I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 8. do 16. oktobra

OVAN

Mlad Mesec je u utorak a deluje na vaše polje javnosti i partnerstva. Ukazuje na novi početak, saradnju sa nekim ili konsultacije oko privatnog biznisa. Odličan aspekt za diplomatiju, pravne poslove ali i učešće u kulturnim dešavanjima. Uzdržite se od finansijskih špekulacija dok je Venera retro. Može doneti određene probleme u pogledu isplata, dugovanja, kreditiranja ili plaćanja poreza. Odnosi se i na prihode bračnog partnera koji je u nezavidnoj situaciji. U svakom slučaju, može se osloniti na vašu podršku i savet. Strastveni susreti za mlađe. Kontrolišite impulsivnost.

BIK

Venera je u opozitnom znaku a od utorka i Merkur, planeta komunikacije.Pojačava interes za umetnička i kulturna dešavanja.Okolina vas uvlači u mnoštvo poslovnih aktivnosti i susrete sa ljudima iz prosvete, sa novinarima, pedagozima, piscima,pesnicima.Bićete okruženi mladim ljudima, decom,a pre svega osobama koje nadahnjuju ili su u prilici da potpomognu vašu afirmaciju. Kako je Venera, još uvek, u povratnom hodu,naginjete tajnim susretima ili se dvoumite između stare i nove ljubavi. Urogenitalni problemi.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, menja znak od srede. Njegov uticaj će se osetiti u svakodnevnom radu, obavljanju rutinskih obaveza i usluga. Možete se posvetiti rešavanju administrativnih problema, ili sređivanju dokumentacije, knjigovodstva, računa, papirologije. Aspekti sa drugim planetama ukazuju na raznovrsne uticaje, odnosno poslovne kontakte koji će se intezivirati. Biće interakcija sa starijim osobama, iskusnijim ali i umetnicima. Neko na poslu vas izuzetno podržava, ceni ali gaji i simpatije. Nećete ostati ravnodušni na tajno udvaranje. Više se odmarajte.

RAK

U utorak je mlad Mesec u vašoj kući privatnosti i porodice.Nagoveštava krupnije promene vezane za mesto boravka ili oko raspolaganja imovinom. Odličan aspekt za pokretanje privatnog biznisa, ortakluka sa bliskim rođakom. Za sada se dvoumite oko investicija, ili se još niste oslobodili dugova, kredita. Sačekajte drugu polovinu novembra ako planirate finansijske transakcije. Naglašeno polje kreativnosti i ljubavi, ukazuje na zabavu, izlaske, uživanje u kulturnim dešavanjima. Privlačite suprotni pol, a biće i romantičnih udvaranja. Vitalnost raste

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

Obratite pažnju na odluke koje donosite početkom nedelje. Mlad Mesec je povoljan za nove projekte, dogovore, usaglašavanje sa okolinom. Moguć važan razgovor sa bliskim rođakom ili prijateljem. Rođeni u drugoj dekadi su pod većim pritiskom javnosti i zato vodite računa šta izjavljujete. Izbegavajte kritičnost, netaktičnost ali i pravdanje ako to niko od vas ne zahteva. Potražite savet advokata ako ste u nedoumici oko ličnih prava. Lične planete imaju upliv na porodične odnose i ukazuju na prijatnu atmosferu, uživanje u pažnji i ljubavi. U formi ste.

DEVICA

Od utorka je Merkur u tranzitu kroz polje komunikacije i kraćih putovanja. S obzirom na to da će dan pre toga biti na poslednjem stepenu znaka, uzdržite se od većih kupovina, rizičnih projekata, finansijskih transakcija. U drugoj polovini nedelje dominiraju različiti aspekti, neki izazovni, a neki odlični. Ako ste u iskušenju da kažete više nego što mislite, budite spremni na suprotstavljanja. Svakako, izbegavajte potpisivanje dokumenata i sve što vas dugoročno obavezuje. Skloni ste predomišljanju kada je reč o ljubavi. Pažljivo u saobraćaju.

VAGA

U utorak je mlad Mesec u vašem znaku. Ima pozitivan uticaj na poslovnu klimu jer donosi novi početak ili pojačava aktivnosti. Pogodan je za razne manifestacije, naročito za umetnike a podstiče i trgovinu luksuznom robom. Merkur od srede donosi veći priliv novca jer deluje na kuću zarada. Ipak, možete biti frustrirani zaostalim dugovanjima i troškovima na koje niste računali. Retro Venera vas prati sve do sredine novembra i daje šansu da završite sve što ste do sada vešto izbegavali. Obnavljaju se emotivne veze ili će se pojaviti neko ko vas još uvek drži u srcu. Regulišite ishranu.

ŠKORPIJA

Od srede Merkur tranzitira vaš znak tako da ćete biti pod uplivom nekoliko planeta koje bi svako poželeo. Radi se o brzim aspektima a od vas zavisi kako ćete ih iskoristiti. Uglavnom, dominira vedro raspoloženje, druželjubivost, sklonost umetnosti i učenju novih stvari. Povremeno ispoljavate netrpeljivost prema sputavajućim društvenim ili mentalnim pravilima. U fokusu je privatan biznis i sve što radite kod kuće. Retro Venera podstiče strastvenost i potrebu da menjate svoj emotivni život iz korena. Za partnera ste nedokučivi. Sklonost infekcijama.

STRELAC

Većina planeta tranzitira vaše polje tajnosti i podsvesti. Od srede će i Merkur imati svog uticaja, a kao vladar polja karijere. To je prilika da se ozbiljno pozabavite istraživačkim radom, studiranjem, učenjem, usavršavanjem u nekoj naučnoj oblasti. Svakako, to je i pokazatelj poslova u inostranstvu, interakcija sa zatvorenim ustanovama, lečilištima, banjama, spa centrima, hotelima. Idealno za odmor i udaljavanje od svakodnevnice. Možete se posvetiti emotivnom partneru, ali više ste naklonjeni neformalnim i neobičnim ljubavima. Više spavajte.

JARAC

Početkom nedelje mogu se intezivirati poslovni odnosi pod uplivom mladog Meseca. Šanse za pokretanje novog projekta su na dohvat ruke, kao i za potpisivanje važnog sporazuma. Od srede se posvećujete društvenom životu, timskom radu, a biće i više poslovnih sastanaka. Finansijska situacija se popravlja, pa se nadajte dobicima sa više strana, ako ste privatnik. Neki će se posvetiti stranačkom radu, ispunjavanju klubskih obaveza ili berzanskim poslovima. Nikako da uskladite porodični i poslovni život. Ljubav kroz prijateljstvo. Naučite da se opustite.

VODOLIJA

Stelijum planeta deluje na oblast karijere. Merkur od srede doprinosi boljoj komunikaciji. Zadovoljni ste onim što ste postigli do sada i ugledom koji uživate među kolegama. No, sada se pružaju nove prilike, posebno ako ste na početku karijere ili mlađi. Možete se posvetiti usavršavanju ili studiranju jezika, retorike, matematike, književnosti, prava. Omiljeni ste u svom okruženju ali i u javnosti. Ništa ne prepuštate slučaju a to se ispoljava i u odnosu sa emotivnim partnerom. No, sada ste u nedoumici između prošlosti i budućnosti. Nervoza.

RIBE

Sabor planeta u polju inostranstva i studiranja otvara razne mogućnosti za napredovanje. Ne želite da gubite energiju na nešto sitno, malo, osrednje, već na krupne projekte, dugoročne poslove i ono što vas ispunjava. Od srede Merkur menja znak i donosi šanse za putovanja, trgovačke poduhvate ali i studiranje u inostranstvu. Stižu dobre vesti ili ćete biti u prilici da se dokažete na sportskim takmičenjima ili kroz neki vid stvaralaštva. Ako ste u braku ili dužoj vezi sve se odvija kako se samo poželeti može. Ljubav na putu ili na fakultetu ako ste mlađi. Nesanica.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh