I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Bioskop

11 filmova koje možete pogledati u Cinestaru ove nedelje

Bioskopi ˝Cinestar˝ za cilj imaju da svojim posetiocima pruže vrhunsku uslugu i zadovoljstvo, uz najveći izbor novih i aktuelnih filmova. U salama opremljenim najboljim zvučnim i video sistemima i najudobnijim sedištima, ovi bioskopi nude kompletan ugođaj. Ove nedelje u bioskopu Cinestar Zrenjanin, možete pogledati sledeće projekcije:

1.Trolovi – sinhronizovano

Kada Maka, optimistična i vesela princeza Trolova započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, ona dolazi do toga da moli Zakerala za pomoć, gradskog kuvara – pesimističnog realistu koji želi princezi da dokaže da svet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

2. Pakao na horizontu

Naftna platforma Deepwater Horizon u Meksičkom zalivu nije vođena po propisima i došlo je do eksplozije platforme i velikog zagađenja usled curenja nafte. Uzrok katastrofe bila je erupcija nafte sa morskog dna koja je nastala nakon raspada i eksplozije naftne platforme.

I Taxi Zrenjanin

3. Rode – titlovano

Rode donose decu…ili su donosile pre. Sada dostavljaju pakete velike globalne Internet kompanije Cornerstore.com. Junior, najbolji dostavljač biće unapredjen kada slučajno aktivira Baby Making Machine, koji proizvode preslatku curicu. U očajničkom pokušaju da reši problem pre nego šef poludi, Junior i njegov jedini čovekoliki prijatelj Tulip, na planini roda, pokušaće da izvrše svoju prvu dostavu deteta.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

4. Ustav Republike Hrvatske

Priča o četvoro ljudi koji žive u istoj zgradi i zaziru jedni od drugih jer se razlikuju po imovinskom statusu, seksualnim navikama, nacionalnosti i veri.

5. Devojka iz voza

Kada se u mirnom naselju dogodi zločin, Rachel će shvatiti da je uključena u njega više nego što je i sama svesna.
Ovaj vrhunski napeti triler nastao je prema istoimenom bestseleru Paule Hawkins.

6. Inferno

Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sećanja u vezi ičega što se dogodilo u poslednjih nekoliko dana, Robert Lengdon se odjednom nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorke Siene Bruks i dobrog poznavanja simbola, Lengdon će istovremeno pokušati da pobegne, ali i da reši najintrigantniju zagonetku sa kojom se do sada susreo.

7. Jesen samuraja

Po okončanju karijere, Vladica se vraća u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

8. Dom gospođe Peregrin za čudnovatu decu

Džejkobu do ruku dospeva tajanstveno pismo koje ga odvodi na velško ostrvo i do doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu, gde ima samo jedan zadatak, a to je da ih sačuva od zla koje će ih napasti.

9. Dva ortaka i jazavac – sinhronizovano

Ove jeseni „Noć veštica“ stiže ranije u domaće bioskope – na „ludom“ vagonu bez kočnica iz „kuće strave“, u kojem dva neustrašiva ortaka i njihov ljubimac Jazavac kreću da spasu svet.

10. Ko se boji vuka još? – sinhronizovano

Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Biance, Grey odlazi u šumu, gde otkriva kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje „transmutacioni napitak”. Grey popije napitak i vrati se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u ovna!

11. Ledeno doba Veliki udar – sinhronizovano

Skretova epska potraga za odbeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Mani, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje gde će upoznati mnoštvo novih likova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh