I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 8. do 14. aprila

OVAN

Još uvek ste pod uplivom Sunca što pruža veliku zaštitu, a u prilici ste i da ostvarite mnoge ambicije. Nadoknadićete sve čega ste se odricali u prethodnom periodu, pre svega kada je reč o finansijama. U prvom planu su investicije, špekulacije i poslovna saradnja sa inostranstvom. Spremni ste i da se okušate u nečem što do sada niste radili ili da se usavršavate, učite, poboljšate usluge koje pružate drugima. Emotivni život se ne razvija u pravcu u kom ste očekivali, što ćete partneru jasno staviti do znanja. Ali vi uvek imate alternativu. Obratite pažnju na disajne organe.

BIK

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Pojačava senzualnost i potrebu za zadovoljstvima. Kako ste prijemčivi za tuđe uticaje, pažljivo razmatrajte predloge, informacije koje pristižu sa raznih strana. Uglavnom se oslanjate na saradnike jer ste timski igrač, društveno orijentisani. Venera je u aspektu sa Neptunom i podstiče estetske i stvaralačke sposobnosti. Donosi finansijski uspeh ako se bavite umetnošću. Maštate o ljubavi, putovanjima, nekome ko je daleko ili je, za sada, samo prijatelj. Na korak ste da vam se ispune snovi. Sklonost alergijama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

BLIZANCI

Akcenat je na poslovima, karijeri i osmišljavanju planova. Dobar aspekt Merkura i Saturna obezbeđuje podršku autoriteta, starijih, iskusnijih, profesora. Putovanja će biti krunisana uspehom i dobicima, posebno ako se bavite komercijalnim poslovima. U drugoj polovini nedelje obratite pažnju, kako na verbalnu, tako i na pismenu komunikaciju. Dakle, šta potpisujete, kome dajete obećanja ako ste na rukovodećoj poziciji. To se odnosi i na dogovore između vas i emotivnog partnera. Moguće tajne veze i susreti ako ste mlađi. Ako ste hronično umorni, relaksirajte se.

RAK

Potrudite se da sve što ste planirali za ovu nedelju završite do četvrtka, jer ćete nakon toga teže donositi odluke. Mesec će biti u vašem znaku, u brojnim izazovnim aspektima. Obratite pažnju na zakonske stvari, interakciju sa posrednicima, zastupnicima, advokatima, ali izbegavajte rasprave. Rasipnost i sklonost krajnosti u pogledu finansija se nikako ne preporučuje. Srećom, aspekti su krakotrajni i za par dana će sve biti izglađeno. Ukoliko ste u prilici, otputujte negde za vikend jer vas čeka dobar provod i romantičan susret koji ste priželjkivali. Skloni ste hedonizmu.

LAV

Ovih dana budite strpljivi, ne forsirajte ništa a organizaciju poslova prepustite drugima. Sunce, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Saturnom što otežava kompromise sa starijim osobama i autoritetima. Možda ćete biti pod određenim restrikcijama ili imati utisak da vam je nešto uskraćeno. Od petka se situacija menja u vašu korist jer ćete dobiti satisfakciju za uloženi trud. Neće izostati ni finansijski učinak. Kada je zabava u pitanju, tu ste na svom terenu. Znate kako da sebi ugodite ali ste galantni i prema emotivnom partneru. Prijaće vam masaža.

DEVICA

Sada ste u fazi kada obnavljate ugovore ili saradnju, ortakluk. Za vas je od prevashodne važnosti da se okrenete dugoročnim projektima i poslovima koji pružaju određenu perspektivu i šansu za napredovanje. Bitno je da izbegavate sve što je imaginarno jer bi to značilo gubljenje vremena. Druga polovina nedelje je rezervisana za pravne poslove, prepisku, konsultacije sa advokatima ali i dogovor sa bračnim partnerom. Slobodni su u iskušenju da se upuste u tajnu vezu ili će balansirati između platonske ljubavi i prijateljstva. Više se odmarajte.

VAGA

U ovom periodu dolaze do izražaja umetničke i idealističke sklonosti. Venera u polju rada naglašava posvećenost, požrtvovanost ako se bavite humanitarnim aktivnostima, lečenjem. S druge strane, možete se usavršavati na polju estetike, kozmetologije, dizajna, poslova vezanih za lepotu i žene. Ostvarujete odličnu i plodnu saradnju sa posebno kreativnim i talentovanim osobama. Dobar aspekt sa Saturnom, od petka, obećava sklapanje dugoročnog poslovnog aranžmana. Na sentimentalnom planu dolazi do stabilizacije. Najzad pronalazite srodnu dušu. Kontrolišite šećer.

ŠKORPIJA

Kao da ste se povukli sa scene i rutinski obavljate svakodnevne obaveze. Nije da ste oduševljeni trenutnom situacijom ali ste svesni da ne možete da utičete na okolnosti. Ako ste u podređenom položaju, izbegavajte rasprave sa šefovima, nadređenima. Sačekajte pravi trenutak za sugestije i primedbe. U drugoj polovini nedelje se možete pozabaviti finansijama, transakcijama i problemima vezanim za dugovanja. Na ljubavnom planu je prilično uzbudljivo, posebno ako ste slobodni. Uživaćete u zavođenju, neobičnim susretima i provodu. Čuvajte pluća.

STRELAC

Jupiter, vaš vladar, kreće retrogardno u sredu. On je benefik i, samim tim, možete očekivati pozitivne promene, pod uslovom da ste zainteresovani za rad na sebi. Znanje, mudrost, duhovnost -sve je na dohvat ruke ako ste otvoreni. Većina je okrenuta privatnom biznisu, poslovima koje radi iz ljubavi. U drugoj polovini nedelje može biti izazova, naročito na finansijskom planu. Pažljivo donosite odluke. Usredsređeni ste na porodicu ali izbegavate sučeljavanje i rasprave o životno važnim problemima. Krajnje je vreme da partneru saopštite istinu. Bavite se sportom.

JARAC

Prilično ste aktivni ali su poslovi koje obavljate, uglavnom, administrativne prirode. Dakle, intelektualno i mentalno naprezanje. Naravno i sve što se odnosi na komunikaciju, primanje i davanje informacija, kraća putovanja. Prilično ste omiljeni u okolini i ljudi rado sarađuju sa vama, ali obratite pažnju na nove kontakte. Od petka je aktuelan aspekt koji stavlja u prvi plan konfuziju, tajne, pa sve vesti primajte s rezervom. Saturn u dobrom aspektu sa Venerom donosi plodne i trajne emotivne veze a povoljan je za sve koji su bili usamljeni. Jačajte imunitet.

VODOLIJA

Finansije i materijalna sigurnost okupiraju vašu pažnju. U ovom periodu dolazi do preokreta koji će uticati na stabilnost ali i poslovnu klimu. Biće različitih opcija, ponuda za saradnju, nove projekte, pa je važno da napravite sopstvenu listu prioriteta. Razmislite u kom pravcu želite da se razvijate ali i kako zamišljate svoju budućnost. Poželjno je da izbegavate konfrontacije sa konzervativnim strujama, autoritetima i neistomišljenicima. Okrenite se ljubavi, emotivnom partneru, posebno ako ste od nedavno u vezi. Sklonost hroničnim problemima sa zglobovima.

RIBE

Jupiter, vaš suvladar, kreće retrogardno u sredu. Kako utiče na oblast karijere budite spremni za promene ili određen zaokret. Pre svega, ako vaše poslovanje podrazumeva interakciju sa inostranstvom, putovanja. Imate podršku za mnoge projekte ali izbegavajte sve što je rizično a podrazumeva veća finansijska ulaganja. Uspeh je zagarantovan na polju  umetnosti, stvaralašstva, kreativnosti i humanitarnih aktivnosti. Osećanja su intezivirana pod uplivom Venere a to donosi zadovoljstvo, maštanja, egzaltirane ljubavi. Platonske veze. Čuvajte se infekcija.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh