I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Kultura

Aktuelne izložbe u Narodnom muzeju – LADA, Kutija sećanja…

SALON – izložba Društvo srpskih umetnika „Lada“

Izložba obuhvata 63 dela 46 autora koji su stvarali i bili članovi Udruženja tokom njegove duge istorije, a neki od njih su i: Uroš Predić, Marko Murat, Beta Vukanović, Stevan Aleksić, Pavle Paja Jovanović, Vasa Pomorišac, Zora Petrović, Petar Lubarda, Miodrag Mića Popović, Matija Vuković, Nikola Janković, Slobodan Trajković, Svetomir Arsić Basara, Jarmila Vešović, Zoran Grebenarović, Radomir Damnjanović Damnjan, Nedeljko Neša Papirović, Aleksandar Đurić…

MALI SALON – izložba „Kutija sećanja – Život jevrejske porodice Drelih iz Sombora“

Ova izložba iz Gradskog muzeja Sombor kroz fotografije jedne obične, a u isto vreme i potpuno posebne somborske porodice progovori o XX veku na ovim prostorima i o Holokaustu. Izložbe će biti otvorena do 9. septembra.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

STALNA POSTAVKA

Uvek je akteulna i stalna postavka koja predstavlja bogato kulturno nasleđe Srednjeg Banata iz oblasti prirode, arheologije, etnologije, umetnosti i istorije. Naš muzej poseduje preko 34.000 muzejskih predmeta, a najreprezantativniji predmeti iz svih zbirki Muzeja predstavljeni su na stalnoj postavci.

Ulaz u Narodni muzej je besplatan.

RADNO VREME

Izložbeni saloni
Radnim danom 9-13:30 i 14-19 časova
subota 9-13 časоva

Stalna postavka
Radnim danom 8:30 – 18:30 časova
subota 8:30-12:30 časova

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh