I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Društvena odgovornost

Željko Vasić i Olja Karleuša pevaju za Dajanu

Naša mala sugrađanka, šestogodišnja Dajana Milošev, bori se za svoj prvi korak, svoju prvu reč, mogućnost igre sa drugom decom.

 U toj borbi joj pomažu otac Darko Milošev, Olja Karleuša i Dajra Simić, koji učestvuju su emisiji Show snova koja se emitovala na TV Pinku.

Borbi za Dajanin oporavak zimus se prikljucio i „Rotarakt klub Zrenjanin“ koji je organizovao humaniranu akciju „Božicni štand“ gde je deo sredstava usmeren na Dajanin žiro račun.

I Taxi Zrenjanin

Timu koji zeli da pomogne Dajani priključila se još jedna velika muzička zvezda Željko Vasić, koji će zajedno sa Oljom Karleušom, u organizaciji „Rotarakt kluba Zrenjanin“ u klubu „San Marko“ u Zrenjaninu, 18.04.2012. godine odrzati veliki zajednički humanitarni koncert, a sva prikupljena sredstva će biti donirana u svrhe lečenja Dajani Milošev.Cilj ove humane akcije omogućiće Dajani da izvrši implantaciju matičnih ćelija i rehabilitaciju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dajana Milošev je rodjena 27. Oktobra 2005. kao zdrava beba sa najvišim ocenama na porodjaju.Nakon navršene prve godine,njeni roditelji su opazili da im se dete razlikuje od druge dece njene generacije.Prvo što su primetili jeste da Dajana nema dobru ravnotežu.Od tada pocinje njihova borba.Nakon ispitivanja,utvrdjeno je da Dajana ima “Lyssencephalia” (ravna kora mozga).Počinju terapije kod fizijatra,defektologa,logopeda,kako bi Dajana što manje zaostajala za drugom decom.

U trećoj godini Dajana dobija i “Epilepsia”,sto joj je dodatno otežalo razvoj.Januara 2011. godine,roditelji vode Dajanu na inplantaciju matičnih ćelija u Nemačkoj,koja se pokazala kao delotvorna.Za tu intervenciju,njeni roditelji su novac sakupili raznim akcijama,kao i prodajom nekretnine.

Da Dajana napreduje,potrebno je jos intervencija.Očekuje je inplatacija matičnih ćelija u Beču i rehabilitacija u Unni.Za tu intervenciju rehabilitacije,potrebno je više od 35000 evra.

Dajana danas ne hoda, i ne govori, ali ima neodoljivi osmeh i vesele oči.

Pomozimo joj da se igra sa drugom decom. Vidimo se na koncertu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh