I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

VELIKI godišnji horoskop za 2021. godinu

OVAN

Godina pred vama je potpuno drugačija od prethodne. Već od 6. januara dolazi do promena jer Mars prelazi u znak svog izgona. Sve do marta budite obazrivi u pogledu finansija, troškova, ulaganja. Poslovna klima se menja a kako ne podnosite neizvesnost, lako se možete upustiti u nešto novo vezano za informacione tehnologije. Druga polovina godine donosi stabilizaciju a mnogima i ispunjenje ciljeva. Na ljubavnom nebu nema većih turbulencija, bar za one koji su u braku i dugim vezama. Slobodne Ovnove očekuju uzbudljivi susreti i poznanstva tokom marta i aprila. Od avgusta pa sve do novembra je najlepši emotivni period jer će mnogi ostvariti svoje ljubavne snove. Nešto osetljivije zdravlje vas prati tokom zime ako ste skloni hroničnim upalama grla, krajnika ili problemima sa štitnom žlezdom. Inače, bićete prilično vitalni do kraja godine.

BIK

Ulaskom Urana u vaš znak najavljene su značajne promene prethodne godine a to se nastavlja i u ovoj. Svi fiksni znaci,u koje i vi spadate, osećaju snažan upliv izazovnog aspekta sa Saturnom i Jupiterom. Kod vas deluje na profesiju, dešavanja u vezi sa  karijerom. Ukazuje na dugoročne poslove, da ste na neki način u usponu, pod uslovom da se bavite politikom, stranačkim aktivnostima, privatnim biznisom. Iskoristite zimski period za postavljanje dobrih temelja. Jedno pomračenje će biti u vašem znaku i to u novembru a nagoveštava donošenje važnih odluka. Možda ćete maštati o bivšoj ljubavi tokom zime a već na proleće se ostvaruju očekivanja. Najlepši period za ljubav je druga polovina aprila. Venera je retrogardna krajem godine i neke vraća u prošlost. Smenjivaće se periodi iscrpljenosti, kada ćeti imati osećaj da ste na izmaku snage, sa periodima kada ste u top formi.

BLIZANCI

Pred vama je prilično zanimljiva godina koja obećava profesionalni uspeh. Jupiter, planeta sreće, brzo tranzitira i tokom maja, juna i jula prelazi u vaše polje karijere. Otvaraju se nove prilike, šanse za napredovanje, poslove sa inostranstvom, stranim firmama. U toku godine, vaš vladar Merkur će tri puta biti retrogardan i to u vazdušnim znacima. Obratite pažnju na komunikaciju, ideje, informacije, kako se povezujete sa drugima. Još jedan indikator važnih dešavanja je i solarno pomračenje 10. juna u vašem znaku. Kao da ćete sve do maja biti rastrzani između obaveza, porodice i emotivnog partnera. Tek od jeseni možete da računate na stabilizaciju kada je reč o ljubavi. Oktobar je idealan za slobodne Blizance i pronalaženje srodne duše. Ako više pažnje posvetite odmoru i relaksaciji lakše ćete prebroditi stresne situacije a to će ojačati imunitet.

RAK

Za vas je najbolje da januar i februar preskočite, ili još bolje prespavate, jer vas očekuju brojna iznenađenja. Pre svega, u pogledu finansija, imovine, kredita, osiguranja. Poslova će biti ‘preko glave’ a podrške nigde na vidiku. Biće i lepih vesti, ponuda, naročito na proleće ako ste zainteresovani za inostranstvo ili saradnju sa strancima. Boljitak možete osetiti od jeseni, na mnogim poljima, naročito ako se bavite javnim poslovima, pravnim, ili ste sa nekim u ortakluku. Saturn je napustio polje braka i partnerstva a to mnogim Rakovima donosi prekretnicu na ljubavnom planu. Svakako, rasterećenje sa prošlošću. Venera u vašem znaku, tokom juna, najavljuje nove ljubavne prilike, romantične susrete ako ste slobodni. Krajem godine ste u svom elementu i raspoloženi za javna i društvena okupljanja. Zdravlje je ove godine prilično stabilno.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Ovo je godina izazova ali i novih mogućnosti. Saturn i Jupiter u opozitnom znaku predstavljaju svojevrsno iskušenje a usmeravaju na proveru i preispitivanje odnosa. Odnosi koji su bili klimavi, problematični ili nisu ispunjavali određene kriterijume, biće prekinuti. Sve što prođe test učvrstiće se još više. Ako izdržite pritiske sa strane sve do marta, lakše ćete prebroditi letnji period. Biće to i prilika za finansijski uspon koji će krajem godine biti nezaustavljiv. Mnogi su na prekretnici kada je reč o braku, porodici ili emotivnoj vezi. Neki će staviti tačku na odnos koji je davno trebalo prekinuti, dok će se drugi možda udaljiti jedno od drugog zbog tereta obaveza, posla. Lep period za ljubav je juli, avgust i oktobar. Krećite se što više jer cirkulacija može biti nešto slabija tokom ove godine, a nisu isključeni ni problemi sa srcem, pritiskom.

DEVICA

Za promenljive znake, u koje i vi spadate, ova godina je prilično dobra. Saturn i Jupiter su indikatori promena a njihov upliv je dominantan u polju svakodnevnih obaveza i poslova. Uzdržite se od važnih odluka i potpisivanja poslovnih ugovora dok je Merkur retrogardan, tokom februara, juna i oktobra. Od sredine maja pa sve do kraja jula trajaće period profesionalne ekspanzije. Bićete u svom elementu, raspoloženi za novine, neki vid udruživanja ili poslove koji su povezani za inostranstvom, putovanjima. Jupiter će u tom intervalu promeniti znak i aktivirati sve što se odnosi na javnost, doneti popularnost ako se bavite državnim poslovima. Aspekt kod nekih budi želju za bračnim vezivanjem dok će oni koji su  u braku osetiti veću bliskost i harmoniju. Ne odstupajte od zdravih navika, držite se uobičajene rutine kako ne bi narušili vitalnost.

VAGA

Sve što je narušavalo harmoniju u prethodnoj godini ostavljate za sobom. Krupnim koracima ulazite u Novu koja će biti izuzetno uspešna na mnogim poljima. Najbolji period za poslove je  od sredine maja pa do kraja jula, dok Jupiter tranzitira polje svakodnevnih obaveza i rada. Uspostavićete bolju saradnju sa inostranstvom, pre svega ako se bavite uslužnim delatnostima, zanatstvom, ili ako putujete. Mnogi će zadovoljno trljati ruke zbog povećanog priliva novca. Zanimljivo će biti i na emotivnom planu jer Saturn i Jupiter, u polju ljubavi, podrazumevaju veću ozbiljnost. Slobodne Vage preferiraju odnose koji su stabilni ili vode ka zajedničkim ciljevima, bračnom životu. Mnogima će se želje ostvariti. Ako je bilo trzavica u braku, zbog naglašenog uticaja Marsa, već početkom godine se situacija smiruje. Krajem godine Venera kreće retrogardno i vraća vas u prošlost. Zdravstveno ste zaštićeni, mada se povremeno mogu javiti psihosomatske tegobe ili alergije, u zimskom periodu i u decembru.

ŠKORPIJA

Prilično pompezan početak godine bar za većinu Škorpija. Saturn i Jupiter prelaze u polje privatnosti i usmeravaju na poslove u vezi sa nekretninama. Razvijanje porodičnog biznisa je još jedna od mogućih opcija koja se lako može realizovati u periodu od maja do avgusta. Pratiće vas uspeh na finansijskom planu, oko investicija, projekata vezanih za putovanja, inostranstvo. Mnogi će ispoljiti svoj kreativni talenat na način koji će iznenaditi okolinu. Sve što budete planirali biće usmereno na porodicu, uređenje doma, kupovinu kuće, stana. Nešto teže uspostavljanje kompromisa u emotivnim odnosima je tokom januara i februara. Proleće je puno uzbuđenja za slobodne Škorpije, kao i septembar, kada se možete zaljubiti na prvi pogled. Zdravlje je nešto osetljivije početkom  godine kada ste više pod stresom. Moć regeneracije će postepeno rasti a u novembru ćete biti u top formi.

STRELAC

Za vas je ovo  godina preokreta, iznenađenja na svakom koraku. Jupiter, vaš vladar, menja brzinu, pa tako iz jednog znaka, već u maju, prelazi u drugi, da bi se u sred leta opet vratio odakle je krenuo. U prevodu, razletećete se na sve strane, pa gledajte da se što bolje organizujete. U maju je totalno lunarno pomračenje u vašem znaku kao i solarno krajem godine. Stavljaju akcenat na privatnost, privatan biznis, nekretnine, porodične odnose. Možda ćete biti u iskušenju da menjate sredinu, državu, ili ćete biti u prilici da kupite novi stan, kuću, nešto renovirate. Šanse da u ovoj godini stanete na ludi kamen su prilično velike, kao i da se zaljubite ako još niste. Oktobar je najlepši mesec za ljubav, uživanje i putovanje u dvoje. Na vitalnost će presudan uticaj imati vaša spremnost na prilagođavanje i promišljenost. Budite oprezniji u saobraćaju.

JARAC

Sve što ste gradili tokom prethodne godine pokazaće pozitivne rezultate u ovoj. Saturn i Jupiter u kući vrednosti, novca, pružaju mogućnost za  pokretanje novih stvari koje će imati dalekosežne posledice. Tokom proleća i leta se povećavaju troškovi ili ćete se okrenuti štednji. Neki će iskoristiti taj period za dodatnu edukaciju, studiranje, povezivanje sa strancima, ljudima koji šire vidike ili su spremni da vas podrže u specifičnim projektima. Uran i dalje ima snažan upliv na emotivni status, koji je ove godine još turbulentniji. Slobodni Jarčevi su naklonjeni rizicima, neobičnim poznanstvima, tajnim susretima. U martu je moguća ljubavna romansa. Iako je Saturn u znaku koji ga podržava i ne remeti zdravlje, potencijalo usporava cirkulaciju. Pre svega, horničnim bolesnicima a i onima koji imaju problema sa zglobovima.

VODOLIJA

Ulazak Saturna i Jupitera u vaš znak predstavlja svojevrsnu prekretnicu. Sve bi bilo lakše da nema izazovnog aspekta sa Uranom koji konstantno provocira, buni se za bilo kakvu nepravdu, ograničenje. Stanje toplo-hladno, smenjivaće se tokom cele godine. U periodu od maja do kraja jula finansijska situacija će se naglo poboljšati, što će biti svojevrstan vetar u leđa i podstrek za investicije ako se bavite privatnim biznisom. Napredovaćete u dugoročnim poslovima ali i državnim. Postizanje kompromisa u emotivnim i bračnim odnosima je donekle otežano. Često ćete biti na ivici da nešto prekinete ali to ne znači da nećete uživati u ljubavi na sebi svojstven način. Već u februaru može vas pogoditi Amorova strela i taj zanos potrajaće duže nego što ste očekivali. Ne prelazite granice izdržljivosti i sačuvaćete dobru kondiciju i zdravlje. Osetljiviji period početkom godine i u novembru.

RIBE

Jupiter, vaš vladar, ove godine tranzitira kroz dva polja. Menjaće brzinu, pa će tako od sredine maja pa do kraja jula preći u vaš znak. Mnogima donosi promenu posla, napredovanje u karijeri ili šansu koju treba iskoristiti. Prosperitet i visok položaj su zagarantovani ali pod uslovom da stremite značajnim projektima vezanim za inostranstvo ili državnim funkcijama. Takođe, ako se bavite turizmom, transportom, aktivnostima vezanim za saobraćaj. Druželjubivost, naklonost ka drugima, potreba za raznovrsnim kontaktima, dominaniraće u ovoj godini. S druge strane, težićete povlačenju u trenucima kada osetite da je pritisak isuviše snažan. Korenite promene u ljubavi mogu osetiti slobodne Ribe ali i oni koji imaju nedefinisan partnerski odnos. U martu ste pod uticajem egzaltirane Venere koja nagoveštava ulazak u strastvenu avanturu. Obezbedite sebi dovoljno odmora, kvalitetnog sna i ne brinite za zdravlje.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh