I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Bioskop

15 godina posle: Žarko Laušević pred zrenjaninskom publikom

Glumac Žarko Laušević poklonio se gledaocima u prepunoj sali zrenjaninskog Bioskopa Cinema nakon projekcije filma „Smrdljiva bajka“ u kojem tumači skitnicu Momu.

Ovo je prva Lauševićeva uloga nakon pauze od 15 godina i filma „Nož“.

Dočekan ovacijama i aplauzima, glumac se sa saradnicima poklonio publici.

cinema1

I Taxi Zrenjanin

Pored scenariste i režisera filma, Miroslava Momčilovića, publiku je pozdravio i izvršni producent Vuk Mrenović, rođeni Zrenjaninac.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Jednoipočasovna teška ljudska priča o životu i sudbinama beskućnika, gledaoce nije ostavila ravnodušnim. Ovaj film koji su mediji nazvali „povratničkim“, pokazao je da glumačka veličina kakva je Žarko Laušević nedostaje domaćoj kinematografiji. Njegov besprekorni talenat za glumu resurs je za kojim žale i filmski stvaraoci i publika.

„Smrdljiva bajka“ otvorila je šansu da ovo ne bude njegov jedini filmski angažman.

zarko

O FILMU

Moma je skitnica i pati od depresije. Ema je skitnica i lečila se od alkoholizma. Moma živi u napuštenim fabričkim pogonima. Ema živi u šahtu. Ema se Momi dopala na prvi pogled. Moma se Emi dopao na drugi pogled. Ema je nekad davno izgubila bebu i počela da pije. Ili je prvo počela da pije pa izgubila bebu. Nije više ni važno. Važno je da joj je Moma pomogao da to preboli. Moma i Ema počinju da žive zajedno. Jedno drugom ulepšavaju dane. Dovijaju se u potpunoj nemaštini. Venčavaju se. Venčava ih Kralj klošara koji živi na deponiji. Moma i Ema odlaze na medeni mesec i tom prilikom nailaze na ostavljenu bebu pored kontejnera. Nastavljaju život u troje…

smrdljiva-bajka1

smrdljiva-bajka

U glavnim ulogama Žarko Laušević, Jelena Đokić, Petar Božović, Bojan Žirović, Miloš Vlalukin, Nebojša Ljubišić, Aleksandar Đurica, Miloš Samolov, Nebojša Ilić, Marko Gvero

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh