I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Gradska Narodna Biblioteka

Biblioteka raspisala književni konkurs „Ulaznica 2014“

Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ raspisala je tradicionalni književni konkurs za neobjavljene priče, pesme i eseje na kom mogu da učestvuju svi autori iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i BIH.

– Očekuje se da stigne najviše do 5 pesama, 3 priče i 3 eseja. Dužina pojedinačne priče ili eseja ne može da prelazi 15.000 slovnih mesta, uključujući i razmake. Rukopisi se šalju u tri primerka i oni se ne vraćaju, kažu u zrenjaninskoj biblioteci.

casopis-ulaznica
Otkucani ili odštampani radovi potpisuju se šifrom, a rešenje šifre sa ličnim podacima, adresom, brojem telefona i e-mail adresom autora/ke šalje se u posebnoj koverti koji se prilaže uz radove.

Radovi se primaju do 15. septembra 2014. godine na adresu Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“, Trg slobode 2, 23000 Zrenjanin, Srbija, sa naznakom: za Konkurs Ulaznica 2014. Radovi se ne mogu slati putem e-maila.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Odluku o nagradama koje se sastoje od novčanog iznosa, diplome i objavljivanja u posebnom broju časopisa Ulaznica doneće žiri koji će imenovati redakcija časopisa.

Proglašenje dobitnika i uručenje nagrada obaviće se na završnoj svečanosti u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“, u Zrenjaninu, u petak, 12. decembra 2014. godine, u 19 časova.

Tom prilikom biće promovisan broj Ulaznice u kojem će biti objavljeni nagrađeni i pohvaljeni radovi.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh