I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Bioskop

11 filmova koje možete pogledati u Cinestaru ove nedelje

Bioskopi ˝Cinestar˝ za cilj imaju da svojim posetiocima pruže vrhunsku uslugu i zadovoljstvo, uz najveći izbor novih i aktuelnih filmova. U salama opremljenim najboljim zvučnim i video sistemima i najudobnijim sedištima, ovi bioskopi nude kompletan ugođaj. Ove nedelje u bioskopu Cinestar Zrenjanin, možete pogledati sledeće projekcije:

1.Trolovi – sinhronizovano

Kada Maka, optimistična i vesela princeza Trolova započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, ona dolazi do toga da moli Zakerala za pomoć, gradskog kuvara – pesimističnog realistu koji želi princezi da dokaže da svet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

2. Pakao na horizontu

Naftna platforma Deepwater Horizon u Meksičkom zalivu nije vođena po propisima i došlo je do eksplozije platforme i velikog zagađenja usled curenja nafte. Uzrok katastrofe bila je erupcija nafte sa morskog dna koja je nastala nakon raspada i eksplozije naftne platforme.

I Taxi Zrenjanin

3. Rode – titlovano

Rode donose decu…ili su donosile pre. Sada dostavljaju pakete velike globalne Internet kompanije Cornerstore.com. Junior, najbolji dostavljač biće unapredjen kada slučajno aktivira Baby Making Machine, koji proizvode preslatku curicu. U očajničkom pokušaju da reši problem pre nego šef poludi, Junior i njegov jedini čovekoliki prijatelj Tulip, na planini roda, pokušaće da izvrše svoju prvu dostavu deteta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

4. Ustav Republike Hrvatske

Priča o četvoro ljudi koji žive u istoj zgradi i zaziru jedni od drugih jer se razlikuju po imovinskom statusu, seksualnim navikama, nacionalnosti i veri.

5. Devojka iz voza

Kada se u mirnom naselju dogodi zločin, Rachel će shvatiti da je uključena u njega više nego što je i sama svesna.
Ovaj vrhunski napeti triler nastao je prema istoimenom bestseleru Paule Hawkins.

6. Inferno

Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sećanja u vezi ičega što se dogodilo u poslednjih nekoliko dana, Robert Lengdon se odjednom nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorke Siene Bruks i dobrog poznavanja simbola, Lengdon će istovremeno pokušati da pobegne, ali i da reši najintrigantniju zagonetku sa kojom se do sada susreo.

7. Jesen samuraja

Po okončanju karijere, Vladica se vraća u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

8. Dom gospođe Peregrin za čudnovatu decu

Džejkobu do ruku dospeva tajanstveno pismo koje ga odvodi na velško ostrvo i do doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu, gde ima samo jedan zadatak, a to je da ih sačuva od zla koje će ih napasti.

9. Dva ortaka i jazavac – sinhronizovano

Ove jeseni „Noć veštica“ stiže ranije u domaće bioskope – na „ludom“ vagonu bez kočnica iz „kuće strave“, u kojem dva neustrašiva ortaka i njihov ljubimac Jazavac kreću da spasu svet.

10. Ko se boji vuka još? – sinhronizovano

Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Biance, Grey odlazi u šumu, gde otkriva kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje „transmutacioni napitak”. Grey popije napitak i vrati se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u ovna!

11. Ledeno doba Veliki udar – sinhronizovano

Skretova epska potraga za odbeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Mani, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje gde će upoznati mnoštvo novih likova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh