I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Humanitarne akcije

Sportsko veče podrške za rukometašicu Milanu Vuković

Zrenjanin se oduvek ponosio uspešnim sportistima koji su doneli brojne medalje, u naš grad, ali ove subote naš grad ponosiće se sportistima koji imaju ogromno srce, koji će za povređenu rukometašicu organizovati ove subote 11. aprila sportsko veče podrške u klubu San Marko.

milana-vukovic

Uvek nasmejana Milana Vuković

– „Na ideju da napravimo sportsko veče za Milanu smo došli sasvim spontano posle jednog treninga, gde smo se složili da veliko interesovanje javnosti možemo kanalisati u jedno zajedničko veče podrške za našu drugaricu, te smo kontaktirali organizatore u klubu San Marko, znajući da su slične akcije radili i ranije“  navodi Dijana Četić, jedna od koleginica iz rukometnog kluba, za koji igra i Milana .

Milana Vuković, rukometašica, nedavno je doživela saobraćajnu nesreću kada joj je autobus prešao preko obe noge. Ova priča je potresla mnoge. Nakon što se vest proširila, Vuković je dobila je podršku svih sportskih saveza grada Zrenjanina.

I Taxi Zrenjanin

Mi smo bili inicijatori ove ideje, dok smo u razgovoru sa ostalim sportskim savezima naišli na oduševljenje mnogih, koji su se priključili samoj organizaciji.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pored ženskog rukometnog kluba, tu su još rvački klub, odbojkašice, plivači, stonoteniseri, karatisti, kik boxeri, fudbaleri , košarkaši, rukometaši kao i mnoge javne ličnosti.

Ove subote svi koji budu posetili klub San Marko kupovinom karte doniraće sredstva, kao podršku Milani.

Karte će se prodavati po ceni od 150 rsd, i osim na ulazu mogu se kupiti u pomenutim sportskim savezima.

Igrači španskog Reala i Barselone, kao i Beogradskog Partizana, Italijanske Stele, biće specijalni gosti večeri, nakon završetka turnira koji se organizuje ovog vikenda u Kristalnoj dvorani.

Nedelja 12. mart veliki uskršnji koncert

U nedelju će u ovom klubu biti organizovan koncert Bjelo Dugme real tribute bend, koji če nastupati u punom sastavu- Voja (vokal) , Damjan (klavijature), Mihajlo (gitara) , Darko (bas gitara) , Attila (bubnjevi) , upad 200 rsd.

11130255_980534128626189_2266837462102812529_n

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh