I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 8. do 15. jula

OVAN

U ovom periodu obratite pažnju na reakcije jer ste skloni nekontrolisanim postupcima i odlukama. Izazovan aspekt Marsa, vašeg vladara, sa Uranom nije lako ukrotiti. Pre svega, skloni ste rasipanju novca ili rizičnim poslovnim potezima, investicijama. Nisu isključeni prekidi, rastanci sa prijateljima, ortacima u poslu ili uplitanje u  besmislene i pogrešne situacije. Pažljivo rukujte oštrim predmetima, mašinama, električnim aparatima… Impulsivnost se može ispoljiti i u ljubavnim, emotivnim odnosima, pa razmislite o kompromisu. Čuvajte se povreda.

BIK

Možda ćete biti pod utiskom da je sve kontradiktorno i da ste u dilemi kako da izbalansirate suprotnosti koje vas razdiru. Dobar aspekt Venere i Urana pogoduje stvaralački nastrojenim podanicima znaka. Dolazi do izražaja umetnički senzibilitet, potreba za nezavisnim delovanjem i poslovima koji su neuobičajeni, ni nalik na prosek. Imate priliku da ostvarite saradnju sa nekim ko je daleko ili u inostranstvu. Nesuglasice su moguće sa bračnim partnerom ili ćete biti u iskušenju da jedno drugom držite pridike. Obratite pažnju na metabolizam.

BLIZANCI

Početkom nedelje Merkur, vaš vladar, menja smer kretanja. Biće retrogardan do kraja meseca. To znači veći oprez u komunikaciji, kako verbalnoj, tako i pismenoj. Uvek je moguće nešto nepredviđeno, kao što je promena plana, odlaganje susreta, dogovora, putovanja. Svakako, proveravajte dokumentaciju, račune, šta potpisujete, jer nije isključena neka omaška. Ne preporučuju se veće kupovine ili započinjanje novih stvari. Idealno za završavanje svega što je ostalo po strani. Dominirate u  emotivnim odnosima ali ne preterujte. Pažljivo u saobraćaju.

RAK

Mesec je sada u fazi pre lunarnog pomračenja naredne nedelje. Pojačava osetljivost u svemu što se tiče privatnog i javnog života. Od četvrtka pažljivo donosite odluke vezane za finansije, ekonomiju ili projekte koji podrazumevaju veća ulaganja. Možda će biti problema oko dogovora sa poslovnim saradnicima, usaglašavanja termina i načina plaćanja. Možete se osloniti na žene ali izbegavajte rasprave sa starijim osobama. Venera u vašem znaku vas čini atraktivnim i zanimljivim za suprotni pol. Moguća ljubav na prvi pogled. Problemi sa zglobovima ako ste tome skloni.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Upliv Marsa i Merkura u vašem znaku pojačava nestrpljenje i želju za brzim rešavanjem situacija. U prilici ste da napredujete u oblasti finansija, profitirate u neobičnim projektima i postignete uspeh o kakvom drugi samo maštaju. Ipak, neophodno je da napravite određene rezove ili raskrstite sa saradnicima koji nisu u stanju da prate vaš tempo ili imaju drugačije vizije od vaših. Sačekajte kraj meseca kada ćete tačno znati na čemu ste. Prilično ste tajanstveni na emotivnom planu ili u neodoumici, jer vas neko neodoljivo privlači. Balansirate između stare i nove ljubavi. Bolovi u kičmi.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, menja smer početkom nedelje. Biće retrogardan do kraja meseca i može uticati na dinamiku poslovanja. Možda ćete biti skloni povlačenju, odmoru ili  aktivnostima koje podrazumevaju veći stepen koncentracije i analitičnosti. Sada je prilika da završite sve što je ostalo po strani ili ste na neki način izbegavali da se suočite sa propustima. Neki dogovori ili planovi se odlažu ili će krenuti neuobičajenim tokom. Ukoliko ste pod utiskom da vas emotivni partner ne razume, pokušajte da mu to stavite do znanja. Pažljivo vozite.

VAGA

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Stavlja u prvi plan javne i privatne odnose. Ukazuje na promenljivu situaciju i da ćete biti okruženi mnoštvom ljudi. Ambicije su i dalje na visokom nivou ali pod uslovom da ste na rukovodećoj poziciji, bavite se diplomatijom, umetnošću i pravnim poslovima. Biće zanimljivih i plodonosih dogovora sa ženama i posebno talentovanim osobama. Problem mogu biti iznenadni troškovi ili će kasniti novac na koji ste računali. Čeznete za nečim potpuno novim i drugačijim kada je reč o ljubavi. Izbalansirajte ishranu.

ŠKORPIJA

Prilično ste ambiciozni i nestrpljivi u realizaciji planova. Izazovan aspekt Marsa sa Uranom nagoveštava rešavanje problema po kratkom postupku, odnosno prekide poslovnih odnosa. Nećete se libiti eliminacije svega što mislite da vas sputava, usporava ili preti da vas ugrozi. Aspekt je zanimljiv za sportiste, sve koji se bave transportom, inženjerstvom, kompjuterima i modernim tehnologijama. Za mnoge je ovo lep period za putovanje, uživanje u društvu emotivnog partnera ili nove romantične susrete. Čuvajte se povreda na radu.

STRELAC

Ukoliko ste poslovno vezani za putovanja, inostranstvo, naoružajte se strpljenjem. Neće sve ići tempom koji ste očekivali a nisu isključene ni iznenadne vesti ili neobičan obrt situacije. S druge strane, očekuje vas uspeh na finansijskom planu, posebno ako se bavite ekonomijom, bankarstvom, osiguranjem ili privatnim biznisom. Profit je moguć kroz razne vrste ortakluka, udruživanja i partnerstva. Sada ste u prilično romantičnoj fazi, skloni maštanju, idealizaciji emotivnog partnera. Ljubav kroz prijateljstvo ako ste mlađi. Promenljiv krvni pritisak.

JARAC

Ovo je prilično osetljiv period zbog predstojećeg lunarnog pomračenja u vašem znaku. Aktuelan je  izazovan aspekt Saturna sa Suncem, pa obratite pažnju na javnu reputaciju, ugled, rejting u određenim krugovima. Možda će vas frustrirati neko od koga zavisite ili je na visokom položaju. U svakom slučaju, bilo kakve restrikcije i teškoće su prolaznog karaktera i ne bi trebalo da vas preterano sputavaju. Okrenite se društvenom životu,više se zabavljajte, izlazite sa onima koje volite. Bračni partner je vaš najbolji oslonac. Problem sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Dok su Mars i retro Merkur u opoziciji sa vašim znakom budite krajnje pažljivi u javnim i partnerskim odnosima. Neki planovi se mogu poremetiti, odložiti, ako ste  bili u pregovorima oko novih aranžmana i poslova. To se odnosi i na putovanja ili poslove vezane za transport, inostranstvo. Komunikacija sa drugima može biti delikatnija nego obično a to podrazumeva negovanje fleksibilnosti s vaše strane. Slična situacija je i kada je reč o emotivnim odnosima. Možda će vas iznenaditi reakcija partnera ili ćete otkriti nešto što do sada niste znali. Nervoza.

RIBE

Imate sreće kada je reč o finansijama. Za razliku od drugih, vidite šansu  tamo gde drugi ne bi smeli ni da pomisle da postoji. Neptun u lepom aspektu sa Suncem je odličan za daleka putovanja i poslove sa inostranstvom. Ipak, većina je u fazi kada obavlja rutinske, svakodnevne obaveze. Budite spremni na prekovremeni rad, gomilu administracije, ponavljanje nekih koraka ili ispravljanje grešaka. Nisu isključeni tehnički kvarovi. Venera ima lep upliv na emotivni život. Na neki način sve gledate kroz ružičaste naočare, pa i emotivnog partnera. U odličnoj ste formi.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh