I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 26.novembra do 3.decembra

OVAN – Dragi Ovnovi, već od ponedeljka možete očekivati glas u vezi posla i novca koji priželjkujete već duže vreme, naročito ako se posao tiče inostranstva. Pun Mesec u Blizancima koji će se odigrati 28. novembra, može loše uticati na potpisivanje nekog ugovora ili izazvati odlaganje nekog putovanja. Ne žurite i nemojte ići „glavom kroz zid“, jer vam se previše toga nepovoljnog odigralo u zadnjih nekoliko meseci. Vaš vladar Mars,27. i 28. novembra napraviće konjukciju sa Plutonom u Jarcu i kvadrat sa Uranom iz sazvežđja Ovna. Ovaj aspekt naročito će nepovoljno uticati na generaciju Ovnova rođenih 1974.,75. i 76. godine. Nervoza, stres, agresivnost, nasilje, udarac, problem u saobraćaju, povrede vezane za ekstremitete – sve je to nešto čega se morate čuvati. Zato polako, stvari  dolaze u red krajem nedelje, otvaraju se novi poslovi vezani za inostranstvo.

BIK – Dragi Bikovi, ušli ste u nedelju kada je bolje ćutati, naročito u vreme delimičnog pomračenja Meseca koje se odigrava 28. novembra. Taj dan možete doći u konflikt ukoliko budete komentarisali nečije odluke u vezi posla. Za vas je konjukcija Marsa i Plutona koja se odigrava u Jarcu istog dana, izuzetno podsticajna kada je posao u pitanju. Žene Bikovi mogu se vrlo odlučno i ‘’muški’’ upustiti u posao, dok se muškarci Bikovi mogu upustiti u neke tipične muške poslove koji zahtevaju „mišiće“. Kada je ljubav u pitanju, pred vama je jedna nedelja puna strasti i emocija. Mnogi koji su bili zakleti protivnici ozbiljnijih veza, pa čak i braka, od ove nedelje mogu potpuno neplanirano da uđu u vezu koja upravo vodi ka tome.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, vaš vladar Merkur već početkom nedelje kreće direktnim hodom kroz sazvežđe Škorpije u kojem će biti do 11.decembra, što će se vrlo pozitivno odraziti na posao. Ipak, nije baš preporučljivo da ove nedelje potpisujete neke ugovore ili započinjete novi posao, možda je bolje da ipak završavate nešto što ste ranije započeli ili dugo odlagali. Pomračenje Meseca u vašem znaku 28. novembra može doneti gubitak nekog novca ili rashode koje niste očekivali, kao i pojačanu nervozu i sklonost konfliktima. Kada je ljubav u pitanju bićete skloni flertu, ali i konfliktima sa starim partnerom. Veza može ući u ozbiljniju krizu, i zato je bolje da svoje nezadovoljstvo vezom ne ispoljavate otvoreno.

RAK – Dragi Rakovi, tokom ove nedelje budite oprezni i spremni za kompromis kada je posao u pitanju. Oni Rakovi koji rade sa strancima, posebno ako su Italijani u pitanju, napraviće kardinalne greške ove nedelje i mogu doći u ozbiljan sukob. Takođe, polje tajnih neprijatelja na poslu, maksimalno će se aktivirati,posebno 28. novembra kada je pomračenje vašeg Meseca u sazvežđu Blizanaca – u polju vaših tajnih neprijatelja. Slobodni Rakovi imaju veliku šansu da započnu ozbilju vezu. Zbog konjukcije Marsa i Plutona u vašem astrološkom polju partnerstva, prilaziće vam uniformisani partneri, neko ko se bavi sportom, medicinom ili radi u policiji. Čuvajte se povrede u sredu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV – Dragi Lavovi, bićete prilično nervozni ove nedelje, najviše zbog gomile netačnih i neproverenih vesti koje će početi da stižu od ponedeljka. Duže vreme ste u dilemi oko nekih prijatelja – šta činiti. Ova nedelja će vam doneti rešenje na pomalo drastičan način. Neki članovi vaše porodice daju vam savete koje vi ne želite da čujete – idete glavom kroz zid. Novac vam može biti veliki problem, nemojte ga nikom pozajmljivati jer ga nećete dobiti natrag. Takođe, u koliko ste vodili sudski spor, ove nedelje možete dobiti odgovor suda. Kada je ljubav u pitanju, za one Lavove koji su u svežoj vezi od par meseci, ove nedelje veza može biti na prekretnici, sve do 10.decembra i ako ste ušli u nešto u šta niste bili sigurni, sada ćete morati da se suočite sa realnošću. Polako, poslušajte svoje bližnje, u pravu su.

DEVICA – Drage Device, pred vama je naporan period. Vi volite da radite, ali ne volite da se svađate. Na žalost, pomračenje Meseca koje se odigrava 28. novembra, doneće upravo napete situacije i konflikte na poslu. Vaš zdrav razum je sada na ispitu, budite ono što ste uvek bili – cvrsti na zemlji i realni. Pobedićete. Na emotivnom planu, ukoliko ste u vezi primetićete da je partner nervozan i nespreman za razgovor. Pustite ga da se „izduva“. Slobodne Device svoju ljubav bi mogle da sretnu u teretani ili tokom slobodnog vremena, na izletu sa planinarima recimo. Pokrenite se ove nedelje.

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, pred vama je nedelja vrlo dobra za posao. Od ponedeljka već možete očekivati glas u vezi posla a od srede vrlo ozbiljne razgovore. Neko na položaju, obrazovan i širokih pogleda, biće spreman da vam pomogne oko posla sagledavajući vašu pravu vrednost. Možete dobiti posao vezan za hemijsko – farmaceutsku industriju, vodu, naftu…Kada je ljubav u pitanju, u poslednjih šest meseci izgubili ste kontrolu nad emotivnim životom. Međutim, od srede kao da se stvari polako dovode u red – iznenadiće vas odluka partnera iz prošlosti da se ponovo vrati u vaš život.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, pred vama je veoma naporna nedelja u kojoj ćete mnogo toga uraditi. Ako niste vlasnik firme i radite u državnoj firmi ili za nekoga, možete očekivati da ćete dobiti unapređenje ili priliv novca. Jaka konjukcija Marsa i Plutona čini vas odlučnim da se izborite za svoja prava. Venera u vašem znaku doneće vam novac. Ukoliko ste u nekoj parnici, poslovima u kojima je novac u pitanju, problemu sa kreditom banke ili nečem drugom pravne prirode – upravo od ponedeljka možete rešiti jednim pozitivnim periodom. Na dobrom ste putu da to rešite u vašu korist. Kada je ljubav u pitanju, pojačana seksualnost, ljubomora i strast, mogu vas uvući u avanturu koja se neće dobro završiti.Oprez, smanjite doživljaj.

STRELAC – Dragi Strelčevi, pred vama je stresna nedelja na poslu. Neko će od vas zahtevati pedantnost i dodatno zalaganje, a vi možete prilično burno da reagujete i uđete u konflikt. Pomračenje Meseca u Blizancima 28. novembra može dovesti u pitanje neki projekat koji je zahtevao partnerske odnose. Možete biti neprijatno iznenađeni ukoliko vaš projekat zavisi od Ovna ili Škorpije jer će pred vas postaviti velike zahteve. Kada je ljubav u pitanju, niste baš iskreni prema partneru jer mu izgleda neverujete. Imaćete potrebu da mu ne govorite sve do kraja. Imate pravo što ste nepoverljivi – partner bi se mogao poigrati vašim osećanjima.Samo polako.

JARAC – Dragi Jarčevi, pred vama je naporna nedelja kada je posao u pitanju, i ako želite da uspete, morate ostati hladnokrvni. Saturn će vas naterati da preispitujete neke odluke u vezi posla koje ste doneli u prethodnih godinu dana i da za njih preuzmete odgovornost. Takođe ćete jasno sagledati ko vam je prijatelj, a ko ne. To je svakako dobro, jer će vam se otvoriti nova vrata na poslu, ali nemojte odluku donositi do 11. decembra, da ne biste opet pogrešili. Na ljubav kao da ste davno zaboravili – iritirate svojom hladnoćom partnera koji može izgubiti živce sredinom nedelje i ući u konflikt sa dosta opravdanih optužbi. Opustite se i iznenadite ga nekim prijatnim gestom.
VODOLIJA -Drage Vodolije, izgleda da vas ove nedelje prijatelji izdaju, dakle oni od kojih najviše očekujete. Oni koji vas nerviraju –  mogu podsticajno delovati na vas i baš od 28.novembra kada je pomračenje Meseca u Blizancima, možete se pokrenuti na akciju isprovocirani neprijatnim komentarima vaših neprijatelja na poslu. Ukoliko sarađujete sa Jarčevima, Škorpijama i Ovnovima možete biti vrlo uspešni – poslušajte njihov savet. Kada je ljubav u pitanju, ponašate se prilično nepredvidivo. Partner nije siguran šta ćete sledeće uraditi – okrenuti se sami sebi i svojim potrebama, i nemojte da vas čudi ako partner prestane da vas zove – smirite se.
RIBA – Drage Ribe, kada je posao u pitanju, pred vama je jedna naporna nedelja u kojoj ćete se osećati da gubite sigurne pozicije. Moraćete da se borite za položaj na poslu i da slušate one sa kojima radite. Ove nedelje imaćete više uspeha ako igrate igre na sreću nego ako radite. Zato bi bilo dobro da možda od srede kupite srećku i okušate se u tome dok se posao ne stabilizuje. Kada je ljubav u pitanju, tu mnogo bolje stojite s obzirom da je Venera u Škorpiji, pa slobodne Ribe mogu očekivati da do kraja nedelje dobiju dosta interesantnih ponuda. Savet je da krenete u teretanu jer bi na takvom mestu mogli sresti vrlo zanimljivu osobu. Dobar period za ljubav pratiće vas topkom celog decembra, uživajte.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh