I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

Vrednom donatorskom akcijom rekonstruisan vrtić „Bambi“

Povodom privođenja kraju akcije koja se sprovodila u toku leta a  obuhvatila je rekonstrukciju tj. promenu stolarije, rekonstrukciju igrališta i video nadzora vrtića Bambi – Bagljaš ( koji ima 347 dece) u Zrenjaninu danas je bio organizovan obilazak završnih radova.

vrtic bambi humanitarna akcija

Obilasku su prisustvovali predstavnici Međunarodne komore mladih lidera i preduzetnika – JCI Zrenjanin, udruženja Banat i humanitarnog društva „Nezaboravak“ koji su i organizatori.

– Kao i svakom vrtiću potrebe su velike, razlog zbog kog smo se opredelili za ovaj je to što je jedan od najvećih u Zrenjaninu i ima veliki broj dece, ličnom donacijom su prikupljena sredstva u vrednosti blizu petnaest hiljada eura, izjavio je Reljin Dragan, direktor JCI Zrenjanin.

Fordomanija

kids deca playing court zrenjanin fun

Jozov Vesna glavna vaspitačica vrtića Bambi, istakla je da su zaposleni su vrlo srećni i zadovoljni što je ova organizacija prepoznala problem i ulepšala, kako enterijer, tako i eksterijer.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Uslovi su potpuno drugačiji, unutar vrtića nam je godinama bio problem sa stolarijom, bilo je hladno bio je veći utrošak energije – sada taj problem nemamo.

Novac od uštede ovog problema biće usmeren deci i njihovim potrebama.

– Vrtić „Bambi“ će takođe biti pretvoren u eko baštu, imamo još puno lepih ideja ali što je najvažnije pokrenuli smo Bagljaš. Akciji su se priključile knjižare, mesna zajednica, i savez penzionera , dodala je Jozov.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh