I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 8. do 15. februara

OVAN

Ono što će vas okupirati u ovoj sedmici su finansije, poslovna saradnja i dogovori. Sve do četvrtka će biti prilično napeto ali pod uslovom da forsirate rešavanje problema. Mars u izazovnom aspektu sa Merkurom podrazumeva fleksibilnost, prilagođavanje okolnostima, jer vas podseća na propuste, sve što olako shvatate. Društvene i političke aktivnosti su nešto gde se odlično snalazite, kao i animiranje okoline. Na ljubavnom planu je sve uzbudljivije, kako za one u dužim vezama, tako i za slobodne. Prijatni susreti i nova poznanstva. Izbegavajte zadimljene prostorije i sve što nadražuje grlo, glasne žice.

BIK

Venera je u lepom aspektu sa Jupiterom sredinom nedelje. Donosi mnoge pogodonosti, ekonomski uspeh, popularnost u javnosti. Puni ste optimizma, verujete određenim ljudima, autoritetima od kojih očekujete podršku u karijeri. Pre svega, ako planirate promenu posla, firme, ili ste u potrazi za zaposlenjem. Biće konstruktivnih razgovora, potpisivanja ugovora, pravljenja planova za nove projekte ako se bavite nečim kreativnim, što je moderno, u trendu. Balansiraćete između društvenog i privatnog života ali na prilično ležeran način. Ljubav kroz poslovne kontakte. Više se odmarajte.

BLIZANCI

Najradije bi sve ubrzali ali nije do vas već do retro Merkura. Tačnije, komunikacija je sporija nego obično, okolina diktira tempo. To ne znači da ne možete biti efikasni ali je neophodno da se pozabavite nečim što se čini trivijalnim, sporednim… Dakle, menjajte ugao posmatranja i možda zapazite nešto što do sada niste. Idealno za učenje novih stvari, edukaciju, pripremu ispita ili istraživački rad. U zastoju je sve što se tiče saobraćaja, transporta, inostranstva. Druga polovina nedelje je povoljna za ljubav, susrete, uživanje u dvoje. Relaksirajte se.

RAK

U četvrtak je mlad Mesec koji utiče na vaše polje novca. Dobar je za nove projekte, ulaganja, sticanje prihoda preko bračnog ili poslovnog partnera. S druge strane, ukazuje na dobijanje podrške drugih ljudi ako se bavite politikom ili zavisite od javnog mnjenja. Pravi je trenutak da se pozabavite pitanjem nekretnina, nasleđa, osiguranja, porezima i svim ozbiljnijim temama. Prepustili ste inicijativu emotivnom partneru i uživate na sebi svojstven način. Slobodni su raspoloženi za izlaske, udvaranja. Moguće i romantično prijateljstvo. Osetljivost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Stelijum planeta u polju partnerstva, plus mlad Mesec u četvrtak. Odnos sa drugima, komunikacija, razmena informacija, ideja, društvenost, zavisnost od javnog mnjenja… Kao da drugi diktiraju tempo ili ste okupirani njihovim mišljenjem, pokušavate da se prilagodite zahtevima saradnika. Svakako, to je znak da vam je stalo do drugih, da im se dopadnete, da ih razumete, naročito bračnog ili emotivnog partnera. Na pragu ste nečeg novog, a to može biti i nova ljubavna romansa. Skloni ste nemiru, razdražljivosti, umoru, pa se relaksirajte što više.

DEVICA

Sve što ste započeli u prethodnom periodu podrazumeva veći stepen posvećenosti i brige. Ovih dana se bavite tehničkim problemima, administrativnim, knjigovodstvenim, i novom strategijom poslovanja. Druga polovina nedelje donosi rasterećenje, uživanje u kontaktima ako se bavite uslužnim delatnostima, privatnim biznisom. Na pomolu su konstruktivni dogovori sa autoritetima, ženama, potencijalnim saradnicima. Neko je spreman na sve kako bi osvojio vaše srce. Prilično ste društveni, uvek okruženi prijateljima ali i obožavaocima. U dobroj ste formi.

VAGA

Ove nedelje je aktuelan lep aspekt Venere sa Jupiterom. Najavljuje prijatne događaje, društvenost, uživanje u kreativnosti, javnim manifestacijama, kulturnim, stvaralačkim. Možda ćete biti inicijator umetničkih dešavanja, poput izložbi ili programa vezanih za obrazovanje, sport, naročito dece i omladine. Neki će se pozabaviti usavršavanjem u ovim oblastima, edukacijom i unapređenjem u tehničkom smislu. Bićete u svom elementu, skloni zabavi, osvajanju suprotnog pola. Ipak, ostajete privrženi svom partneru jer tačno znate šta želite. Hedonizam.

ŠKORPIJA

U ovom periodu obratite pažnju na komunikaciju. Mars u izazovnom aspektu sa Merkurom nagoveštava polemike, pojačanu kritičnost, konflikte u partnerskim i javnim odnosima. Dakle, oprez se savetuje u verbalnim duelima, oko potpisivanja dokumenata, pregovora, udruživanja, ortakluka. Bilo kakvo prekoračenje u tom smislu može vas prilično udaljiti od cilja i zadobijanja poverenja. Nije lako izgraditi ono što se jednom poruši. To se odnosi i na emotivne odnose, bračne, porodične. Budite tolerantniji prema onima koje volite. Pažljivo u saobraćaju.

STRELAC

Posla preko glave a vi ne vidite rezultate koje ste očekivali. Naglašeno polje komunikacije usmerava na  kraće poslovne puteve, transport, saobraćaj, trgovinu, obrazovanje, komercijalne aktivnosti, marketing, korespodenciju… Nikako da privedete kraju administraciju, račune, knjigovodstvo a kasne i važni izveštaji. Strpite se još neko vreme i bićete zadovoljniji nego što mislite. Izbegavajte nesuglasice sa bliskom rodbinom, naročito braćom, sestrama. Ako ste u mogućnosti, idite na kraće putovanje sa emotivnim partnerom. Ne zanemarujte sportske aktivnosti.

JARAC

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Stavlja u prvi plan privatan biznis, porodične odnose, javne. Žene imaju odlučujuću ulogu u mnogim aktivnostima ali i veći broj ljudi, mase. Pod uslovom da ste okrenuti politici, diplomatiji, visokim državnim poslovima. Druga polovina nedelje je povoljna za pokretanje inicijative, novih projekata ili ćete, najzad, realizovati poslovnu saradnju o kojoj ste sanjali. Vezani ste za porodicu i radije ostajete u okviru svog doma. Čak će i slobodni manje izlaziti ili se usmeriti na par prijatelja i dragu osobu. Sporija cirkulacija.

VODOLIJA

U četvrtak je mlad Mesec u vašem znaku. Naklonjen je progresu, tehničkim otkrićima, inovacijama, nauci, modernoj tehnici, telekomunikacijama… Ovaj period je zanimljiv za sve koji su okrenuti budućnosti, nezavisnosti, streme novim idejama. Sada vas privlače svi koji su originalni, spontani, spremni na ludosti, eksperimentisanje, inovacije u nauci, poslu. Ako ste u raskoraku između želja i mogućnosti, sačekajte još malo jer dolazi vaše vreme. Prilično ste otvoreni, radoznali kada je reč o ljubavi. Nova prijateljstva za mlađe. Egzaltirani ste i puni pozitivne energije.

RIBE

Kao da ste se umorili od obaveza, poslova, rokova. Radije se povlačite u svoju ljušturu, radite daleko od očiju javnosti ili poslove koji podrazumevaju neku vrstu izolacije. Ovo je period kada pravite planove, smišljate novu strategiju ali se konsultujete sa bliskim saradnicima ili klijentima. Obradovaće vas nove sugestije ili predlozi od strane autoriteta ili osobe u koju imate beskrajno poverenje. Od četvrtka će biti više vremena za uživanje, opuštanje sa emotivnim partnerom. Mlađi su skloni platonskim ljubavima, maštanju. Budite pažljivi u saobraćaju i proveravajte ispravnost vozila.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh