I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Veliki godišnji horoskop za 2018.

OVAN

Ovo je godina preokreta i iznenadnih dešavanja. Posle dugo godina Uran napušta vaš znak, sredinom maja. Uticaće na finansije, tako da će mnogi biti spremni da investiraju u nešto novo ili da se oprobaju u nečem što je moderno, u trendu. Iako vas privlače rizici, izbegavajte pionirske poduhvate dok je vladar Mars retrogardan od 26. juna do 27. avgusta. Pažljivije raspolažite prihodima i imovinom, jer se Uran ponovo vraća u vaš znak u novembru. Jupiter, planeta sreće, u tom periodu prelazi u vaše polje inostranstva, studiranja i donosi prosperitet. Zanimljiv ljubavni period je tokom oktobra i novembra, ako razmišljate o braku. Možete osetiti iscrpljenost u letnjem periodu, inače ste u top formi.

BIK

Tranzit Urana kroz vaš znak od 15. maja najavljuje drastične životne promene. Kako spadate u fiksne znake koji vole sigurnost, ovo može biti priličan izazov. Nagle promene su izvesne u karijeri, načinu poslovanja, statusa uopšte. Odlučujući period je tokom leta kada Mars bude u povratnom hodu. Od novembra imate zaštitu Jupitera na finansijskom planu, ali i u drugim sferama. Privremeno se oslobađate uticaja Urana, što će doneti stabilizaciju ili povratak na staro. Jesen je puna  uzbuđenja na emotivnom planu. Retrogardna Venera predstavlja tajne ljubavi, dvoumljenje između dva partnera i težnju ka savršenom odnosu. U pogledu zdravlja, obratite pažnju na štitnu žlezdu i hormonski balans.

BLIZANCI

U ovoj godini Jupiter ima snažan uticaj na poslovni ali i partnerski status. Do 8. novembra tranzitira polje rada i mnogima donosi zaposlenje, novo radno mesto, dobru zaradu. Podstiče timski rad, poslovne puteve, rad sa stranim firmama, kompanijama. Idealan za organizaciju poslova, podučavanje i sticanje znanja. Merkur, vaš vladar je tri puta retrogardan u ovoj godini, tokom aprila, avgusta i novembra. Predstavlja odlaganja, neodlučnost ali i snalažljivost u nesvakidašnjim situacijama. Od jeseni, Jupiter tranzitira polje braka i doprinosi rešavanju problema, ukoliko ih je bilo. Slobodni imaju priliku za upoznavanje partnera kakvog priželjkuju. Psihosomatske tegobe su izraženije dok je Merkur retro.

RAK

Sredinom maja Uran napušta oblast karijere što će doneti stabilizaciju kojoj ste težili. Saturn u opozitnom znaku podstiče ozbiljnost, savesnost i pouzdanost u ortačkim poslovima. Idealan je za dugoročne poslove, udruživanje sa istomišljenicima i osobama koje su vredne. Jupiter ima pozitivan uticaj na sport, kreativne poduhvate, zabavu, muziku, javne nastupe i rad sa decom. Od jeseni utiče na svakodnevne poslove, pa će biti više putovanja, porast prihoda. Solarno pomračenje je 13. jula u vašem znaku što može imati uticaja na emotivne i porodične odnose. U boljoj ste poziciji ako tražite ljubav i na pravom putu da se zaljubite. Od jeseni povedite računa o ishrani jer ste skloni gojenju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Pred vama je godina puna izazova i uzbuđenja. Već 31. januara je lunarno totalno pomračenje u vašem znaku, a drugo, solarno, vas čeka 11. avgusta. To je znak važnih životnih promena ili dešavanja na koje treba obratiti pažnju. Sredinom maja Uran tranzitira polje karijere tako da možete biti u iskušenju da menjate profesiju. Korenite promene poslova mogu biti uslovljene okolnostima ali i ličnim vizijama. Retrogardni Mars, tokom leta, ukazuje na bavljenje pravnim problemima. Budite tolerantniji u partnerskim i bračnim odnosima. Ne dozvolite da nezadovoljstvo poslom poljulja odnos sa dragom osobom. Slobodni su skloni tajnim ljubavima tokom oktobra i novembra. Slabe tačke su srce, cirkulacija i krvni pritisak.

DEVICA

Godinu započinjete prilično rasterećeno jer ste svesni da vaš profesionalni integritet ništa ne može da ugrozi. Ako nešto zaškripi u oblasti finansija, krajem marta i tokom aprila, znate na koga možete da se oslonite. To je period kada je Merkur, vaš vladar, u povratnom hodu a biće i tokom avgusta i novembra. Jupiter ima pozitivan upliv na komunikaciju, učenje, trgovačke poduhvate, sve u vezi saobraćaja i transporta. Od 8. novembra prelazi u polje privatnosti što će doneti uspeh u porodičnom biznisu. Možete se pozabaviti nekretninama, kupovinom, prodajom. Dobijate podršku porodice, uživate u komforu, harmoniji sa onima koje volite. Mlađima sreća u ljubavi od jeseni. Uživaćete u dobrom zdravlju i energiji.

VAGA

U toku ove godine računajte na sreću koja će vas pratiti u pogledu finansija. Jupiter će sve do 8. novembra uticati na udobnost, komfor, dobro raspoređivanje novca a mnogima i uvećanje prihoda. Poslovi se dobro razvijaju ako se bavite trgovinom, bankarstvom, ekonomijom, državnim poslovima, poslujete sa inostranstvom ili stranim firmama. Obratite pažnju na dokumenta, ugovore koje potpisujete i sve što ima veze sa pravosuđem u martu i aprilu. Venera je u povratnom hodu od 5. oktobra do 16. novembra što će uticati na ljubavni i erotski život. Slobodni će biti skloni menjanju ili obnavljanju partnerskih veza. Osluškujte svoj organizam i sve probleme ćete lako rešiti.

ŠKORPIJA

S obzirom da ste pod uplivom Jupitera sve do 8. novembra, računajte na uspešnu godinu. Poslovno i finansijski ste jaki a raspoloženi ste i za putovanja. Ostvarujete dobre veze, nova poznanstva, uopšte, oko vas se uvek dešavaju interesantne stvari. Kao magnet privlačite uspešne, bogate, obrazovane i pozitivne ljude a to sve utiče na rejting. Tokom leta je Mars, vaš vladar  retrogardan, i može usporiti određene projekte. Bitno je da sačekate jesen jer se tada uvećavaju prihodi, kao rezultat odličnog poslovanja. Značajnije promene donosi Uran od maja. Menjaćete udruženja, ili prekinuti ortakluk. Na testu su ljubavni i bračni odnosi, što će se najviše osetiti u oktobru i novembru. Podložni ste hroničnim tegobama tokom jula i avgusta.

STRELAC

Sve do novembra bićete prilično tihi i povučeni. Jupiter u kući tajni ima zanimljiv upliv na duhovno nastrojene  podanike znaka. Uživaćete u malim stvarima, neki čak i u samoći. Sredinom maja očekujte promene na radnom mestu.Uran je pogodan za inovacije, zanatlije, mehaničare, tehničare, sva moderna zanimanja. Neki će biti skloni menjanju radnog mesta, posebno ako im ne odgovara ustaljeno radno vreme. Opterećenost porodičnim obavezama karakteristična je za letnji period. Od novembra Jupiter u vašem znaku popravlja odnose u braku i emotivnom životu. Ideali kojima težite u ljubavi sada se mogu ostvariti. Pratii vas dobro zdravlje tokom cele godine ali ste skloni gojenju od jeseni.

JARAC

Ova godina je u znaku konstruktivnih ideja i ostvarenja ambicija. Za razliku od drugih, uspevate da na vešt način izbegnete sve zamke i poteškoće kada je reč o karijeri. Tokom leta neće ići baš sve kako ste zamislili, naročito u pogledu finansija, zbog retro Marsa. Izbegavajte veća ulaganja, kredite, pozajmice  ili  poslove gde se oslanjate na druge. Porodični odnosi se stabilizuju od sredine maja. Tranzit Urana u polju ljubavi je interesantan za slobodne i sve koji su željni avantura. Privlačiće vas neobični hobiji, izleti, putovanja sa prijateljima ali i nesvakidašnje ljubavne veze. Bićete prilično otporni i zdravstveno zaštićeni ali se tokom leta ne izlažite većim naporima.

VODOLIJA

Čekaju vas burna dešavanja i korenite promene u mnogim sferama života. Uran, kao vaš vladar, prelazi u polje intime, porodice, od 15. maja. Podstaknuti određenim okolnostima možete promeniti mesto stanovanja, prebivališta, ili se preseliti u drugu zemlju.Već 15.februara je pomračenje u vašem znaku a drugo  je 27. jula. Pažljivo donosite odluke posebno kada je reč o odnosima sa drugima. Mars se nešto duže zadržava u vašem znaku ove godine, tako da ste aktivni, ambiciozni ali i netolerantni, nervozni ili brzopleti. Finansijska situacija se poboljšava od novembra. Imate sreće u ljubavi a najviše ćete uživati tokom letnjih meseci. Pažljivo rukujte tehnikom.

RIBE

Ova godina je pogodna za ostvarenje ideala, putovanja. Finasijska situacija će biti mnogo stabilnija, a sticanje profita daleko lakše. Sredinom maja se pojačavaju društveni kontakti pod uticajem Urana. Bićete pokretljiviji, zanimljiviji za okolinu ako ste okrenuti orginalnim i modernim profesijama. Manju poslovnu krizu u julu i avgustu osetiće svi znaci, pa tako i vi. Od jeseni ste pod uplivom Jupitera koji donosi uspeh i napredovanje u karijeri. Lepa dešavanja na ljubavnom planu zagrejaće srca onih koji čeznu za partnerom u zimskom periodu. Oni u braku i dugim vezama ne moraju da brinu jer njihovu harmoniju ništa ne može da poljulja. Fizički ćete biti izuzetno otporni.

Želim svima puno radosti, smeha, ljubavi, zdravlja i uspeha na svim poljima u 2018.,

Vaš astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh