I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Kultura

Zoran Savić: Sa nestrpljenjem čekamo prvi rođendan Cinestara

Bioskopi ˝Cinestar˝ za cilj imaju da svojim posetiocima pruže vrhunsku uslugu i zadovoljstvo, uz najveći izbor novih i aktuelnih filmova. U salama opremljenim najboljim zvučnim i video sistemima i najudobnijim sedištima, ovi bioskopi nude kompletan ugođaj, a popularni zrenjaninski Cinestar uskoro očekuje i proslava prvog rođendana. 

Povodom prvog jubileja bioskopa Cinestar u Zrenjaninu koji nam je sve bliži, ekipa našeg portala porazgovarala je sa Zoranom Savićem, direktorom Cinestar bioskopa.

 

I Taxi Zrenjanin

I love Zrenjanin: Kako ste zadovoljni načinom na koji je Zrenjanin prihvatio Cinestar?

 

-Zrenjanin i Zrenjaninci su nas prosto prigrlili. To sam i primetio i rekao u više navrata još dok se bioskop gradio. Od gradonačelnika i gradskih službi koji su nam sve što nam je trebalo isporučivali u rekordnom roku, do ljubaznog osoblja u hotelu Vojvodina, sjajnih ljudi iz uprave Aviv parka i tamošnjih prodavnica i kafića, koji su nam izlazili u susret i pomagali dok se nismo skućili. Videlo se da Zrenjaninci prepoznaju naše napore i ulaganje u objekat kojim bi mogli da se podiče i mnogo veći i bogatiji gradovi. Uveren sam da smo našim kvalitetom i svetskim standardima koje nudimo u bioskopu Cinestar Zrenjanin ta njihova očekivanja i opravdali, poručio je Zoran Savić.

 

I love Zrenjanin: U odnosu na druge gradove, da li smo veći ili manji filmofili?

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

-Pre svega, činjenica je da mnogo gradova u Srbiji nema mogućnost da na ovako kvalitetan način gleda najnovije filmske hitove. Samim tim, Zrenjanin je u velikoj prednosti. Izuzetno smo srećni što gledanost u našem bioskopu neprekidno raste i sada već mogu reći da udeo broja gledalaca u našem bioskopu u Zrenjaninu u odnosu na celokupno srpsko tržište uveliko nadmašuje udeo broja stanovnika u Zrenjaninu u odnosu na broj stanovnika u gradovima koji imaju bioskop. Zbog toga zaključujem da Zrenjaninci vole film i da u njemu uživaju u Cinestaru, dodao je.

I love Zrenjanin: Koji su filmovi bili najgledaniji u poslednjih godinu dana u Zrenjaninu?

 

-Najgledaniji filmovi su bili Ledeno doba: Veliki udar, Odred otpisanih, Fantastične zveri i gde ih naći, Odmetnik 1- Star wars priča, Assassin’s Creed, Stado, Veliki kineski zid, itd. Dakle, kao što vidite Zrenjaninci prate svetske trendove pa najviše gledalaca imaju oni filmovi koji su i u svetu najgledaniji. Naravno gledani su i domaći filmovi, što je još jedan dokaz popularnosti, ali i žilavosti domaće kinematografije, poručuje Savić.

 

I love Zrenjanin: Popularan je CineUtorak zbog nižih cena ulaznica, koje su još pogodnosti u Cinestaru  koje se ne koriste dovoljno?

 

-Mi smo naš cenovnik i pogodnosti formirali tako da svako može da pronađe za sebe najpovoljniji način da pogleda programe u našim bioskopima. Tako na primer imamo pogodnosti sa penzionere i studente za koje smo obezbedili posebne kartice uz koje mogu povoljnije da gledaju filmove i prenose operskih i baletskih predstava. Za učenike smo obezbedili posebne pogodnosti za organizovane školske projekcije i to ne samo u ceni karata, već i u ceni pića i grickalica u kojima svi volimo da uživamo dok gledamo film. Za porodice imamo poseban porodični paket koji važi vikendom i praznicima kada između 12:00 i 16:59 mogu za članove svoje porodice (3 do 5 članova) da kupe karte već po 270 dinara. Uz sve to, pomenuo bih i naše Stars Club 2xbonus kartice lojalnosti, na kojima skupljate dvostruke bonus bodove i kada polažete novac na njih i kada njima plaćate. Naravno, detaljna obaveštenja o svim pogodnostima možete uvek naći na našoj internet stranici http://www.cinestarcinemas.rs/ Toplo preproučujem da posetite našu stranicu i uštedite novce dok gledate najveće svetske hitove, za kraj je rekao Zoran Savić, direktor Cinestar Cinemas za Republiku Srbiju.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh