I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

10 filmova koje ove nedelje možete pogledati u Cinestaru (TREJLERI)

Bioskopi ˝Cinestar˝ za cilj imaju da svojim posetiocima pruže vrhunsku uslugu i zadovoljstvo, uz najveći izbor novih i aktuelnih filmova. U salama opremljenim najboljim zvučnim i video sistemima i najudobnijim sedištima, ovi bioskopi nude kompletan ugođaj. Ove nedelje, u bioskopu Cinestar Zrenjanin, možete pogledati sledeće projekcije

1. Odmetnik 1 – Star Wars priča

ODMETNIK-1 je potpuno nov Star Wars samostalni film koji govori o događajima koji su se desili nešto pre radnje filma Star Wars – Nova Nada iz 1977. Uz ove nove „Star Wars priče“, publika će se upoznati sa ključnim momentima u Star Wars istoriji, ali će i videti delove ovog sveta koji do sad nikad nisu istraženi na filmu.
Odmetnik-1 je priča o grupi neočekivanih junaka koji će se ujediniti u misiji da ukradu planove za strašnu Zvezdu smrti.

I Taxi Zrenjanin

2. Igla ispod praga (Domaći film)

Otac Petar strahuje da Bog ne interveniše. Žena ga je ostavila. Đorđe, njegov sin, mu se suprotstavlja, majka ga tek ponekad prepozna. Sve što želi jeste samo trenutak mira. A šanse za to su nikakve jer će nesretni sveštenik postati nepremostiva prepreka za veliku prodaju zemlje. Petar odbija da postane deo njihove transakcije, te grupa šarmantnih, ali veoma osvetoljubivih seljana, odlucˇuje da popa iz sela otera.

3. Ludi božić u kancu

Radnja filma prati menadžment kompanije koji, kako bi se izbeglo zatvaranje kancelarije, pokušava da napravi najbolju božićnu zabavu ikada i na taj način privuče potencijalnog klijenta i završi posao koji će njihovu kompaniju podići na noge. Zabava naravno ubrzo krene neočekivanim tokom…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

4.  Podzemni svet: Krvavi ratovi

Pod patronatom moćnog Mariusa, Likani su postali moćniji nego ikada pre, a Vampiri se nalaze na ivici izumiranja. Proterana iz vampirskog plemena, Selena će da udruži snage sa novom i moćnom ekipom – misterioznim nordijskim Vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati da odluči da li želi da se bori za stare ili nove saveznike u ovom epskom finalnom obračunu nakon kojeg možda niko neće ostati živ.

5. Nevaljali Deda Mraz 2

Sigurno je da neće nedostajati smeha uz iritantnog dekicu koji pije alkohol, psuje i pljačka šoping centre.
Pored Billy Bob Thornton tu su naravno i Tony Cox (patuljak Marcus) i Bretta Kellyja (klinac).
Ekipi se pridružila i Kathy Bates koju ćemo gledati u ulozi Thorntonove majke i Christina Hendricks – u ulozi žene koja ima fetiš na dekicu…

6. Dolazak

Radnja ovog inteligentnog naučno- fantastičnog misterioznog trilera fokusirana je na dolazak vanzemaljaca i naš prvi kontakt sa njima. Ukupno dvanaest letilica jajastog oblika sletelo je na različitim lokacijama širom sveta. Američka vojska ubrzo regrutuje doktorku Luiz Benks (Adams), najbolju ženu prevodioca na svetu, čiji je zadatak da uz pomoć fizičara Iana Donelija (Rener) otkrije da li su naši posetioci došli u miru ili predstavljaju pretnju kompletnom čovečanstvu.

7. Saveznici

Film Saveznici je priča o obaveštajnom oficiru Maksu Vejtanu (Pit) koji 1942. u Severnoj Africi upoznaje borca francuskog pokreta otpora Marijen Bosejžur (Kotijar) na smrtonosnoj misiji iza neprijateljskih linija. Kad se ponovo nađu u Londonu, njihovoj vezi će pretiti ekstremni pritisak rata.

8. Stado (Domaći film)

Glavni junaci komedije STADO su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će da pokušaju da pronađu finansijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu, ali i u stvarnom životu, njihov put do mogućeg uspeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni da naprave puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju.

9. Vajana

Za vreme tog putovanja ona će upoznati nekada moćnog poluboga Mauija koji će je voditi u njenoj misiji da postane „nalazač puta“. Oni će zajedno putovati po otvorenom okeanu u ovom akcijom nabijenom putovanju, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama. Usput će Vajana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet.

10. Trolovi (Sinhronizovano)

Kada Maka, optimistična i vesela princeza Trolova započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, ona dolazi do toga da moli Zakerala za pomoć, gradskog kuvara – pesimističnog realistu koji želi princezi da dokaže da svet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh