I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 9. do 16. oktobra

OVAN

Ova nedelja može biti napornija nego što očekujete i zato se naoružajte strpljenjem. Izbegavajte rizike i žurbu jer izazovan aspekt Marsa i Saturna  ne donosi očekivani rezultat. Ukoliko vas neko odbije ili naiđete na otpor u vašim nastojanjima, sačekajte i razmislite o prioritetima. Od utorka je Jupiter u vašem polju bogatstva a to znači da ulazite u fazu finansijskog napredovanja. Lakše ostvarujete privilegije i sponzorstva. Strast dominira u ljubavno – emotivnim odnosima. Uskladite svakodnevne obaveze sa partnerom i bićete zadovoljniji. Žučne tegobe.

BIK

Obratite pažnju na komunikaciju sa autoritetima ali i saradnicima. Izazovni aspekti Sunca i Plutona ukazuju na susrete sa moćnim ljudima i da je prinudno podređivanje imperativ. Ako ste na rukovodećoj poziciji, izbegavajte aroganciju i samoprecenjivanje. Jupiter menja znak od utorka i prelazi u vaše  polje javnosti i partnerstva. Odličan je za rešavanje sudskih i pravnih problema. Podstiče na udruživanje sa strancima i uspešnim ljudima. Blagotvoran je za bračne odnose. Mlađi su skloni ihbicijama i ljubomori zbog Saturnovog upliva. Utopljavajte se.

BLIZANCI

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Pomaže da razrešite najsuptilnije paradokse i donesete konkretne zaključke. Od utorka  Jupiter, planeta sreće, prelazi u vaše polje rada i zdravlja. Delovaće oko godinu dana. Donosi pozitivne promene na radnom mestu, nekima posao, veće prihode. Češća su poslovna putovanja ili interakcije sa strancima, stranim kompanijama. Trenutno su emotivni odnosi tubulentniji nego obično ali ubrzo dolazi do rasterećenja. Mlađi su raspoloženi za zabavu, izlaske i flert. Respiratorni problemi.

RAK

Sredinom nedelje je Mesec u vašem znaku i napraviće nekoliko izazovnih aspekata. Kako ste prijemčivi ste za okolinu a naročito porodične odnose, poželjno je da kontrolišete emotivne reakcije. Jupiter napušta vaše polje intime i prelazi u oblast kreativnosti. Nekima donosi uspeh u poslovima koje već odavno priželjkuju. Možete se istaći u oblasti podučavanja, ali i finansija, zabave, sporta, turizma. Obratite pažnju na sve što se tiče administracije i proveravajte dokumenta, šta potpisujete. Uživaćete u zabavi, izlascima i udvaranju. Rekreirajte se.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

Trenutno je aktuelan kvadrat Sunca i Plutona koji naglašava moć, fanatične težnje ili precenjivanje sopstvenih mogućnosti. Dakle, bitno je da ne postanete žrtva sopstvenih ambicija. To ne znači da ne možete da ostvarite uspeh, već da je neophodna dobra procena a najvažniji je trenutak delovanja. Finansijska situacija je promenljiva, pa tako imate dobitke ali i iznenadne gubitke. Od utorka Jupiter deluje na polje privatnosti i porodice. Ukazuje na ekspanziju ako se bavite privatnim biznisom i nekretninama. Harmonija u braku i porodici. Problemi sa kičmom i srcem ako ste tome skloni.

DEVICA

Još uvek je aktuelan aspekt između Sunca i Merkura koji je povoljan za putovanja i poslove. Ipak, upliv Plutona unosi  nemir i sumnje. Ukoliko ste nezadovoljni poslovnom saradnjom, finansijama, neophodno je da što pre otklonite sve prepreke. Jupiter napušta polje finansija od utorka  i u narednih godinu dana deluje na oblast komunikacija. Odličan je za studiranje, učenje, putovanja i sve što se odnosi na transport. Venera je u vašem znaku do subote i čini vas neodoljivim za suprotni pol. Skloni ste zaljubljivanju. Prolazna nervoza.

VAGA

Od utorka Jupiter, planeta sreće i blagostanja, napušta vaš znak. Prelazi u drugo polje zarada, finansija, dobitaka, pa se možete ,u narednih godinu dana, nadati ekspanziji.Trenutno vas obasjava Sunce u kombinaciji sa Merkurom, što ima pozitivan uticaj na odnose. Imate uspeha u obrazovanju, pisanju, izdavačkoj delatnosti i putovanjima. Od subote je Venera u svom sedištu što ukazuje na povoljne okolnosti za transakcije. Naravno, raste magnetska privlačnost i uticaj na ljude, emocije. Lakše sklapate prijateljstva i nove ljubavi. Vitalnost se popravlja.

ŠKORPIJA

Od utorka ste pod zaštitom Jupitera koji će tranzitirati vaš znak oko godinu dana. On vas čini optimistom, ekstravertnim, razdraganim, društvenim. Donosi napredovanje u raznim oblastima, produbljuje prijateljstva, štiti i razvija ugled i donosi javna priznanja. Naročito je povoljan ako se bavite pravnim, prosvetnim delatnostima. Biće prilike za putovanja, kontakte sa inostranstvom i strancima. Venera i Mars imaju zanimljiv uticaj na ljubavni status. Moguća romansa kroz prijateljstvo ili neki vid poznanstva. Izbegavajte preterivanje sa hranom i pićem.

STRELAC

Vaš vladar Jupiter menja znak od utorka. To donosi značajne promene mnogim znacima, ali vama najviše. U narednih godinu dana delovaće na polje tajni, podsvesti, gde ima zaštitnički karakter. Ove nedelje ste pod uplivom Marsa i Venere, kada je reč o karijeri i poslovima. To znači da ne dižete glavu od posla. Prilično se dobro snalazite u delikatnim situacijama, iako ste u iskušenju da napravite rez. Venera u polju karijere vas udaljava od emotivnog partnera, izuzev ako vas ne privlači neko na rukovodećoj poziciji. Relaksirajte se.

JARAC

Situacija na radnom mestu se menja od utorka, jer Jupiter napušta oblast karijere. Mogu se promeniti okolnosti, saradnici, ili ćete doneti nove odluke i planove. U svakom slučaju, aspekt je odličan za finansije,  dobitke, napredovanje u društvenoj sferi. Možete uspeti uz pomoć prijatelja, udruženja, stranke ili neke humanitarne organizacije. Tokom ove nedelje su aktuelni sastanci, dogovori i razmena mišljenja sa autoritetima. Ako ste bili skloni vraćanju u prošlost, kada je reč o ljubavi, od subote se situacija menja. Nova simpatija za slobodne. Prehlada.

VODOLIJA

Sada ste na prekretnici kada  je reč o karijeri. Od utorka Jupiter ima odličan upliv na vaše ambicije i težnje. Sve o čemu ste sanjali, do sada, može se ostvariti. Takođe, dobićete satisfakciju kakvu ste priželjkivali, posebno ako ste imali osećaj uskraćenosti ili nepravde. Dakle, napredovanje u karijeri uz pomoć važnih i moćnih ljudi, naročito kada je reč o državnoj službi. Svakako, aspekt donosi srećnu promenu u vezi posla. Ovo je period burnih ljubavi i strasti za slobodne podanike znaka. Promena je moguća od subote. Ljubav na putu. Sklonost išijalgiji.

RIBE

Jupiter, kao vaš suvladar znaka i vladar karijere, menja znak od utorka. To znači da dobijate podršku iz inostranstva ili od nekog ko je daleko. Uspeh vas čeka u studiranju, učenju, obrazovanju. Mnogi će zadovoljiti svoju težnju za unutrašnjim razvojem ili ostvarenju dalekosežnih planova. Upliv Marsa na javne i partnerske odnose je još uvek jak, pa izbegavajte rasprave i nametanje volje. Ovo je aspekt koji vas čini dominantnim u odnosu na okolinu ali i emotivnog partnera, ali bez veće satisfakcije. Neophodan vam je odmor i lepa reč drage osobe.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh