I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 9. do 16. jula

OVAN

Prilično ste hrabri u suočavanju sa preprekama i u rešavanju pravnih problema. Izazovan aspekt Marsa i Jupitera podrazumeva finansijske probleme, ekstremno rasipanje novca ili gubitak kroz prijatelje, timski rad. No, direktno kretanje Jupitera donosi vraćanje dugova, rešavanje materijalnih problema i dobitke kada ih najmanje očekujete. Od utorka se posvećujete aktivnostima koje radite iz ljubavi i koje zadovoljavaju intelektulne pretenzije. Moguća simpatija na radnom mestu ili ćete sa bračnim partnerom deliti svakodnevne obaveze. Konstruktivno usmeravajte energiju.

BIK

Venera, vaš vladar, od utorka menja znak i aktivira polje kreativnosti. Dobar aspekt sa Uranom ukazuje na potrebu za promenom, društvenim aktivnostima i poslovima koji nisu rutinski, uobičajeni. Izvesni su dobici kroz ulaganje, špekulacije, originalne metode poslovanja ili putovanja. Ukoliko ste u podređenom položaju ili se bavite militantnim poslovima, obratite pažnju na komunikaciju, šta javno izjavljujete i potpisujete. Promene na emotivnom planu donose pravo osveženje i naklonost osobe o kakvoj ste maštali. Budite oprezni u saobraćaju.

BLIZANCI

Ukoliko je bilo sumnji, kolebanja, nepoverenja u komunikaciji sa poslovnim partnerima, od utorka se situacija menja na bolje. Svakako, budite na distanci još neko vreme i proveravajte dokumenta, papirologiju, šta potpisujete. Lep aspekt Jupitera koji kreće direktno sa Neptunom, donosi ekonomski uspeh, dobre investicije i sretne okolnosti u karijeri. Dalekosežni planovi se ostvaruju kao i daleka putovanja. Najzad ste u prilici da se posvetite porodici, zabavi, svakodnevnim aktivnostima u kojima uživate. Odmarajte se i relaksirajte u prirodi.

RAK

U petak je pomračenje Sunca u vašem znaku! To je prilika da uskladite svoje poslove i želje koje imate. Aspekt se manifestuje bar desetak dana ranije, pa možete biti prilično osetljivi, napeti i neshvaćeni. Bitno je da budete svesni sopstvenih ograničenja i da ne insisitirate na zadobijanju pažnje, da budete uvek u pravu. Većina vas podržava ali možete biti frustrirani zbog finansija i raspolaganja imovinom. Od utorka je lep period za druženja, kraća putovanja, komunikaciju sa bliskom rodbinom i okolinom. Nova ljubav za mlađe. Digestivni problemi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV

Pomračenje Sunca, vašeg vladara, je u petak. Deluje na polje tajni, podsvesti a može se manifestovati kao unutrašnji nemir. Ipak, sada ste u pozitivnoj fazi kada nižete poslovne uspehe naročito na finansijskom planu. Venera od utorka donosi iznenadne dobitke kroz trgovinu, ulaganja, poslovne transakcije sa inostranstvom. Doprinosi sklapanju blagotvornih prijateljstava i postizanju uspeha kroz društveni angažman. Tenzija u odnosu sa bračnim partnerom opada, ali je poželjno da još više težite kompromisu. Obratite pažnju na rad srca i donje delove kičme.

DEVICA

Od utorka je Venera u vašem znaku. Donosi optimizam,uživanje u raznolikosti, kupovini i trgovini lepim stvarima. Bićete okruženi lepim ženama, ili osobama koje se bave umetnošću, modom, dizajnom, nakitom, stvaralaštvom. Izvesna su iznenadna putovanja u inostranstvo ili kontakti sa strancima, sklapanje povoljnih aranžmana. Izbegavajte nesuglasice sa podređenima i poslovnim saradnicima dok je Merkur u izazovnom aspektu sa Marsom. Interesantni ste za suprotni pol, pa su moguće tajne veze. Smetnje žuči.

VAGA

Pomračenje Sunca deluje na vašu karijeru. Podrazumeva oprez ako ste u iskušenju da preuzmete rizik za druge, kolektiv, veći stepen odgovornosti na  sebe. Takođe, izbegavajte konflikte sa autoritetima. Venera menja znak od utorka, pa će imati upliv na sve što se dešava iza zatvorenih vrata. Interesantan aspekt za psihologe, pedagoge, sve koji se bave istraživačkim radom, savetovanjem, advokaturom. Dosta pažnje posvećujete kreativnim i umetničkim delatnostima. Uživaćete u ljubavi i naklonosti emotivnog partnera, a moguć je i susret sa nekim iz prošlosti. Poremećaje sa crevima regulišite ishranom.

ŠKORPIJA

U ovom periodu je najvažnije da ne dozvolite da instinkti predvode vašim aktivnostima. Direktno kretanje Jupitera, od utorka, pozitivno deluje na finansijsku i poslovnu situaciju. U prilici ste da razrešite dugoročne probleme sa imovinom, nekretninama, ili postignete kompromis u pregovorima sa strancima. Venera donosi dobitke ali i uspeh kroz društveni angažman. Pomoć i podrška stižu od prijatelja a biće prilike i za neko slavlje ili zabavu. Može se obnoviti ljubav sa simpatijom iz prošlosti ili sa nekim koga ste smatrali prijateljem. Proverite rad jetre.

STRELAC

Jupiter, vaš vladar, kreće direktno od utorka. Može ubrzati  privatne poslove ili rešavanje problema vezanih za nekretnine. Istovremeno, Venera menja znak, tako da će u narednom periodu uticati na karijeru. Uživaćete u naklonosti javnosti, poslovima koji vam pružaju zadovoljstvo, posebno ako se odnose na stvaralaštvo, umetnost, diplomatiju, trgovinu i srodne oblasti. Možete se osloniti na podršku žena kada je reč o širenju uticaja i sklapanju neobičnih aranžmana. Ljubav i karijera se prepliću ili simpatija na poslu. Ograničite unos masnoća.

JARAC

Iako ste, donekle, bili frustrirani finansijskom situacijom u poslednje vreme, nema razloga za brige. Od utorka realizujete dugoročne planove i poslove sa inostranstvom. Moguće putovanje ili ćete se posvetiti edukaciji, usavršavanju, učenju stranih jezika, upoznavanju novih kultura i običaja. Jupiter donosi vraćanje dugova, dobitke kroz neki vid udruživanja. Imate utisak da na jednoj strani dobijate a na drugoj gubite ili ste prinuđeni da ulažete. Sa bračnim partnerom se na neki način nadmećete ali na kraju uvek uspostavite ravnotežu. Vitalnost raste.

VODOLIJA

Direktno kretanje Jupitera od utorka, donosi promene na poslovnom planu. Realizuju se  poslovi sa strancima ili dogovori sa političarima, javnim radnicima, obrazovnim ustanovama, državnim institucijama. Aspekt je odličan za rešavanje pravnih i zakonskih problema i savetovanje sa advokatima. Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima, podređenima, krajem nedelje, zbog pomračenja Sunca. Volite polemike sa emotivnim partnerom, ali se potrudite da ne preterate u težnji za dominacijom. Ako ste nervozniji nego obično, naučite da se opustite.

RIBE

U prilici ste da relizujete svoje snove ako ste naklonjeni putovanjima i obrazovanju. Direktno kretanje Jupitera ima pozitivam uticaj na bavljenje turizmom, diplomatijom, ekonomijom, stvaralaštvom, fotografijom,brodogradnjom. Izvesno je sklapanje dugoročnih poslova sa strancima ili dobijanje podrške, sponzorstva moćnih ljudi. Praktično se radi o aspektu neiscrpnih mogućnosti u različtim sferama a od vas zavisi šta ćete izabrati. Venera ima pozitivan uticaj na bračne, emotivne ali i javne odnose, od utorka. Kako raste optimizam tako se i vaš imunitet popravlja.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh