I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

Filmovi koje možete pogledati u CineStar bioskopu ove nedelje [TREJLERI]

Bioskopi ˝Cinestar˝ za cilj imaju da svojim posetiocima pruže vrhunsku uslugu i zadovoljstvo, uz najveći izbor novih i aktuelnih filmova. U salama opremljenim najboljim zvučnim i video sistemima i najudobnijim sedištima, ovi bioskopi nude kompletan ugođaj. Ove nedelje, u bioskopu Cinestar Zrenjanin, možete pogledati sledeće projekcije:

1. Gringo

Dejvid Ojelovo je u ulozi nedavno oženjenog, pristojnog biznismena koji ima udeo u farmaceutskoj firmi koja se sprema za izlazak na berzu…sve do dana kada mu se život pretvara u pakao zbog jednog incidenta u Meksiku.
U tom trenutku američki preduzetnik postaje kriminalac.

Fordomanija

Projekat: Titan

U bliskoj budućnosti u kojoj Zemlja nije više naseljiva, bivši pilot avio snaga Rik Džensen odabran je za vojni eksperiment stvaranja super bića, čoveka sposobnog da preživi u sirovoj sredini Saturnovog meseca Titana. Nakon što sa svojom porodicom preseli na ostrvo u Atlantskom okeanu, Rik shvati da je eksperiment drugačiji od očekivanog te da celi program služi kao paravan za kolonizaciju Titana i širenje granica ljudskog iskustva.

Bitka za Pacifik: Pobuna

Globalni sukob između čudovišta za masovno uništenje koja nisu sa planete Zemlje i super mašina koje su stvorene da ih unište, a kojima upravljaju ljudi, biće samo uvod u napad na čovečanstvo epskih razmera, u filmu Bitka za Pacifik – Pobuna.
Džejk se ujedinjuje sa talentovanim rivalom, pilotom Lambertom (Skot Istvud, Paklene Ulice 8) i petnaestogodišnjom hakerkom Amarom (igra je novajlija Kajli Spini) koji će mu postati jedina porodica koju ima. Dok su na putu da postanu najmoćnija odbrambena sila koja je ikada hodala planetom Zemljom, otkriće niz novih, spektakularnih avantura.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kompletan repertoar bioskopa ˝Cinestar˝ možete pogledati klikom OVDE

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh