I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Bioskop

„Zločinački um“ u bioskopu Cinestar

Ryan Reynolds i Kevin Costner zajedno u akcionom trileru u kojem neće nedostajati akcije, jurnjave automobila, pucnjave i intrige!

Priča o pravom čoveku u pogrešnom telu. Kao poslednji pokušaj zaustavljanja katastrofe svetskih razmera, okorelom, opasnom i nepredvidivom osuđeniku na smrt se usađuju sećanja, tajne i veštine poginulog CIA-inog agenta s nadom da će on uspeti završiti misiju operativca.

zlocinacki-um-film

Šta se događa kada CIA-ina jedina nada da zaustavi terorističku pretnju nuklearnom arsenalu leži u mračnim, nepredvidivim pukotinama oštećenog uma kriminalca? Ovaj sveži, provokativni pristup špijunskom akcionomm trileru pod nazivom ZLOČINAČKI UM, koji potpisuje reditelj Ariel Vromen koji je okupio zvezdanu podelu na čelu s Ryanom Reynoldsom, Kevinom Costnerom, Galom Gadotom, Tommyjem Lee Jonesom i Garyjem Oldmanom, prodire u tajni svet sećanja i identiteta i kontrole uma, kroz ubicu osuđenog na smrt koji preuzima savest agenta CIA-e i biva prisiljen na divlju trku s vremenom.

PerSu marketi

Ova napeta priča počinje kada agent CIA-e Bill Pope (Reynolds) tragično pogine tokom hitne tajne misije. Pratio je briljantnog hakera poznatog kao „Holanđanin“ (Michael Pitt), koji je, surfujući nezakonitom mrežom pod nazivom Dark Web, otkrio način kako da upravlja celim naoružanjem američke vojske.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

zlocinacki-um-film-002

Smrću Popea, sve važne informacije koje je prikupio o Holanđaninu i njegovim kretanjima su izbrisane zauvek. Mrtvi ne mogu govoriti. Ili mogu? Kao što Kevin Costner kaže: “Nekada su mrtvi sa sobom u grob nosili svoje tajne, ali funkcionisanje mozga više nije misterija, a nauka sve više napreduje i uskoro će biti moguće preneti sećanja s jedne osobe na drugu.“

Upravo zato nemilosrdni londonski šef CIA-e, Quaker Wells (Oldman), odlučuje da organizuje eksperimentalni zahvat u kojem bi se Popeov DNK usadio direktno u sinapse mozga drugog čoveka. Za to angažuje nekonvencionalnog neurohirurga, Dr. Franksa (Tommy Lee Jones), koji pronalazi osobu koja bi mogla biti pogodna za apsorbovanje Popeovih sećanja: podmuklog i poremećenog osuđenika na smrt po imenu Jerico (Costner), koji je zbog oštećenja mozga u detinjstvu nepredvidljiv ali savršen kandidat. Budući je lišen empatije i osećaja, Jerico je kao prazan papir na koji se mogu utisnuti Popeova sećanja.

FILM ZLOČINAČKI UM JE U CINESTARU U ZRENJANINU OD 21.04

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh