I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 1. do 8. juna

OVAN

Dok je Mars, vaš vladar, u kući izolacije prigušujete svoje emocije i reakcije. Imate utisak da ste  na neki način, sputani, ograničeni ili da zbog određenih okolnosti niste u prilici da iskažete svoj potencijal. Aspekt je povoljan za rešavanje zakonskih problema, situacija koje podrazumevaju diskreciju, čuvanje tajni, neki vid istraživanja, inspekcijskog nadzora. Strastveno reagujete na partnerovo ponašanje, ali budite oprezni i ne dozvolite da banalan nesporazum kulminira tokom vikenda. Sklonost flertu ako ste mlađi. Snažni ste ali kanališite energiju.

BIK

Zabrinuti ste zbog finansijske situacije jer su neki projekti i poslovi u zastoju već duže vreme. Prvenstveno ako se bavite javnim poslovima, umetnošću, stvaralaštvom, modom, lepotom i srodnim oblastima. Strpite se do kraja meseca kada Venera krene direktno. Do tada štedite i ne razbacujte ono što ste stekli mukotrpnim radom. Mogući su pregovori sa nekom muškom osobom ili autoritetom sredinom nedelje. Izazovan aspekt sa Marsom ukazuje na impulsivnost i sklonost zaljubljivanju na prvi pogled. Magnetski privlačite suprotni pol. Osetljivost urogenitalnog trakta.

BLIZANCI

U petak je pomračenje Meseca u opozitnom znaku. Stavlja u prvi plan partnerstvo, javne odnose, i čini vas osetljivim na sve što se dešava u okolini. Bitan je utisak koji ostavljate na druge, posebno ako ste konstantno pred očima javnosti, zavisite od medija i popularnosti u društvu. S obzirom da je Merkur u polju novca, pred vama su važne odluke koje se tiču materijalne sigurnosti. Imaćete uspeha u komercijalnim poslovima, administrativnim, ekonomiji. Često se vraćate u prošlost, analizirate svoj emotivni život ako ste bez stalnog partnera. Uživajte u naklonosti drugih.

RAK

Pomračenje Meseca, vašeg vladara, je u petak a deluje na oblast svakodnevnih obaveza i zdravlja. Nešto se privodi kraju ili će promene o kojima razmišljate dostići kulminaciju. Brzo ćete donositi odluke vezane za diplomatiju, privatan biznis ili nekretnine. Očekujte uspeh ako se bavite uslužnim delatnostima, naročito ugostiteljstvom. Poslovna saradnja sa inostranstvom može biti izvor stresa, pod uslovom da su vam prevelika očekivanja. Kao da ste se distancirali od emotivnog partnera i onih koji u vam dragi. Skloni ste maštanju i tajnim susretima. Prolazna nervoza.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

U ovom periodu se suočavate sa brojnim izazovima. Posebno kada je reč o finansijama i novim projektima. Mnogo toga zavisi od dobre organizacije, dobijanja podrške sa strane,timskog rada. Budite pažljivi u odnosu sa autoritetima, ali i violentnim osobama. Sunce je u kvadratu sa Marsom što vas čini borbenim, sklonim rizicima, preterano silovitim. Sve ćete postići u rekordnom roku ako izbalansirate energiju. Društveno ste aktivni i prilično popularni u svom okruženju. Radite na jačanju prisnosti i poverenja sa emotivnim partnerom. Kontrolišite krvni pritisak.

DEVICA

U profesionalnom smislu ste prilično dominantni i popularni. Ipak, povedite računa šta izjavljujete, čije interese zastupate ako vaš rejting zavisi od javnog mnjenja. Mars u opozitnom znaku je povoljan za rešavanje pravnih problema, za timske poslove, specifičan vid udruživanja. Finansijska situacija se popravlja a biće prilike i da u nešto investirate. Usredsredite se na aktivnosti koje radite iz ljubavi i nećete pogrešiti. Uvek mislite na porodicu i zajedničke ciljeve. Vodite glavnu reč u emotivnim odnosima a partner se povinuje vašim zahtevima. Relaksirajte se.

VAGA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Dobar aspekt za partnerstvo, kontakte sa javnošću ili afirmaciju uz pomoć žena. Uživaćete u brojnim aktivnostima, zaduženjima, predavanjima i animiranju okoline. Ne zanemarujte svakodnevne obaveze kako se ne bi nervirali zbog propusta i  gubljenja vremena na sitnice. Neki će se aktivirati oko učenja, stranih jezika, studiranja, pravnih tema ili širenja vidika uopšte. Retro Venera vas vraća u prošlost, sumiranje utisaka o emotivnom partneru i odnosu koji je daleko iza vas. Krećite se što više.

ŠKORPIJA

Druga polovina nedelje je povoljna za poslovne pregovore i sve što je povezano sa finansijama. Obradovaće vas vest o dobitku ako ste u nekom ortakluku. Prilično ste odvažni, hrabri i puni entuzijazma što možete iskoristiti u sportskim aktivnostima, radu sa decom i omladinom. Mars je u izazovnom aspektu sa Suncem a to ukazuje na sklonost rizicima koje treba maksimalno izbegavati u ovom periodu. Naročito u pogledu finansijskih transakcija. Strasti su se uzburkale i ništa ih ne može umiriti. Mislite samo na ljubav. Čuvajte se povreda.

STRELAC

U petak je pomračenje Meseca u vašem znaku. Ono se oseća i pre ovog datuma a može uticati kako na telo, tako i na psihu. Sve zavisi od natalnog horoskopa. Neki će biti rastrzani, nervozniji nego obični,neodlučni u važnim pitanjima. Budite obazrivi u svemu što podrazumeva pažnju, koncentraciju i ne donosite ishitrene odluke. To se odnosi na sportske aktivnosti, u saobraćaju, ali i poslovima vezanim za inostranstvo, obrazovanje, kulturu… Prilično ste otvoreni kada je reč o ljubavi i uvek okruženi obožavaocima. Nova ljubav ako ste mlađi. Pospanost.

JARAC

Fokusirani ste na komunikaciju, dogovore, prikupljanje informacija, konsultacije. Uživaćete u timskom radu i taktičkom posredovanju ako se bavite javnim poslovima. S druge strane, čeka vas rešavanje komplikovanih situacija vezanih za pravo, zakone, administraciju, papirologiju. To mogu biti razne dozvole, registracije, dobijanje pasoša i slično. Obratite pažnju na ispravnost vozila. Odnos sa bračnim partnerom je sve bolji jer ste svesni da ste jedno drugom najveći oslonac. Cirkulaciju možete poboljšati redovnim vežbanjem.

VODOLIJA

Prilično ste aktivni, rastrzani na više strana. Uglavnom, dobro se prilagođavate promenama i zahtevima tržišta. Odnosi sa saradnicima, šefovima su odlični, tako da uživate u timskom radu. Dosta energije ulažete u materijalnu i finansijsku sigurnost. Budite svesni rizika koji donose brzi poslovi a naročito berzanske špekulacije. Neki će se upustiti u veće investicije i tako se približiti ostvarenju svojih snova. Vama nikada nije dosadno a to se odnosi i na emotivni život. Zainteresovani ste za više osoba a simpatije su obostrane. Regulišite ishranu.

RIBE

U petak je pomračenje Meseca koje ima upliv na vaš status i karijeru. Može biti signal za neku promenu ako se bavite javnim poslom ili zavisite od publike, medija. Ova promena je mogla započeti još pre mesec dana, tako da će sada dostići kulminaciju. Zbog povećanog obima poslova i obaveza, možete osetiti napetost, ali to nije razlog da propuštate dobre šanse. Dobar je period za finansijske špekulacije i ulaganja. Imate utisak da se odnos sa ukućanima sve više komplikuje i da teško izlazite na kraj sa njihovim zahtevima. Otvorite srce i sve će biti rešeno na najbolji mogući način.Idite na masažu.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh