I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 9. do 16. marta

OVAN

Na profesionalnom planu nižete uspeh za uspehom. Puni ste energije, entuzijazma i sposobni da inspirišete druge. Mars je u povoljnom aspektu sa Neptunom što podstiče maštovitost, kreativnost, pa ide na ruku umetnicima, književnicima, piscima. Uvek ste raspoloženi za pomaganje drugima, što je idealno ako se bavite nekom uslužnom delatnošću. Očekuju vas iznenadni dobici ili pokloni. Prilično ste otvoreni, kada je reč o ljubavi, i uvek spremni da sa partnerom o svemu razgovarate. Vikend iskoristite za izlazak sa prijateljima. Kondicija je na zavidnom nivou.

BIK

Venera u aspektu sa Uranom ukazuje na privlačnost prema svemu što je drugačije, što ne predstavlja rutinu. To podrazumeva i dobitke od neuobičajenih poslova, poteza, modernih projekata, inovacija. Najzad dobijate informacije koje željno očekujete jer predstavljaju ključ za rešavanje poslovnih problema. Kako ste društveno orijentisani lako pronalazite istomišljenike što je od izuzetne važnosti ako ste usmereni na politiku, ideologiju. Možda zbunjujete emotivnog partnera svojim nedoslednim ponašanjem. Neobični susreti i ljubavi. Izbegavajte stresne situacije.

BLIZANCI

Merkur kreće direktno od utorka. Laknuće vama, kao i mnogima, iako će do kraja meseca, još uvek, biti u svojoj senci. Ubrzaće se komunikacija, otvoriti mogućnosti za dogovore, saradnju, transakcije, putovanja. Pošto je na poslednjim stepenima znaka, ipak, budite na oprezu kada je reč o većim kupovinama, posebno tehnike, mobilnih telefona. Nije preporučljivo ni da se započinje nešto novo, bar do kraja nedelje. Većina uživa u intimnom okruženju, daleko od očiju javnosti. Moguć tajni ljubavni susret ako ste bez stalne veze. Relaksirajte se.

RAK

U ponedeljak je pun Mesec u vašem polju komunikacija. U prvom planu su odnosi sa ženama, bliskom rodbinom ili će neka od njih imati presudnog uticaja na vaše odluke. U pozitivnom smislu, očekujte podršku, pomoć oko studiranja, učenja. Kako se finansijska situacija poboljšava, bićete u prilici da investirate u projekat od opštedruštvenog značaja. Možete se lako naći u centru pažnje javnosti ili medija. Ako ste u braku, vikend ćete provesti sa ukućanima i decom. Slobodni će biti u potrazi za uzbuđenjima, novim poznanstvima… Prilično ste izbalansirani.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Početkom nedelje je pun Mesec u vašem polju prihoda. Ukazuje na kulminaciju, završetak posla, projekta ili da će, najzad, stići očekivani novac. Neki  će razmišljati o ulaganju u nekretnine ili o investiranju u nešto novo. Stiču se uslovi za potpisivanje ugovora o dugoročnoj saradnji sa inostranstvom. Dobar aspekt Sunca sa Jupiterom omogućava brz i lak uspeh ako se samo malo potrudite. Zato ne propuštajte šanse. Uvek ste u centru pažnje i omiljeni kod suprotnog pola. Moguća simpatija kroz poslovne kontakte. Izbegavajte zadimljene prostorije.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, kreće direktno od ponedeljka. To olakšava komunikaciju, dogovore, ali je neophodan oprez jer je na poslednjim stepenima znaka. Do kraja nedelje nije preporučljivo da započinjete nešto novo a ni da se upuštate u značajnije kupovine. Pun Mesec je u vašem znaku, pa je i to indikator da nešto privodite kraju ili da je vreme da doneste konačnu odluku. Pre toga, obavite neophodne konsultacije, pre svega sa bračnim partnerom. Izuzetno ste strastveni i spremni na sve moguće ludosti kada je reč o ljubavi. U odličnoj ste formi.

VAGA

Venera je u polju finansija pa je ovo period kada vredno radite. U prednosti ste ako se bavite privatnim biznisom, velikim projektima, bankarstvom, osiguranjem ili nekim neuobičajenim poslom. Ako ste bili neisgurni oko novih projekata, dogovora sa saradnicima, dobićete podršku kada se najmanje nadate. Biće to vetar u leđa koji će ubrzati realizaciju planova i ciljeva. Većina je zaokupljena porodičnim obavezama ili ste u fazi kada rešavate imovinska pitanja. Moguća ljubav na daljinu ako ste mlađi. Obratite pažnju na imunitet.

ŠKORPIJA

Imate sreće kada je reč o finansijama i sklapanju neuobičajenih poslovnih dogovora. Javnost vam je naklonjena, pa lako skrećete pažnju na sebe svojim izjavama, ali, pre svega, kreativnim sposobnostima. Venera u polju partnerstva ima lep upliv kada je reč o umetnicima, stvaraocima, glumcima i svima koji zavise od publike. Vladar Mars je u aspektu sa Neptunom što naglašava intuiciju ali i inspiraciju. Sa emotivnim partnerom ste u harmoničnim odnosima. Slobodni su raspoloženi za zabavu, izlaske i dobar provod. Puni ste energije.

STRELAC

Radite punom parom a bićete zadovoljni i prihodima. Stelijum planeta u polju novca ukazuje na sklapanje novih poslova, posebno kada je reč o stranim firmama. Jupiter u dobrom aspektu sa Plutonom obećava bogatstvo ali pod uslovom da se bavite velikim projektima. Otvaraju se mogućnosti za saradnju i potpisivanje novih ugovora ako vas zanimaju inovacije i moderne tehnologije. Moguć kraći poslovni put. Neko na radnom mestu je zainteresovan za vas i to otvoreno pokazuje. Ako ste u braku, uživaćete u krugu porodice. Vežbajte.

JARAC

Nekoliko planeta je u vašem znaku a to podrazumeva prednost u odnosu na druge. Možete animirati sve oko sebe ako se bavite sportom, militantnim poslovima, profesijama koje podrazumevaju upravljanje. Uživate poverenje kod autoriteta, stranaca, pa se nadajte zanimljivim poslovnim ponudama i ugovorima. Ako ste do sada brinuli u novcu, možete da odahnete. Sve što je kasnilo ili se odlagalo, pristiže, pa ćete moći da pravite planove. Emotivna situacija je neuobičajena ako ste mlađi. Balansiraćete između prijateljstva i ljubavi. Izuzetno ste sportski nastrojeni.

VODOLIJA

Merkur, koji je još uvek u vašem znaku, kreće direktno početkom nedelje. Ima dobar uticaj na komunikaciju, kretanje, primanje i davanje informacija. Sve što je stagniralo, kasnilo, ili se odlagalo, sada može da se realizuje. Biće zanimljivih susreta, obnavljanja ugovora, a nije isključeno ni kraće poslovno putovanje. Ako se bavite neuobičajenim poslovima, kreativni ste, nadajte se dobitku i uspehu kod publike. Ipak, najviše vremena provodite u kući, kraj onih koje volite. Uživaćete u muzici, dobroj knjizi i ćaskanju sa dragom osobom. Nemir.

RIBE

Pun Mesec je u opozitnom znaku, početkom nedelje. Ima upliv na partnerske i javne odnose. Ukazuje na popularnost ili da ćete skrenuti pažnju na sebe svojim radom, izjavama, talentom. Žene pomažu u projektima i sklapanju važnih dogovora. U svakom slučaju, ispoljavate senzitivnost za potrebe javnosti. Sada je prilika za uspostavljanje kompromisa sa različitim interesnim grupama, pod uslovom da se bavite politikom, diplomatijom. Odnos sa bračnim partnerom je na zavidnom nivou. Ako ste slobodni, romantičan susret na kraćem putu. Proveravajte ispravnost vozila.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh