I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Ovo mesto ostavlja najjači utisak na turiste koji posete Zrenjanin

Kada je u pitanju turistička ponuda našeg grada, veći deo javnosti je veoma skeptičan. Dok jedni govore da u gradu nema šta da se vidi, drugi ipak tvrde suprotno. Etno selo „Tiganjica“ i restoran „Trofej“ kod mesta Stajićevo, na Beogradskom putu predstavljaju pravi turistički biser Banata.

Etno selo Tiganjica

U ovog turističko ugostiteljskom kompleksu gotovo uvek se može čuti razgovor na stranim jezicima.

Etno selo Tiganjica

PerSu marketi

– Gosti nam dolaze zaista iz svih krajeva Evrope, ovde provode vreme sa pododicom, prijateljima, ljudi se venčavaju, poznate ličnosti koriste naš ambijent za foto šutinge. Maksimalno se trudimo da svaki gost ponese samo najlepše utiske odavde, a činjenica da smo 20 godina u konstantom razvoju svedoči u prilog tome, govori za naš portal Zoran Ostojin, suvlasnik kompleksa.

insta trofej

Osnivanje restorana Trofej, davne 1994. godine započelo je ovu Banatsku priču, koja se kasnije proširila i na izgradnju etno sela „Tiganjica“. Snovi osnivača Ostojin Ljubiše (1950-2007) bili su vezani za ugostiteljstvo, odnosno za Banat i njegovu tradiciju. Imao je viziju mesta gde će putnici-namernici imati prilike da se upoznaju sa tradicijom Banata, ali i čarima Banatske kuhinje.

Etno selo Tiganjica

Ako od restorana želite nešto više od mesta na kojem ćete samo dobro jesti na pravom ste mestu.

Etno selo Tiganjica
Restoran ‘Trofej“ nalazi se u sklopu Banatskog etno sela „Tiganjica“ i pruža Vam mnoštvo raznolikih sadržaja kao što su mini zoo vrt, smeštaj u sobama uredjenim u etno stilu, dečije igralište, mini ergelu poni konja kao i velikih rasnih konja, market i još mnogo toga.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

insta trofej 34

Ova prijatna oaza nalazi se na 10-ak kilometara od Zrenjanina i 60-ak kilometara od Beograda, praktično na vratima Carske Bare, pa samim tim čini ovo mesto idealnim za odmor, opuštanje i uživanje u Banatu i svim njegovim čarima.

Etno selo Tiganjica

Banatsko etno selo „Tiganjica“ sagrađeno je od temelja u lalinskom stilu na način na koji se u davna vremena gradilo. Dočarava posetiocima Banat, način življenja u Banatu i pruža im mogućnost da se bar na tren vrate u prošlost i osete njegove čari.

Etno selo Tiganjica

Banatska kuća trenutno raspolaže sa šest soba, ekonomskim dvorištem u kojem se posetioci mogu isprobati u kuvanju Čobanskog paprikaša, riblje čorbe i to sve uz zvuke Banatske tamburice. Takođe ispod čuvene banatske kotarke i sušare mogu učestvovati u tradicionalnom svinjokolju.

Etno selo Tiganjica

Tu su i štale sa rasnim konjima kao i staze za jahanje. Pored navedenih sadržaja Vaša deca se mogu zabavljati u ograđenom dečijem igralištu prepunom sadržaja uz društvo poni konja.

Etno selo Tiganjica

Banatsko etno selo ‘Tiganjica“ pored svih sadržaja koje nudi posetiocima bavi se i organizacijom bajkovitih venčanja, banketa, seminara, izleta, ekskurzija i ostalih svečanosti.

insta trofej 33

Sve aktivnosti ovog predivnog mesta u srcu Banata možete pratiti i putem njihove nove fejsbuk stranice ili instagram profila.

Ovde stavljamo mali zarez na priču u najatraktivnijoj turističkoj destinaciji u Srpskom delu Banata, jer ipak lepote ovog mesta ipak moraju da se dožive.

Etno selo Tiganjica

Uputitite se već danas, jer Tiganjica i Trofej su lepi tokom sva 4 godišnja doba, u svakom na svoj način.

Etno selo Tiganjica

Prodavnica Banatskih suvenira

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh