I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

Vrednom donatorskom akcijom rekonstruisan vrtić „Bambi“

Povodom privođenja kraju akcije koja se sprovodila u toku leta a  obuhvatila je rekonstrukciju tj. promenu stolarije, rekonstrukciju igrališta i video nadzora vrtića Bambi – Bagljaš ( koji ima 347 dece) u Zrenjaninu danas je bio organizovan obilazak završnih radova.

vrtic bambi humanitarna akcija

Obilasku su prisustvovali predstavnici Međunarodne komore mladih lidera i preduzetnika – JCI Zrenjanin, udruženja Banat i humanitarnog društva „Nezaboravak“ koji su i organizatori.

– Kao i svakom vrtiću potrebe su velike, razlog zbog kog smo se opredelili za ovaj je to što je jedan od najvećih u Zrenjaninu i ima veliki broj dece, ličnom donacijom su prikupljena sredstva u vrednosti blizu petnaest hiljada eura, izjavio je Reljin Dragan, direktor JCI Zrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

kids deca playing court zrenjanin fun

Jozov Vesna glavna vaspitačica vrtića Bambi, istakla je da su zaposleni su vrlo srećni i zadovoljni što je ova organizacija prepoznala problem i ulepšala, kako enterijer, tako i eksterijer.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Uslovi su potpuno drugačiji, unutar vrtića nam je godinama bio problem sa stolarijom, bilo je hladno bio je veći utrošak energije – sada taj problem nemamo.

Novac od uštede ovog problema biće usmeren deci i njihovim potrebama.

– Vrtić „Bambi“ će takođe biti pretvoren u eko baštu, imamo još puno lepih ideja ali što je najvažnije pokrenuli smo Bagljaš. Akciji su se priključile knjižare, mesna zajednica, i savez penzionera , dodala je Jozov.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh