I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

Članovi KUD „Lola“ iz Farkaždina igrali za Nikolu Stanišića

 

 Nikola Stanišić se već neko vreme bori protiv opake bolesti, akutne limfoblastne leukemije. Nastavak lečenja zahteva tretmane na klinici u Nemačkoj.
Kako bi se ovom momku olakšalo i uopšte omogućilo daljne lečenje dosada je organizovano više humanitarnih akcija i koncerata.

Jednu od takvih humanih gesti organizovalo je  i KUD „Lola“ iz Farkaždina.

Pred 150 meštana koji su se odazvali i nesebično podržali ovu akciju organizovan je bogat pesnički i muzički program. Učestovali su pesnikinja Paraška Dimitrijevska Pejčić kao i Mila Stašević, potom pesnik Petar Ćirić, pevačka grupa „Zora“, KUD „Borčanski opanak“, a podršku su pružili i MZ Farkaždin, Lovačko udruženje, Udruženje penzionera i  ovdašnji DVD.

– Novac koji je potreban Nikoli Stanišiću za lečenje jeste velik ali mislimo da svakom problemu koliko god on bio velik uz učešće mnogo prijatelja može da se nađe i rešenje – reči su Stevana Ćirića iz Perleza ujedno i predsednika KUD „Lola“ kao i potpredsednice Jelene Janošev.

I Taxi Zrenjanin
KUD „Lola“ iz Farkaždina osnovano je 01.04.2017. i zasada broji 90 članova podeljenih u četiri grupe. Uz dva dosadašnja nastupa u Idvoru i Zrenjaninu ovo im je bilo prvo pojavljivanje i nastup pred svojim meštanima.

 U programu su zapažen nastup imali i najmlađi članovi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh