I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

„Korpa solidarnosti“ Rotarakt kluba Zrenjanin

Članovi „Rotarakt kluba Zrenjanin“ organizovali su danas tradicionalnu novogodišnju akciju „Korpa solidarnosti“ u objektu „Total Gomex“ koja je trajala od 10 do 14 časova.  Partner humanitarne akcije bila je  kompanija „Gomex“, a saradnik – Centar za socijalni rad Zrenjanin.
„Ovo je treća godina za redom kako organizujemo „Korpu solidarnosti“, a značaj akcije su pored nas prepoznali i građani koji u velikoj meri pokazaju solidarnost. Osnovni cilj jeste prikupljanje namirnica i ostalih životnih potrepština, koje će biti ravnomerno raspodeljene i uručene porodicama sa evidencije Centra za socijalni rad koje školuju najviše dece“ – izjavio je za naš portal Dušan Vuletin, član „Rotarakt kluba Zrenjanin“

Korpa solidarnosti

Na ulazu u „Total“ bila su postavljena kolica za kupovinu pored kojih su članovi kluba prikupljali namirnice i informisali građane o značaju akcije. Građani su imali priliku da u korpe prilože proizvode koje su kupili u tom prodajnom objektu ali i da donesu stvari za koje smatraju da mogu biti korisne ugroženim porodicama.

“ „Korpa solidarnosti“ je dokaz humanosti naših građana i od velikog je značaja za socijalno ugroženo stanovništvo“, istakla je Svetlana Grbo, direktorka Centra za socijalni rad koja je prisustvovala događaju.  Značaj akcije je još veći jer je organizovana u vreme praznika, te će porodice kojima budu uručeni sakupljeni proizvodi, imati priliku da na najbolji mogući način i uz bogatu trpezu provedu nastupajuće praznike. U ime korisnika i radnika Centra za socijalni rad, Grbo se zahvalila svim građanima koji su učestvovali u akciji i pokazali humanost na delu.

Fordomanija

Korpa Solidarnosti 1
Kompanija „Gomex“ podržala je današnju akciju doniranjem proizvoda svoje trgovačke robne marke „Panoni“, kojim su takođe popunenje „Korpe solidarnosti“.
„Ovo je druga prednovogodišnja humanitarna akcija koju je „Rotarakt klub Zrenjanin“ organizovao u proteklih mesec dana. Nedavno je u klubu „San Marko“ organizovana „Slatka žurka“ za koju nije naplaćivan ulaz, već je svaki posetilac donosio slatkiše  za poklon deci koja budu provela novogodišnju noć u bolnici“ – istakao je Dušan Vuletin, član „Rotarakt kluba Zrenjanin“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh