dana održavao naučni festival koji su organizovali Studentska sekcija Društva za neuronauke, Biološki fakultet univerziteta u Beogradu, Institut za biološka istraživanja Siniša Stanković, Centar za promociju nauke i Kulturni centar Zrenjanina.

Festival je deo projekta “Isključi tamu, uključi mozak” sa kojim su do sada upoznati građani Beograda, Vršca, Niša i našeg grada, a u planu je i obilazak Valjeva i Novog Sada.

Posetioci festivala u Kulturnom centru Zrenjanina imali su priliku da slušaju predavanja studenata psihologije, biologije i medicine, pogledaju izložbu raznih modela moždane mase u prirodnoj veličini, učestvuju u radionicama, testiranjima pamćenja i upoznaju se sa bizarnim slučajevima iz istorije neuronauke.

I Taxi Zrenjanin

Organizatori kažu da su zadovoljni interesovanjem koje posetioci pokazuju na izložbi. “Dane mozga” posetio je veliki broj studenata, učenika osnovnih i srednjih škola, sportisti, stariji sugrađani. Mnogi su oprobali tehniku proceduralnog pamćenja kojom se testiraju motorne veštine, što je bio samo jedan od interaktivnih programa u okviru festivala.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh