I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Humanitarne akcije

Lendjer, Siladji i Najdanovska u ulozi humanih šankera

Ova subota 03. novembar u klubu San Marko će po rečima organizatora imati humanitarni karakter po uzoru na velike Beogradske klubove u kojima je ovakav koncept zabave redovna praksa.

Naši olimpijci Ivan Lendjer, Čaba Siladji i Minja Najdanovski će zajedno sa ostalim istaknutim sportistima našeg grada preuzeti ulogu barmena u šanku ovog kluba, dok će im osnovna uloga biti pripremanje humanitarnih koktela.

– Sav prihod od prodaje istih biće uplaćen na račun udruženja „Suncokret“ čiji su osnovni ciljevi i zadaci stvaranje uslova za kvalitetan život i aktivnost dece sa posebnim potrebama, u čemu ćemo im samo delimično pomoći ovom akcijom, dodaju organizatori.

I Taxi Zrenjanin

Klub će obezbediti potrebne količine sastojaka za koktele kako one alkoholne tako i bezakloholne koje će pomenuti olimpijci u šanku napraviti po simbiličnim cenama za sve humane ljude.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored finansijske pomoći organizatori navode i činjenicu da deca sa posebnim potrebama izuzetno vole noćne klubove, a osećaj pripadnosti je emocija koja je finansijski nemerljiva.Navode i da su vrata kluba otvorena za njih i svih 365 dana u godini, dok će se ovakve humanitarne noći za njih organizovati dva puta godišnje i postaće redovna praksa.

Pored svega navedenog muzički izbor pripašće bendu AVANGARDIA, a goste će tokom večeri dodatno animirati medved i čuvenog spota ČKE Beogradske, a cena ulaza kod ovlašćenih promotera u predprodaji iznosiće takodje simboličnih 150 dinara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh