I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Humanitarne akcije

Zrenjaninci, pošaljimo samo jedan SMS za ovu devojku

Zoka Zorana Ivanić je student je Tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu, smer inženjerstvo za zaštitu životne sredine. Ima 22 godine, živi u Banatskom Karađorđevu.

Nažalost od svoje šeste godine boluje od bolesti koja nosi naziv „generalizovana distonija“ ili kako sama kaže – u pitanju je nevoljno grčenje mišića. 

Zoka

Veliki borac, na Internetu putem videa motiviše i sebe i druge

NEVOLJNO GRČENJE MIŠIĆA, IZLEČENJE 30.000 evra

Od svoje šeste godine ova devojka bori se sa generalizovanom distonijom misića. Njoj je potreban novac za lečenje i ovim putem želimo da prikupimo što je vise moguće sredstava – poručili su studenti u najavi revije.

I Taxi Zrenjanin

Zorana Zoka Ivanic

Kompletnu životnu priču mlade devojke iz Banatskog Karađorđeva pročitajte ovde.

SMS BROJ – CENA PORUKE 100 DIN.

Ukoliko bi tek svaki drugi sugrađanin grada Zrenjanina, kao bivši sugrađani koji su u dijaspori poslali samo po jednu SMS poruku, ova devojka bi prikupila neophodnu sumu za svoje izlečenje.

Važno je zaista dok čitate ovaj tekst pošaljete jedan SMS koji vredi sam0 100 dinara i pomognete Zoki. Lako je, vaše malo njoj će itekako mnogo značiti, na putu do izlečenja, kao veliko ohrabrenje.

Osim uplate na žiro račune od nedavno joj možete pomoći i SMS porukom, e-donacijom putem sajta budihuman.rs.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

166 pošaljite na 3030

Na ovoj stranici, koju je kreirala sama Zorana, možete videti nešto više o njoj. Prepoznaćete jednu pozitivnu i hrabru osobu koja je spremna da se bori i svedoči svom isceljenju.

U borbu sa svojim problemom nije imala hrabrosti da se upusti sve do nedavno kada je na internetu saznala da su se i mnogo gori slučajevi od nje izlečili, što joj je dalo osmeh i podstaklo da snimi video i pokrene lavinu pozitivnih komentara podrške, ali i dođe do prvih donacija.

Saznala je da joj za izlečenje nedostaje 150 terapija, što je nešto malo više od 30.000 evra.

EXPLOZIV TV PRILOG

Zorana Zoka Ivanic

POGLEDAJTE PRILOG KLIKOM OVDE.

Odvojite minut svog vremena i pogledajte video, upoznajte njenu energiju i ushićenje koje je obuzima prilikom saznanja da je pokrenula rešavanje svog životnog problema.

Video sa objašnjenjem možete pogledati ispod

 

Ovim putem želim da obavestim sve one divne duše koje su se već ponudile da pomognu. Sve je spremno što se toga tič…

Posted by Zoka Zorana Ivanić – Put do isceljenja on Tuesday, 22 March 2016

  • Jedan od ciljeva mi je da uspešno završim fakultet, želim da se posvetim buđenju svesti kod uspavanih pojedinaca. Želim da upoznam što više ljudi sa savršenstvom koje se krije u njima i otvorim im put ka samospoznaji, navela je Zorana na svom profilu „Put do isceljenja“.

Inače sam osoba sa invaliditetom kojoj to ne predstavlja nikakav problem niti prepreku na putu do cilja. Zbog toga je i nastao ovaj moj blog. Jer je jedan od mojih mnogih ciljeva da svedočim svom isceljenju zajedno sa vama.

ŽIRO RAČUNI

Tekući račun 340-32145031-06
Devizni račun 340-76470603-08
PayPal: savesnikreatori@gmail.com

PODELITE VEST

Podelite ovu vest i pomozimo Zorani, svima će nam biti drago da je vidimo izlečenu. Potrudite se da ovo ne bude još jedna vest na internetu koju ste videli. Iskoračite dalje, uplatite bilo koji iznos, Zorana će vam biti zahvalna.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh