I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Humanitarne akcije

Bitka za izlečenje Dajane Milošev

Odlaskom na humanitarni koncert u Hali sportova „Medison“, Zrenjaninci su dali svoj humani doprinos za pomoć petogodišnjoj sugrađanki Dajani Milošev koja vodi hrabru i upornu bitku protiv teškog neurološkog oboljenja. Desetak pevača estradnog serijala „Zvezde granda“ među kojima su Milan Topalović – Topalko, Slobodan Vasić, Mira Aleksić, Milica Pavlović i mnogi drugi, dali su svojim glasom podršku prikupljanju novčane pomoći za nastavak Dajaninog lečenja.

Ovo je bio jedan od koncerata koji okuplja ljude sa željom da pomognu onima kojima je pomoć potrebna, i  bez obzira na činjenicu da se odazvao pohvalan broj posetilaca, prisutan je bio i utisak da je moglo još bolje i brojnije u ovoj važnoj životnoj bitci malene Dajane.

Puna tri sata pevači su se smenjivali na sceni i iako mladi u svetu muzike, još jednom su potvrdili da se rado odazivaju na humanitarne akcije širom Srbije. Događaj su organizovali i pomogli Zrenjaninci kako okupljanjem tih pevača, tako i tehničkom podrškom dajući ozvučenje i osvetljenje za koncert.

Fordomanija

Dajana Milošev je bila zdravo dete do svoje druge godine života. Tada je uočena loša ravnoteža, i započinju  ispitivanja koja su pokazala neoptimistične rezultate. Dajana  je rođena sa Lissencephalijom, nedostatkom moždanih vijuga na kori mozga i disproporcijom bele i sive moždane mase. Od tada kreće borba za život ovog deteta, i navikavanje na sasvim novu svakodnevnicu. Pored svih primljenih terapija, roditelji odlučuju da je najbolje da Dajanu  odvedu u Nemačku  na prvi tretman matičnim ćelijama, u šta su uložili pare od akcija i prodaje kuće.To joj je poboljšalo stanje, ali nažalost nedovoljno. Dajana je i dalje nemoćna da se igra sa drugom decom, hoda i govori, a njeni roditelji su u nemoći da sami obezbede veliku sumu novca.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Upravo jučerašnji koncert bio je jedan od načina da se uključi šira javnost našeg grada koja je dala doprinos kupovinom karata za ulaz na koncert po ceni od 300,00 dinara. Sav novac od prodaje ulaznica biće uplaćen na račun male Dajene Milošev, a biće iskorišćen za novi tretman matičnim ćelijama koji bi trebao znatno da joj pomogne.

Za ljude dobre volje koji su propustili ovaj događaj a imaju želju da pomognu, mogu da daju svoj prilog uplatom na račune:

VOLKS BANKA: 285-2200330001474-23

DEVIZNI BROJ: 285-2205410004258-07
na ime Dajanine majke, Alekandre Milošev.
Pomozimo Dajani i vratimo joj osmeh na lice.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh