I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Kultura

Apsolutno romantično na trećoj Gradskoj tamburici

Dobro raspoloženje, pozitivna energija i puno posetilaca svih generacija obeležili su prvo veče „Treće gradske tamburice „. I ovaj put dokazano je da uz dobru volju i puno uložene energije može da se napravi kvalitetna manifestacija koja privlači naše sugrađane i goste grada.

Za razliku od prošle godine, vreme je poslužilo a očekuje se da će vedro biti i naredna sutra. Interesantno je da se prilikom otvaranja nije koristio ustaljeni „marketinški potez“ da publiku prvi pozdravi neki od gradskih funkcionera već su to uradili Jovica Jašin, glumac NP “ Toša Jovanović“ iz Zrenjanina, voditelj Nedeljko Golušin i bend “ Apsolutno romantično „. Ovaj sastav često gostuje u Zrenjaninu i zna da napravi atmosferu. U dobro poznatim pesmama, kako njihovim, tako i obradama domaćih izvođača zabavne i narodne muzike uživale su sve generacije. Već večeras odvija se drugačiji program – bendovi “ Banda drvena “ i “ Ambrozija “ dok se sutra očekuje nastup Halida Muslimovića i tamburaša.

Manifestacija se održava na platou ispred “ Vojvođanske banke “ -potpuno besplatno !

PerSu marketi
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh