I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 9. do 16. decembra

OVAN

Ove nedelje dominira povoljan aspekt između Marsa i Neptuna. Uspostavlja ravnotežu između aktivnosti i ideala kojima težite. Možete postići uspeh u privatnom biznisu, svemu što je kreativno ili je vezano za stvaralaštvo, muziku, neki vid ideologije, humanih aktivnosti, filozofije. Biće prilike za putovanja ili odmor koji u sebi nosi iskru avanturizma. Neće izostati ni naklonost moćnih ljudi, posebno ako ste u potrazi za sponzorima. Privatan život je podređen karijeri ali to ne umanjuje kvalitet odnosa između vas i emotivnog partnera. Uživajte u zimskim čarolijama.

BIK

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Ukazuje na konstruktivne odnose sa ženama, sklapanje prijateljstva ili pridobijanje naklonosti, popularnosti u određenim društvenim krugovima. S druge strane, Mars u opozitnom znaku često je indikator nesuglasica sa suprotnim polom. Trebalo bi da izbegavate potpisivanje dokumenata ili ugovora koji podrazumevaju neku vrstu rizika. Prilično ste selektivni kada je reč o izboru emotivnog partnera. Ne dozvolite da vas preterana osetljivost udalji od onih koje volite. Sklonost reumatskim tegobama.

BLIZANCI

Početkom nedelje Merkur, vaš vladar, menja znak. Njegov upliv biće izuzetno povoljan u oblasti partnerstva, udruživanja, saradnje, sklapanju dogovora, saveza, ili potpisivanju ugovora. Moguće su konsultacije oko pitanja kulture, umetnosti, pedagogije,novinarstva. U četvrtak je pun Mesec u vašem znaku što je idealna prilika da se nešto zaokruži, privede kraju. Bogatiji društveni život podrazumeva brojne prilike za nova poznanstva, pronalaženje srodne duše. Naravno, ako ste još uvek usamljeni, što  je gotovo nezamislivo. Oni u braku, uživaće u harmoniji. Glavobolja.

RAK

U četvrtak je pun Mesec koji deluje na vaše polje tajni, podsvesti. Možda ćete biti nešto osetljiviji, prijemčiviji za utiske iz okoline. Posebno kada je reč o porodičnim pitanjima i rešavanju problema vezanih za kuću, privatan biznis. Velike su šanse da važan projekat privedete kraju ili ostvarite poslovni dogovor od kojeg mnogo očekujete u budućnosti. Uspeh vas čeka i ako se profesionalno bavite sportom. Većina je posvećena porodici, bračnom partneru i deci. Strasti se ne smiruju ako ste mlađi i u potrazi za odgovarajućim partnerom. Relaksirajte se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Možda ćete  početkom nedelje imati utisak da niste usklađeni sa  dešavanjima oko vas. Čak se može javiti potreba za udaljavanjem od svakodnevnih obaveza ili osoba koje vas izbacuju iz koloseka. Biće to prilika za dublju analizu svega što je suvišno ili vas ometa u napredovanju. Ipak, nemate razloga za brigu jer se poslovi odvijaju kako se samo poželeti može. Odnos sa saradnicima i podređenima, ako ste na rukovodećoj poziciji, je odličan. Ako vas privlači neko sa kim poslovno sarađujete, sada je prilika da otvorite srce. Pokažite više tolerancije u odnosu sa ukućanima. Umor.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, menja znak početkom nedelje. Usmeriće vas na privatnost, poslove u kući, porodične obaveze. Više ćete se oslanjati na ostale članove porodice, praviti zajedničke planove, dogovarati se o bitnim egzistencijalnim pitanjima. Fokus je na nekretninama, pružanju usluga, trgovini,privatizaciji, poboljšanju životnih uslova. Uspeh u finansijskim špekulacijama ako se bavite privatnim biznisom. Ništa manje uzbudljivo neće biti ni na ljubavnom planu. Uživaćete u zabavi, izlascima, dobrom provodu sa partnerom. Vežbajte.

VAGA

U ovoj fazi, kada je komunikacija sa okolinom izuzetno naglašena, možete očekivati više kretanja, kraćih putovanja, razmene informacija, susreta sa prijateljima, bliskim rođacima. Odličan period za studiranje, učenje, pisanje, predavanje, komercijalne poslove. Venera je u zanimljivim aspektima sa Neptunom, Saturnom i Plutonom. Idealno za umetnike, sve koji su muzički nadareni ili skloni stvaralaštvu. Na emotivnom planu podrazumeva velika očekivanja koja se lako mogu ostvariti ako kanališete svoje strasti. Sklonost infekcijama i problemima sa kožom.

ŠKORPIJA

Pozitivne promene na finansijskom planu doneće tranzit Merkura u polju novca. Odlično snalaženje u ekonomskim pitanjima a nije isključena ni saradnja sa stranim firmama. U svakoma slučaju, dobit je izvesna na više strana ili kroz dopunske poslove. Neki će putovati,trgovati, posredovati u važnim projektima, biti u svojstvu agenta, analitičara, diplomate… Mars je u odličnom aspektu sa Neptunom što je idealno za moreplovce i sve koji su zainteresovani za daleka putovanja. Magnetski ste privlačni za druge. Ljubav na putu ako ste slobodni. Vitalni ste.

STRELAC

Pored Sunca, vašim znakom od nedavno, tranzitira i Merkur. Planeta komunikacije donosi brojne kontakte, poznanstva, kraća putovanja, razmenu informacija. Imaće pozitivan uticaj na poslove, karijeru, širenje profesionalnog uticaja kroz veze. Na neki način ste u usponu kada su moguće zanimljive ponude, uvećanje prihoda ako poslujete sa strancima, većim kompanijama. Bitno je da prepoznate povoljne prilike i da ništa ne prepuštate slučaju. Kao da ste se učaurili i na neki način povukli kada je reč o ljubavi. Tajni susret ako ste mlađi. Odmarajte se.

JARAC

Puni ste entuzijazma i pozitivne energije koju širite oko sebe. Drugi rado sarađuju sa vam tako da ste u dilemi čemu da date prioritet. Ovih dana su aktuelni tajni pregovori, kovanje zajedničkih planova, konsultacije sa autoritetima. U prilici ste da sprovedete reforme koje mogu imati dalekosežne posledice za društvo u celini ili sredinu u kojoj živite. To podrazumeva timski rad i dobru organizaciju, čemu dajete prioritet. Želja za promenom se najviše ispoljava na emotivnom planu. Ljubav na prvi pogled ako ste bez stalnog partnera. Kondicija je na zavidnom nivou.

VODOLIJA

Ambicije su u prvom planu i volja za postizanjem uspeha. Svesni ste da dosta rizikujete ako se bavite militantnim zanimanjem, vojnim, inženjerskim. Međutim, shvatićete da ste odličan strateg i da su vaše procene bile pun pogodak. Većina ostvaruje odlične prihode ako su poslovi vezani za trgovinu, inostranstvo, neki vid transporta. Kako je Venera u polju tajni skloni ste komforu, uživanju u muzici, umetničkim aktivnostima. Kao da vam je dosadila neizvesnost, pa težite sigurnim i trajnim odnosima. Neko vam je privržen. Proverite krvni pritisak.

RIBE

Neptun je u lepom aspektu sa Marsom što je idealno za putovanja. U prvom planu su kreativci, stvaraoci, estete, idealisti. Nove poslovne prilike su na dohvat ruke ako ste mlađi, željni dokazivanja ili težite edukativnom usavršavanju. Uglavnom, dobici od intelektualnih i kulturnih delatnosti, retorike, stranih jezika, matematike, književnosti. Osetićete naklonost uticajnih, moćnih ljudi ako je vaša karijera u usponu. Društveno ste aktivni i radno viđen gost na mnogim okupljanjima. Uživaćete u novim poznanstvima, zavođenju i zaljubljivanju. Jačajte imunitet.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh