I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Bioskop

Hardcore Henry stiže u bioskope na način na koji niste očekivali

Ovog četvrtka u bioskope stiže film nastao u rusko-američkoj produkciji, HARDCORE HENRY!

HARDCORE HENRY prvi je film u istoriji kinematografije koji je snimljen iz prvog lica,odnosno kadriran iz perspektive glavnog junaka.Na ova jnačin publika stiče utisak da dešavanja u filmu prati„iz glave“glavnog protagoniste. Dok gledate ovaj film imaćete utisak da ste glavni lik u igrici.

hardcore-henry-film-001

Film Hardcore Henry je jedno od najoriginalnijih hard core ostvarenja u poslednje vreme jer….ti si heroj u ovom filmu!

PerSu marketi

HARDCORE HENRY je prvi film u istoriji u kom publika sve vidi na način iz perpektive glavnog lika.Tim naučnika vasrksava agenta Henrija kao kibernetskog-supervojnika koji se ne seća ničega iz njegove prošlosti. Šalju ga na misiju protiv „gospodara rata“ Akana koji želi da napravi svoju nepobedivu armiju bio-vojnika. U isto vreme Henri se nalazi u ekvilibrijumu neznanja ni jedne pojedninosti o svom životu….i o samom sebi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ovaj film snimljen je u potpunosti uz pomoć minijaturne kamere GoPro Hero4. Autori filma su morali ekskluzivno za potrebe snimanja da konstruišu posebnu masku (rig) koju je glumac nosio na glavi zajedno sa kamerom a kako bi na najrealniji mogući način mogao da snimi dešavanja u filmu ali iz perspektive prvog lica.

Film je režirao Ilya Naishuler a film nam predstavlja potpuno novu ekipu glumaca medju kojima su Shartlo Copley i Danila Kozlovsky kao i jeno poznato ime Tim Roth-a.

Srećno Henry.Sigurno će ti trebati…

FILM JE U BIOSKOPU CINESTAR OD ČETVRTKA 14.04!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh