I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • 3D gradjevinska kuca
 • Harmonija Zrenjanin
Kultura

3 najlepše vojvođanske destinacije

Prelepa Vojvodina uvek je dobra ideja za odmor. Prostrane ravnice severa naše zemlje dom su nekih od najlepših i najrazvijenijih gradova Srbije. To je jedan bajkovit i fantastičan predeo Srbije, koji se zbog svoje unikatne lepote razlikuje od ostatka Srbije. U njoj se kriju predivne destinacije, koje poseduju raznovrsne čari i kvalitetne atrakcije. Za vas izdvajamo 3 najzanimljivija prostora, koji će vam pružiti trenutke savršenog vojvođanskog odmora.

Zrenjanin – grad kulture i zelenila

Tri najlepše vojvođanske destinacije - Zrenjanin

Zrenjanin je banatski grad koji je posebno prepoznatljiv po predivnim pejzažima i zadivljujućim prostranstvima. Zrenjanin je administrativni i kulturni centar Banata i ima veoma povoljan geografski položaj, kao i pregršt zanimljivih atrakcija za sve turiste. Naša preporuka je da, tokom vaše posete, obavezno posetite staro, gradsko jezgro koje je uokvireno nizom raznobojnih građevina. Evo predloga šta da radite i vidite u ovom gradu:

 • Obilazak starog gradskog jezgra
 • Poseta verskim objektima
 • Kupanje na Peskari
 • Rekreacija u prirodi
 • Dvorac Kaštel Ečka
 • Narodni muzej Zrenjanin
 • Muzej piva

Prespavati u Zrenjaninu – uvek dobra ideja

Naša preporuka je da svoj boravak u ovom divnom gradu produžite na više dana. Na taj način imaćete dovoljno vremena da se zaista sasvim prepustite svim čarima i lepotama Zrenjanina, ali i njegove jednako lepe okoline. Apartmani Zrenjanin su tu da vam ponude najbolji smeštaj u ovom gradu. Komfor, udobnost i sigurnost su ono što vam smeštaj u Zrenjaninu garantuje. Na vama je samo da izaberete ono što vam se najviše dopada i da se prepustite odmoru i uživanju. Vreme koje ste izdvojili za vojvođanski odmor možete obogatiti i okolnim atrakcijama i lepotama, od kojih je Novi Sad obavezna i neizostavna destinacija.

I Taxi Zrenjanin

Otkrijte čaroliju Novog Sada

Tri najlepše vojvođanske destinacije - Novi Sad

Vojvođanska prestonica privlači pažnju kako stranih, tako i domaćih turista. Bilo da ste ga već posetili ili planirate prvi susret sa njim, širok spektar lokaliteta i aktivnosti koje ovaj grad nudi učiniće da uživate i kvalitetno iskoristite svoj boravak u njemu. Obilazak Novog Sada nije kompletan bez najprepoznatljivijeg zaštitnog znaka grada, njegovih mnogobrojnih vrednih kulturnih institucija, kao i veličanstvene Petrovaradinske tvrđave. Novi Sad zaista neguje svoj kulturni život, tako da su tradicja i umetnost zastupljeni u veoma u ovom gradu. Bilo bi lepo da Novi Sad posetite tokom dešavanja nekih od njegovih najpopularnijih manifestacija poput festivala:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
 • Exit
 • Cinema City

Smeštaj u Novom Sadu

Kao jedan od najvećih administrativnih i turističkih centara u Srbiji, Novi Sad poseduje veliki broj smeštajnih jedinica koje su različite strukture, kapaciteta i cena. Cene zavisie od toga koliko luksuza i raskoša želite. Ipak, tu su standardni hoteli, znatno pristupačniji privatni apartmani, ali i seoski turizam u okviru domaćinstava, kao i čuvenih vojvođanskih salaša. Apartmani Novi Sad su tu da vam pruže pravi smeštaj iz snova. Gotovo svi stanovi za iznajmljivanje u Novom Sadu poseduju moderan nameštaj, ali i niz detalja koji stvaraju prijatnu atmosferu. Sve što vam treba za ugodan i lep boravak je vama na raspolaganju.

Subotica – grad zelenila, kulture i divnih manifestacija

Tri najlepše vojvođanske destinacije - Subotica

Ovaj lepo uređeni i divni grad se nalazi na samom severu Srbije, na svega 10 km udaljenosti od mađaraske granice. Subotica je važan ekonomski, kulturni i administrativni centar Vojvodine i drugi grad po broju stanovnika te regije. Ovo je mesto koje morate da obavezno posetite barem jednom u svom životu jer će vam zaista pružiti pregršt zanimljivih i edukativnih sadržaja, a pored toga je reč o jednom od najlepših i najrazvijenijih gradova u celoj Srbiji. Udobno ušuškan između dve prelepe reke, plavog Dunava i neukrotive Tise, Subotica je predivni grad sa velikim kulturnim nasleđem, nadaleko poznat po svojoj jedinstvenoj atmosferi, vrhunskoj hrani, kvalitetnim vinima i bogatoj kulturnoj baštini. Evo naših predloga šta bi trebalo da posetite tokom boravka u ovom divnom gradu sa severa naše zemlje:

 • Stojkovićeva palatu
 • Vojinića palatu
 • Palatu Rajhl
 • Gradsku kuću u Subotici
 • Vinarije Subotice
 • Jezero Palić

Kao što vidite, zaista je bezbroj zanimljivih i atraktivnih sadržaja u prelepim gradovima koji su glavni u prostranoj i lepoj Vojvodini. Pored Novog Sada, Zrenjanin i Subotica su sasvim jedinstveni, bajkoviti gradovi koji prosto plene svojom turističkom ponudom, raskošnom arhitekturom, bujnom prirodom i značajnim znamenitostima. Na vama je da ih što pre posetite i istražite, a nadamo se da vam je ovaj mali tekst dao dovoljno dobrih predloga šta videti i raditi na severu naše zemlje.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh