I love Zrenjanin

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Humanitarne akcije

Zrenjaninska kompanija donirala 1000 kg hrane Visokim Dečanima

Zrenjaninska kompanija Mamma’s food koja proizvodi hleb, testenine, sveža i zamrznuta peciva, uputila je danas 1000 kilograma svojih proizvoda manastiru Visoki Dečani na Kosovu i Metohiji.

Donacija je predata monahu Isaiji Milinkoviću koji je za ovu priliku došao u Zrenjanin.

mamma-s-food-donacija-kosova

-Pomoć u hrani je jako značajna pošto manastir ima puno posetilaca koje nakon bogosluženja poslužujemo. U poslednje vreme pomoć koju dobijamo je kontinuirana, pomažu Vlada Srbije, humanitarne organizacije i fondacije iz zemlje i inostranstva. Značajna nam je podrška i u moralnom i u materijalnom smislu, istakao je monah Isaija Milinković.

PerSu marketi

Direktor Kompanije „Mamma’s food“ Nikola Cvejić kaže da je ovo treća godina u kojoj doniraju hranu Visokim Dečanima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Gledaćemo da tu akciju nastavimo i dalje. Ovo mnogo znači našim ljudima dole, pogotovo u zimskom periodu, istakao je Cvejić.

mamma-s-food-donacija-kosova1

Predaji donacije prisustvovao je i narodni poslanik Mirko Krlić.

-Ponosan sam na Zrenjanin i na firmu koja je možda mala, ali ima veliko srce i veliku odgovornost. Mnogo veće kompanije nemaju ovu vrstu osećanja prema našoj kulturnoj baštini na Kosovu i Metohiji, posebno prema njenom najreprezentativnijem delu, a to je manastir Visoki Dečani. Ova kompanija, donacijama koje realizuje danas ali i tokom cele godine – za trudnice, sportiste i ugroženu decu, prevazilazi mnoge druge, veće kompanije, koje se reklamiraju, ali nemaju tu vrstu odgovornosti da pomognu najugroženiji deo našeg naroda na Kosovu i Metohiji, rekao je Krlić.

„Mamma’s food“ tokom godine kroz bonove za užinu pomaže 50 srednjoškolaca, 20 sportista i 50 trudnica.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh