I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Bioskop

Raspored projekcija u bioskopu Cinema od 23-25.09.2016.

Petak (23. septembar)

16:30 – HRABRI VITEZ TRENK (sinhronizovano)
18:30 – DNEVNIK MAŠINOVOĐE (domaći film)
20:30 – POVRATAK VEŠTICE IZ BLERA

Subota (24. septembar)

16:30 – HRABRI VITEZ TRENK (sinhronizovano)
18:30 – POVRATAK VEŠTICE IZ BLERA
20:30 – SEDMORICA VELIČANSTVENIH

Nedelja (25. septembar)

16:30 – KO SE BOJI VUKA JOŠ (sinhronizovano)
18:30 – THE BEATLES:GODINE BITLMANIJE (dokumentarni)
20:30 – SAUSAGE PARTY

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa od petka 23.09.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Cene ulaznica za sve projekcije: 250 din.

Radno vreme blagajne: od petka (23.09.) do nedelje (25.09.) od 16:00 do 20:30;

POVRATAK VEŠTICE IZ BLERA [23.09. i 24.09.]

povratak-vestice-iz-blera-plakatRežija: Adam Wingard

Uloge: James Allen McCune, Callie Hernandez, Brandon Scott, Curry, Corbin Reid, Wes Robinson

Žanr: Horor / Triler

Jezik: engleski

Zemlja: SAD

Trajanje: 89 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 20:30 (23.09.) i 18:30 (24.09.)

Cena karte: 250 dinara

Priča prati grupu studenata na kampovanju koji ubrzo otkrivaju da se u šumi krije veliko zlo. Veštica iz Blera je napet i izuzetno zastrašujuć horor. Neki ga nazivaju klasičnom noćnom morom.

SEDMORICA VELIČANSTVENIH [24.09.]

sedmorica-velicanstvenih-plakatRežija: Antoine Fuqua

Uloge: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Haley Bennett, Byung-hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo

Žanr: Vestern / Akcija

Jezik: engleski

Zemlja: SAD

Trajanje: 132 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 20:30

Cena karte: 250 dinara

Mali grad Roz Krik nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalaca Bartolomea Borgia (Piter Sarsgard ) pa očajni građani traže pomoć sedmorice lovaca na glave, kockara i angažovanih revolveraša : Sema Kajsloma (Denzel Vošington), Džoša Faradeja (Kris Prat), Gudnajt Robičiksa (Itan Houk), Džeka Hornea (Vinsent D Onofrio), Bilija Roksa (Bjun Han Li), Vaskeza (Manuel Garsia Ralfo) i Reda Harvesta (Martin Senzmajer). Dok pripremaju grad za krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad da se dogodi sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac već i za nešto puno vrednije.

DNEVNIK MAŠINOVOĐE [23.09.]

dnevnik-masinovodje-plakatRežija: Miloš Radović

Uloge: Lazar Ristovski, Petar Korac, Pavle Erić, Mirjana Karanović, Jasna Đuričić, Mladen Nelević, Nina Janković, Tihomir Stanić

Žanr: Komedija

Jezik: srpski

Zemlja: Srbija

Trajanje: 85 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 18:30

Cena karte: 250 dinara

Svaki mašinovođa, tokom svoje profesionalne karijere, nenamerno ubije 20 – 30 ljudi. Žrtve su obično samoubice, nepažljivi, pijani, ili samo odsutni ljudi. Ovo je tragična komedija o nevinim ubicama i njihovim životima. Činjenica da voz ne može da se zaustavi najmanje 700 metara nakon što je kočnica aktivirana, oslobađa mašinovođe svake odgovornosti. Nevinost za nebrojene žrtve – čini ove masovne ubice grupom ljudi sa posebnim mentalnim i psihološkim profilom. Ovo je tragično-humorna melodrama o nevinim ubicama i njihovim životima. Ilija je šezdesetogodišnji mašinovođa, na korak do penzije. On drži neslavan rekord od 28 gaženja tokom karijere. Njegov devetnaestogodišnji usvojeni sin Sima priprema se da nastavi porodičnu tradiciju. Ilija ga upoznaje sa poslom i činjenicom da su nesreće neizbežne. Sima se plaši, on ne želi da postane ubica. Najviše ga zanima koliko će vremena proći dok mu se ne desi prvo gaženje.

HRABRI VITEZ TRENK [23.09. i 24.09.]

hrabri-vitez-trenkRežija: Anthony Power

Uloge: Mateja Vukašinović, Milan Gromilić, Dragan Vujić-Vujke, Milan Caci Mihailović, Anđelija Milenković, Milan Antonić, Marko Marković, Milan Bosiljčić, Aleksandar Bećić

Žanr: Animirani / Porodični

Jezik: sinhronizovano na srpski

Zemlja: Nemačka

Trajanje: 80 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 16:30

Cena karte: 250 dinara

Radnja ovog evropskog crtanog filma smeštena je u srednji vek među vitezove, ulične svirače i zmajeve. Ovo je priča o dečaku Trenku (Mateja Vukašinović) koji mora da nauči šta su junaštvo i hrabrost pre nego što od siromašnog kmeta na imanju zlog Barona Zlopogledića (Milan Gromilić) izraste u sjajnog viteza pod zaštitom velikog mentora viteza Gvozdena od Debelog ‘lada (Dragan Vujić Vujke). On želi da jednog dana živi bolje od svog oca, koji je u zamku ponovo zatočen u Zlopogledićevom zamku. Na svom putu ka viteškoj tituli naš hrabri Trenk, se zaputio u grad, da tamo potraži sreću. Ali sreću nije tako lako pronaći, kao što Trenk misli, stoga je dobro što na svom putu pronalazi prijatelje koji mu u tome pomažu.

SAUSAGE PARTY [25.09.]

sausage-party-plakatRežija: Greg Tiernan, Conrad Vernon

Uloge: James Franco, Kristen Wiig, Jonah Hill, Paul Rudd, Seth Rogen, Michael Cera, Bill Hader, Salma Hayek

Žanr: Animirani / Avantura / Komedija

Jezik: engleski

Zemlja: SAD

Trajanje: 89 min

Preporučeno za uzrast: 18+

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 20:30

Cena karte: 250 dinara

„Sausage Party“ je prvi animirani film koji će igrati u bioskopima, a koji ne smeju gledati mlađi od 18 godina. Glavni lik filma je Frenk, viršla koja predvodi grupu prehrambenih proizvoda na epskom putovanju otkrivanja prave istine o tome što se događa kada hrana napusti udobnost polica prodavnica. Njihova potera za istinom odvešće ih u najmračnije delove trgovine ispunjene sumljivim tipovima i gomilom najgorih uličnih psovki. Ova neobična i jedinstvena animirana komedija okupila je impresivnu glumačku ekipu, a našim novim omiljenim junacima glasove su, između ostalih, pozajmili Set Rodžen, Kristin Vig, Džona Hil, Majkl Kera, Džejms Franko, Deni Mek Brajd, Selma Hajek, Bil Heder, Pol Rad, Edvard Norton.

THE BEATLES: GODINE BITLMANIJE [25.09.]

godine-bitlmanije-plakatRežija: Ron Howard

Uloge: Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon, George Harrison, Whoopi Goldberg, Elvis Costello, Sigourney Weaver

Žanr: Dokumentarni

Jezik: engleski

Zemlja: SAD / Velika Britanija

Trajanje: 106 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 18:30

Cena karte: 250 dinara

U filmu The Beatles: Godine Bitlmanije Ron Hauard istažuje neverovatno putovanje najpoznatijeg benda svih vremena u periodu od 1963 do 1966. godine, i fenomen Bitlmanije. Kroz originalne intervjue, arhivske snimke, neverovatne nastupe uživo i intimnu studiju karaktera, dovodi nas u centar zbivanja, dajući odgovor koji svi želimo da čujemo: Kako je izgledalo biti tamo? Fantastiča grupa večna je inspiracija brojnim rediteljima. Neki od filmova koje smo imali priliku pogledati su: A Hard Day’s Night (1964), Help (1965), I Wanna Hold Your Hand (1978), Birth of the Beatles (1979), Imagine: John Lennon (1988), Backbeat (1994), Nowhere Boy (2009), Two of Us (2009) i George Harrison (2011).

KO SE BOJI VUKA JOŠ 3D (SINHRONIZOVANO) [25.09.]

ko-se-boji-vuka-jos-plakatRežija: Andrey Galat, Maxim Volkov

Uloge: Dušan Čavic, Milan Pajić, Marko Marković, Iva Štefanović, Marko Gvero

Žanr: Animirani / Komedija / Avantura

Jezik: sinhronizovano na srpski

Zemlja: Rusija

Trajanje: 93 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 16:30

Cena karte: 250 dinara

U magičnoj dalekoj zemlji, u živopisnom malom selu smeštenom između zelenih livada i brda živi stado bezbrižnih ovaca. Njihov pastirski i život bez stresa prekinut je kada čopor vukova odluči da sagradi logor u neposrednoj blizini. U skladu sa tradicijom vođa Magra koji odlazi u penziju objavljuje da njegov naslednik mora da dokaže svoje pravo tako što će savladati njegove rivale. Kada snažni Ragear dođe, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Grey, omiljeni vuk čopora, ali pomalo glup. Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Biance, Grey odlazi u šumu, gde otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje „transmutacioni napitak”. Grey popije napitak i vrati se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u…ovna!

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh