I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 8. do 15. juna

OVAN

U ovom periodu ispoljavate maštovitost, stvaralačke i pronalazačke sposobnosti. Konjukcija Marsa sa Neptunom ukazuje na višak energije, koji podrazumeva prikladno usmeravanje, jer, u protivnom, možete biti frustrirani ako se stvari ne odvijaju brzinom koju očekujete. Lako vas je isprovocirati, pa vodite računa kako se ophodite prema šefovima, saradnicima ili autoritetima. Putovanja mogu biti izvor stresa ali i dogovori sa bliskom rodbinom. Ne dozvolite da to poremeti odnos sa emotivnim partnerom. Nova intimna prijateljstva za mlađe. Pažljivo vozite.

BIK

Zadovoljni ste finansijskom situacijom, s obzirom na to koliko napora ulažete u svakodnevne obaveze. Neke isplate kasne ali do kraja meseca se možete nadati povećanju prihoda. Trenutno uživate u kupovini luksuznih stvari, odeće, obuće, kozmetike ili dosta pažnje posvećujete sopstvenom ulepšavanju. Od posete frizeru, kozmetičaru, maseru sve do fitnes trenera. Najbolje bi bilo da se distancirate ako su vaši planovi i ciljevi povezani sa udruženjima, strankama ili zavise od timskog delovanja. Strasti dominiraju u privatnom životu, posebno ako ste od nedavno u emotivnoj vezi. Neko vas silno privlači. Posvetite se sportskim aktivnostima.

BLIZANCI

Sunce i Venera su u vašem znaku a to je izuzetno lepa kombinacija za društveni život i svakodnevnu komunikaciju. Puno toga postižete šarmom, ljubaznošću i umetničkim sklonostima. Ovu nedelju iskoristite za aktivnosti i poslove koji su vezani za rokove ili ne trpe nikakva odlaganja. Merkur, vaš vladar, kreće retrogardno u narednom periodu, pa je važno da sve završite na vreme, kako se kasnije ne biste nervirali zbog kašnjenja. Privlačite pažnju više osoba, uglavnom mlađih i to vam, itekako, prija. Ipak, još uvek se dvoumite ili uživate u flertu. Osetljiv stomak.

RAK

Kako je Mesec u fazi opadanja tako slabi i vaša motivacija, koncentracija. To ne znači da ćete sedeti skrštenih ruku, već da ste sve što je bilo do vas obavili i sada očekujete povratne informacije. Važni susreti i dogovori su rezervisani za početak nedelje, dok će druga polovina biti povoljna za poslovna putovanja i preduzimanje novih poduhvata. Možete se osloniti na osobu koja je  u prošlosti dokazala svoju odanost i privrženost. Mnogo očekujete od poznanstva koje je nedavno sklopljeno. Pokažite koliko vam je stalo. Više se relaksirajte.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Kao da vam je oslabila radna inicijativa ili oklevate u realizaciji planova zbog specifičnih okolnosti. Ne dozvolite da drugi utiču na vaše ciljeve, da vas iskorišćavaju ili upliću u haos koji nema nikakve veze sa vama. Sunce je u izazovnim aspektima sa Neptunom i Marsom pa ste podložni uticaju okoline. Do kraja meseca izbegavajte važne pregovore,potpisivanje ugovora i finansijske transakcije. Prilično ste društveni, romantični i preosetljivi na utisak koji ostavljate na dragu osobu. Budite taktičniji u osvajanju osobe koja vas privlači. Treba vam odmor i dobar san.

DEVICA

Naredne nedelje Merkur, vaš vladar, kreće retrogardno. To znači da u ovom periodu treba obaviti sve što je vezano za rokove i što ne trpi nikakva odlaganja. Tu spadaju dogovori, administrativni poslovi, finanasije, plaćanje računa, sve što se odnosi na kuću, privatan biznis, nekretnine. Dosta ste posvećeni timskom radu, a prijatelji i grupe su na prvom mestu. Možda kujete zajedničke planove ili uživate da sa drugima razmenjujete ideje i znanje. Imate sreće u odnosu sa suprotnim polom i uglavnom postižete sve što ste zamislili. Obratite pažnju na metabolizam.

VAGA

Do kraja meseca očekujte prilično jak tempo na radnom mestu. Možda će saradnici biti sporiji u odnosu na vas ili će vas teško pratiti, pa razmislite o drugačijoj strategiji. Posebno ako se bavite javnim poslovima, obrazovanjem, politikom, medijima. Neki aspekti su pogodni za bavljenje sportom, manuelnim poslovima, zanatstvom, ili aktivnostima koje iziskuju fizičku spremnost. Izbegavajte veće kupovine dok je Venera u povratnom hodu. Aspekt vas vraća u prošlost, analiziranje emocija i privatnog života. Neko obleće oko vas. Kanališite energiju.

ŠKORPIJA

Puni ste energije, i ne trpite nikakva odlaganja. Mars u polju sporta i kreativnosti možete iskoristiti u takmičenjima, aktivnostima koje su zabavnog i edukativnog karaktera. Dakle u obrazovanju, radu sa decom, omladinom, kroz bavljenje turizmom, propagandom, marketingom, privatnim biznisom. U svemu što radite dolazi do izražaja vaša strastvenost kojom plenite sve oko sebe. Majstor ste u osvajanju suprotnog pola ali i nestrpljivi ako vam se očekivanja odmah ne ispune. Uživajte u novoj ljubavi ako ste mlađi. Sklonost infekcijama.

STRELAC

Usmereni ste na partnerske poslove,udruživanje, ortakluke. Ako planirate novo savezništvo, sačekajte kraj meseca jer će sve što vas sada usporava, ometa, biti otklonjeno. To se odnosi i na pravne, sudske probleme, konsultacije sa važnim klijentima. Dosta planeta deluje na privatnost, intimu, što ukazuje na aktivnosti u kući, možda popravke, renoviranje i prihode od iznajmljivanja, nepokretne imovine. Raspoloženi ste za porodična slavlja, razonodu, igre sa decom. Moguće zanimljivo poznanstvo ako ste bez stalnog partnera. Vitalni ste.

JARAC

Ovaj period je delikatan zbog tri pomračenja  koja su vezana. Jedno je prošlo a naredna dva su bitna za vas, naročito drugo, koje je početkom jula. Pomračenja se osećaju i mesec dana ranije, pa je važno da budete oprezni, pažljivi, da osluškujete šta se dešava oko vas ali i u vama. To znači da izbegavate rizike, ishitrene odluke i sve će proći bez problema. Neće se desiti ništa spektakularno ali može biti suptilnih promena, zapažnja… Komunikacija sa bračnim partnerom je odlična a to vam mnogo znači kada imate čvrst oslonac. Slobodni nisu raspoloženi za nove početke. Pažljivo vozite.

VODOLIJA

Angažovani ste na više strana ali se odlično snalazite u komunikaciji sa najrazličtijim ljudima ili timskom radu. Neki aspekti su povoljni za obučavanje, ovladavanje novim veštinama, tehnikama, metodama, za pohađanje kurseva u vezi sa poslom. Uglavnom, kombinujete kreativnost, stvaralaštvo, zadovoljstvo, zdravlje, umetnost, bavljenje kozmetikom, dijetom, masažom… Nema kraja vašoj radoznalosti i učenju. Okruženi ste obožavaocima, prijateljima i uživate u zabavi, kraćim putovanjima, igri i flertu. Obratite pažnju na ishranu.

RIBE

Finansijska situacija je sve bolja tako da ste u fazi kada pravite velike planove. Većina je povezana sa imovinom, posedovanjem nekretnina, finansijskim špekulacijama. Ispoljavate preduzimljivost u svim ekonomskim pitanjima, povećanju osnovnih prihoda ili dopunskih. Odlično se snalazite i u porodičnom biznisu, poslovima vezanim za putovanja, turizam, sport, obrazovanje, umetnost, kreativnost. Porodica je na prvom mestu a sada je i dobra prilika za neki zajednički izlet, odmor, uživanje u prirodi. Živite u prošlosti ako ste bez partnera. Sportski ste nastrojeni.

Vesna Lalić

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh