I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Gradonačelnik pozvao na solidarnost , ZREPOK reagovao prvi sa 100.000 dinara

Na sednici skupštine ZREPOK-a koja je održana u utorak 6. decembra jednoglasno je usvojena odlukada se podrži kampanja SOLIDARNOSTI koju je inicirao Gradonačelnik Zrenjanina , dr Mileta Mihajlov pod sloganom stihova
našeg pesnika Duška Radovića:

Da li bi ljudi mogli biti bolji? Mogli bi, ali niko neće prvi da počne – Budi ti taj koji počinje…

ZREPOK iskreno pozdravlja ovu inicijativu kako navode u saopštenju za javnost,  jer direktno doprinosi ostvarivanju vizije za koju se i sami zalažu i bore od samog osnivanja, a to je da grad Zrenjanin i region Srednjebanatskog okruga bude jedno od najpoželjnijih mesta za život i rad u našoj zemlji. Takva mesta i društva moraju imati izražen osećaj solidarnosti i ljudskog razumevanja posebno prema onima koji su u teškim vremenima najugroženiji.

U ovoj kampanji je posebno značajno to što je prvi čovek grada Zrenjanina prepoznao značaj ovakvih akcija i što je odlučio da bude prvi koji će početi navodi oni i napominju da su se odlučili da budu prvi koji će podržati ovakav vid kampanje i dati doprinos time što će namenski uplatiti 100.000 dinara.

PerSu marketi

ZREPOK kao udruženje nastoji da okuplja najuspešnije ljude i njihove firme iz ove sredine i oni, kao društveno odgovorne kompanije i pojedinci, su nebrojano puta do sada tome davali kako direktan doprinos, tako i posredan podržavajući one pojedince i organizacije koji pokreću inicijative i akcije koje tome doprinose.

Ovim putem oni su pozvali ne samo svoje članove i poštovaoce već i sve ostale preduzetnike, privrednike, organizacije i pojedince da se, u skladu sa svojim mogućnostima, priključe podršci ovoj,
nadasve ljudskoj, i u ovim teškim vremenima više nego dobrodošloj inicijativi kojom se prevazilaze razlike među nama i budi osećaj solidarnosti koji spaja ljude i čini nas sve zajedno mnogo boljim nego što jesmo.

Ostaje samo da vidimo ko će slediti dobar primer ovog udruženja i shvatiti da je društveno odgovorno poslovanje odavno zastupljeno u modernim gradovima gde je svest preduzetnika o doniranju onima kojima je pomoč potrebna na visokom nivou.

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh