I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Kultura

Beloruska drama u petak u zrenjaninskom pozorištu

U Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ u petak 13. marta gostovaće Državni teatar beloruske drame čiji će glumci izvesti predstavu „Ako sutra nikad ne dođe?…“

Adolescent Anton ostaje sam u stanu sa paralizovanim dedom. Njegovi roditelji već dve nedelje uživaju u životu u Londonu. Anton se oseća beskorisno. U pokušaju da pronađe izlaz iz duhovnog ćorsokaka, zatiče se na balkonu četvrtog sprata na ivici života i smrti. Domar Vasili nalazi ga na ogradi balkona. Skreće mu misli sa samoubistva i počinju da razgovaraju.

Svakog dana Vasili i Anton nalaze teme za prijateljski razgovor. Anton otvara dušu. Ispostavlja se da je Anton beznadežno zaljubljen u devojku koja živi nedaleko od njega. U nadi da će srediti svoj lični život, gubi opkladu sa domarom da će od devojke uspeti da dobije broj telefona, i za posledicu, čisti ulicu.

PerSu marketi

Antonovi roditelji žive zajedno samo zato što im tako odgovara zbog zajedničke firme. Veoma su zauzeti i nemaju vremena da odgajaju sina. Anton ne zna kako da vodi brigu o dedi i plaši se da to čini. Antonovi roditelji uopšte nisu svesni sinovljenih problema. Vasili odlučuje da pomogne Antonu i poziva telefonom njegove roditelje, jer neko mora da učini odlučujući korak.
Domar pomaže Antonu da pronađe sebe, da shvati šta su važne stvari u životu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Uloge: Anton – Dzmitry DAVIDOVICH, Vasily – Andrei NOVIK, Otac – Maksym SHYSHKO, Deda – Valiantsin SALAUYOU

Predstava je na ruskom (obezbeđen je prevod na srpski).

Predstava traje sat vremena.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh