I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

Zrenjaninska publika oduševljena predstavom „Čikaške perverzije“

Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević izveli su sinoć hit predstavu „Čikaške perverzije“ pred brojnom publikom u Kulturnom centru Zrenjaninu.

Predstava je rađena po motivima drame čuvenog Dejvida Memeta. Memetovu duhovitu savremenu američku dramu, srpski glumci su na maštovit način pretvorili u fantastičnu komediju koja prevazilazi granice lokalnog i progovora o onome što je zajedničko svima – o potrebi za ljubavlju i preprekama njenog ostvarenja. Likovi prolaze kroz ljubavne priče, svako na svoj način, ne usuđujući se da im se do kraja predaju, što stvara niz komičnih situacija.

cikaske-perverzije-kulturni-centar-zrenjanin-decembar-2015-2

– Ova predstava je neiscrpna tema. Posle deset godina pauze počeli smo ponovo da je izvodimo. Moj lik je jedna povodljiva, neodlučna osoba koja retko vidi problem što je i negde njen mali nedostatak, ali zato je tu mojaa „Džoana“ koja me upozorava. Dragan igra mačo muškarca koji je željan ljubavi, a ne želi to da pokaže, Igor igra senzibilnu „dušicu“ koja veruje u ljubav. Generalno, i ova predstava govori koliko se ljudi plaše da idu u dubinu problema i često se dešava da se zadržavaju na površini, ali i da se uplaše i pobegnu jer žele da vide idealnu sliku nečega, a realno gledano – niko nije idealan, rekla je Branka Pujić pre početka predstave objašnjavajući dublju poentu predstave koja na prvi pogled ima sve elemente komedije.

PerSu marketi

cikaske-perverzije-kulturni-centar-zrenjanin-decembar-2015-4

Džoana Veber koju tumači Olga Odanović predstavnica je isfrustriranih žena.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-„Čikaške perverzije“ su tražene i gledane jer se bave jednom univerzalnom temom, a to je ljubav. Lično smatram da je ljubav esencija našeg života i bez nje nema ni dobre porodice ni dobrog društva. Naša predstava se temom bavi na jedan duhovit način, ali postoje isto tako scene tokom kojih publika ćuti i sluša, nekoliko dramskih momenata sa dubljom tematikom o kojoj je Branka govorila. Pošto živimo u svetu u kom su uznapredovale tehnologija i društvene mreže, niko se ni sa kim ne duži, u toku dana primite toliko informacija da upošte ne znate kako vam je prošao dan i zato je ljudima teško da pronađu pravog, iskrenog partnera. Time se bavi naša predstava – priča priču kako je mnogo teško naći srodnu dušu, rekla je Odanovićeva neposredno pred izlazak na scenu.

cikaske-perverzije-kulturni-centar-zrenjanin-decembar-2015-3

Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević

cikaske-perverzije-kulturni-centar-zrenjanin-decembar-2015-1

Kultne “Čikaške perverzije” posle višegodišnje pauze Gagi Jovanović vratio je u život prošlog decembra, i od tada je izveden spektakularan niz od oko 40 rasprodatih izvođenja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh