I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

„Čikaške perverzije“ 12. decembra u Zrenjaninu

Hit predstava „Čikaške perverzije“, u kojoj igraju Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, konačno tokom decembra kreće na dugoočekivanu turneju po Srbiji.

U subotu, 12. decembra u 20 sati biće odigrana u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina.

cikaske-perverzije

Kultne „Čikaške perverzije“ posle višegodišnje pauze Gagi Jovanović vratio je u život prošlog decembra, nakon čega je zabeležen spektakularan niz od oko 40 rasprodatih izvođenja uglavnom u Domu omladine Beograda (DOB) i Pozorištu mladih u Novom Sadu.

I Taxi Zrenjanin

-U početku je bio je planiran samo Dom omladine Beograda par puta mesečno, ali je na zahtev publike predstava počela da se igra redovno i u Novom Sadu. Neprekidni, izuzetno brojni zahtevi publike iz ostalih gradova doveli su do toga da 2015. godina bude završena na najlepši mogući način turnejom koja sada stiže do Zrenjanina, Niša, Vršca, Jagodine …, poručuje ekipa Čikaških perverzija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Predstava je rađena po motivima drame čuvenog Dejvida Memeta. Memetovu duhovitu savremenu američku dramu, srpski glumci su na maštovit način pretvorili u fantastičnu komediju koja prevazilazi granice lokalnog i progovora o onome što je zajedničko svima – o potrebi za ljubavlju i preprekama njenog ostvarenja. Likovi prolaze kroz ljubavne priče, svako na svoj način, ne usuđujući se da im se do kraja predaju, što stvara niz komičnih situacija.

cikaske perverzije foto 1

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 900 dinara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh