I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 8.4. do 15.4.

OVAN – Dragi Ovnovi, nedelja pred vama biće napeta i u samom startu ćete shvatiti da ako budete želeli da otpočnete nešto novo, nećete biti u mogućnosti to i da ostvarite, sve dok se ne izborite sa starim problemima. To će vas činiti nervoznim i nemoćnim,i koliko god se trudili da delujete smireno i diplomatski, vaša priroda će ipak izbiti na površinu, što će veoma biti naglašeno sredinom nedelje.Uzaludan je savet da možda precćutite ovaj put ili se sklonite privremeno na bolovanje, kratak godišnji odmor. Ovo nije nedelja za stvaranje i sticanje novca, već možda za mirovanje. Sam kraj nedelje dočekaće vas iznenadnim vestima, naglim preokretima i događajima koji se najavljuju ulaskom Merkura u vaš znak. To je priprema za sledeću nedelju koja će biti veoma aktivna i burna. U ljubavi su stvari malo drugačije – Venera u vašem znaku tera vas na neke potpuno neočekivane i ishitrene aktivnosti, te se može desiti da preuzmete inicijativu i otvorite svoje srce nekome ko vam se već duže dopada. To u ovom periodu možda može biti potpuno neočekivano i pogrešno shvaćeno. Umesto toga, preporuka je da se posvetite sebi, svom izgledu, zdravlju i fizičkim aktivnostima.

BIK – Dragi Bikovi, ovo je za vas pomalo neprijatna nedelja jer ćete biti prinuđeni da se suočite sa nekim svojim propustima i greškama iz prethodnog perioda. Možete biti pozvani na razgovor sa pretpostavljenima koji će vam ukazano na greške, i bićete prilično nervozni zbog toga. Nemojte se ipak upuštati u raspravu bilo koje vrste – radije priznajte grešku i prihvatite se posla. Kada je novac u pitanju, moguć je neki dobitak krajem nedelje. Na ljubavnom planu, krajem nedelje Venera ulazi u vaš znak i donosi vam potrebu da poradite na sebi i svom izgledu, pa će mnogi Bikovi otpočeti dijetu ili poći u kupovinu novih odevnih predmeta. Ako ste slobodni, ove nedelje, od srede, možete saznati interesantnu informaciju o nekome ko vam se dopada, što vas može veoma razočarati, u tolikoj meri da ćete razmišljati da odustanete od svega. Ne očajavajte, Venera će tokom narednih nedelja boraviti u vašem znaku donoseći divne romantične trenutke i novu ljubav na pomolu.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, očekuje vas „nervozna“ nedelja u kojoj možete dobiti jednu nepovoljnu vest u vezi posla. Nešto čemu ste se nadali i za šta ste verovali da je „gotova stvar“ – izjaloviće se. Novac koji ste očekivali, neće stići, a neki pravni, administrativni aspekti mogu se aktivirati i doneti prepreke u realizaciji očekivanog kontakta i posla. S druge strane, povoljno se otvaraju neki novi kontakti sa inostranstvom i saradnja sa nemačkim govornim područjem, dakle novi poslovni kontakti u perspektivi. Kraj nedelje će biti vrlo aktivan i nagoveštava burna i dinamična dešavanja koja se tek mogu očekivati tokom aprila. Za ljubav ne treba da brinete ovih dana, s obzirom da će inicijativa krenuti od samog partnera. Moguće je da ćete imati dosta poziva za druženje i izlaske ovih dana, a sam kraj nedelje biće obeležen nekim prijatnim iznenađenjima i vestima na emotivnom planu.

horoskop

I Taxi Zrenjanin

RAK – Dragi Rakovi, za vas će ova nedelja biti napeta na psolovnom planu i bićete prinuđeni da sarađujete sa ljudima sa kojima ste ili u konfliktu ili se apsolutno ne slažete sa njihovim odlukama i načinom rada. Shvatićete da ne možete krenuti dalje ako to ne raščistite, a takođe, moraćete da se izjasnite u vezi nekih stvari sa kojima se u dubini duše uopšte ne slažete. Vi niste skloni sukobima i svađama, ali se bojim da će to sada morati da bude vaše rešenje – teško ćete postići cilj diplomatijom. Ukoliko možete, preporuka je da uzmete kraći odmor ili slobodne dane i da se rasteretite ove nedelje, jer ukoliko se u narednom periodu morate suočiti sa problemima –  ovaj put ipak ne odstupajte od svojih stavova bez obzira na pritisak. Do petka možete dobiti i neki novac. Kada su emocije u pitanju, na žalost i tu vladaju napetost i nervoza. Mogući su sukobi sa familijom koje teško možete izbeći, a ako ste slobodan Rak – pred vama je aktivna nedelja sa dosta poziva od strane prijatelja. Izađite, jer su moguća vrlo lepa, nova poznanstva koja mogu da prerastu u nešto više krajem ovog meseca. Međutim, vi kao da slutite da i tu nešto nije u redu. Možda ste u pravu, jer je osoba koja vam se dopada zauzeta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV– Dragi Lavovi, stojite pred jednom vrlo aktivnom poslovnom nedeljom u kojoj ćete pucati „po svim šavovima“  i ulaziti u otvoren sukob sa ljudima za koje mislite da rade potpuno pogrešne stvari. U pravu ste, sada stvarno ne treba ćutati. Ova nedelja otvara jedan veoma aktivan period u kojem možete rešiti neka poslovna pitanja zbog kojih već dugo niste zadovoljni. Tačno je da je ova nedelja vezana isključivo za stare poslovne probleme, ali ipak se, pred njen završetak, nagoveštavaju nova poslovna šansa i saradnja. Na ljubavnom planu kao da gubite poverenje u partnera i sami preuzimate inicijativu. Zatražite od njega/nje da razgovarate  raščišćavajte neke stvari koje su vam smetale – nećete više moći da ćutite. Ovo jeste nedelja u kojoj primećujete da ste nervozni, pritisak vam je povišen, lako se uznemiravate, ne možete da spavate. Uzmite situaciju u svoje ruke, možete doći pri tom u sukob i sa autoritetima i partnerom,  ali će krajem nedelje vama biti lakše jer ćete biti rešeni problema.

DEVICA – Drage Device, ovo je jedna nedelja u kojoj ćete shvatiti da nema napredka ukoliko ne završite stare poslove. Dugo ste potiskivali probleme koji su vas mučili oko starog posla i bivših saradnika, a sada intezivno razmišljajte o nečem novom.  Kao da ste poslednjih meseci bili u živom blatu, nikako da se iskobeljate iz prošlih obaveza i poslova koje i dalje morate da odradite i završite. Rodiće vam se nova ideja oko posla, i moguća je saradnja sa inostranstvom, ali ćete prethodno morati da se suprotstavite svom pretpostavljenom otvoreno i jasno, iznoseći svoj stav. Muči vas neizvesnost na emotivnom planu i zbog toga možete doći u sukob sa partnerom. Vi želite sigurnost i stabilnost, ozbiljnu vezu, ali vam se ne čini da partner isto razmišlja. Poželećete to da raščistite.Vrlo ste nervozni i uznemireni, pritisak vam zbog toga varira, i ovo su nedelje u kojima ipak nećete moći bez saveta i pomoći lekara.

horoskop zrenjanin

VAGA – Drage Vage, u ovoj nedelji ćete biti primorani da odreagujete onako kako ne želite. Vi, koji ste inače „majstori diplomatije“, sada nećete moći da se suzdržite. Shvatićete početkom nedelje da ukoliko ne budete završili neke stvari koje ste ranije započeli i koje se „vuku“ možda već par godina, neće biti napredka u budućnosti. Shvatićete da neko nije obavio svoje obećanje ili svoj deo posla, onako kako treba, a bez toga dalje ne može. Pokazaćete svoje nezadovoljstvo vrlo direktno, i mnogi koji vas nisu poznavali sada će imati priliku da vide vašu drugu stranu. Krajem nedelje, kada Merkur bude ušao u znak Ovna, otvara se vrlo aktivan period u kojem ćete uspeti da ostvarite mnoge poslovne kontakte sa inostranstvom, rešite mnoge pravne i administrativne prepreke, „podvučete  crtu“ na finansijskom planu i sagledate realno stanje stvari. Kada je ljubav u pitanju, tu su stvari mnogo bolje. Ako ste slobodni, pred vama je jedan aktivan period u kojem mogu da se otvore putovanja, komunikacija, nova poznanstva i druženja. Dobijate potrebu da nešto počnete da trenirate, vozite bicikl, trčite. Uživajte.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, u ovoj nedelji jedino se vama savetuje da ćutite, bez obzira što se  ne slažete sa većinom stvari na poslu. Bolje bi bilo da  se primirite i prihvaite pruženu ruku za primirje. Izbegavajte direktne konflikte od srede, i pokušajte da napravite kompromis sa osobom koja vam je pretpostavljena. Vaši planovi moraće privremeno da se odlože – napravite drugačiju strategiju u zavisnosti od date situacije, da vas ne bi predstojeći događaji iznenadili i dočekali nespremne. Vrlo brze i velike promene zahvatiće vaše polje posla, što ne zavisi od vas, već je uticaj takozvanih mundanih aspekata. Neko će otići, a neko novi će doći na vaše radno mesto i zuato je bolje da mirno sačekate da sve to prođe. Ovo nije nedelja koja će vam prijati, a tako će biti verovatno i na emotivnom planu. Ako ste u stabilnoj vezi, partner vas opterećuje i pritiska, tražeći od vas da se izjasnite ili da preuzmete neku novu odgovornost. Ukoliko ste slobodni, sledeća nedelja biće bolja za nova poznanstva kada Venera ušeta u Bika.

STRELAC – Dragi Strelčevi, vi ste jedan od retkih znakova pred kojim je vrlo dobra poslovna nedelja. Stelijum planeta u Ovnu apsolutno vam odgovara, a ulazak Merkura od sredine nedelje u sazvežđe Ovna i njegov sekstil sa Jupiterom, odličan je za sve Strelčeve – studente, za one koji se bave sportom, Strelčeve koji komuniciraju sa inostranstvom tražeći posao i sređujući papire. Odličan je period mada vi delujete nervozno i agresivno, a nemate razlog za to. Sad ili nikad – pokrenite se i uzmite posao u svoje ruke. Na ljubavnom planu, ako ste slobodni, ljubav samo što nije zakucala na vaša vrata. Desiće se i to od srede. Iako ste nekako nagli i nervozni ovih dana, i svaki razgovor počinjete svađom, ipak vam je ljubav pred vratima, pustite je unutra. Počnite nešto da trenirate.

make a wish horoskop ilzr

JARAC – Dragi Jarčevi,  na poslu ćete se ove nedelje osećati kao na raskrsnici.Otvaraju se neke nove šanse i mogućnosti za saradnju, i treba doneti odluku šta učiniti. Vi niste osoba koja je sklona da otvoreno priča o svojim poslovnim planovima, ali sada ćete ipak to morati da učinite. Takođe, od sredine nedelje vas očekuju nove vesti o starom poslu koji vas brine i opterećuje već neko vreme. Vesti su pravne prirode. Moguće je da ćete morati da potražite savet pravnog lica. Otvara se kraće putovanje u vezi posla, i krajem nedelje moguć je manji priliv novca. Kada je ljubav u pitanju, konačno krajem nedelje ulaskom Venere u sazvežđe Bika, počinje period u trajanju od mesec dana tokom kog će se neke situacije na emotivnom planu stabilizovati ili aktivirati u vrlo dobrom pravcu. Ljubav potražite u komšiluku ili u susednom mestu. Stelijum planeta u vašem četvrtom polju doma, nateraće vas da razmišljate o adaptaciji kuće, dvorišta, uopšte prolećnim renoviranjem. Uživajte u periodu koji dolazi.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je veoma aktivna nedelja koja konačno otvara velike mogućnosti za posao pogotovo ako radite sa inostranstvom ili sa medijima. Dobićete vrlo veliku satisfakciju za svoj rad, priznanje koje će se ogledati kroz još više posla. Nažalost, od novca za sada ništa, a to vas najviše brine. Sve što ste odlagali i niste stigli da završite, stići će od srede i bićete zadovoljni onim što ste postigli  bez obzira na prazan novčanik. Sve što ste zaradili otišlo je na račune ili za tuđe potrebe. Ne brinite, važno je da tokom narednih mesec dana posao kreće uzlaznom putanjom. U ljubavi, zauzete Vodolije sada nisu raspoložene za razgovor sa partnerom jer ih on stalno podseća na novac i materijalne stvari. Slobodne Vodolije imaće više sreće jer od ove nedelje počinju da stižu priznanja i neočekivani izlivi simpatija nekih osoba od kojih to najmanje očekujete. Planirate kraće putovanje za vikend, uživajte u odmoru.

RIBE – Drage Ribe, poslovno gledano, ovo je jedna čudna nedelja puna krajnosti. Posla ima ali novca nema, kako zaradite tako vam sve ode na troškove. Takođe, nudi vam se posao, ali vi možda posle par dana provedenih na njemu, shvatate da to nije za vas. Mnogo napetosti, ogovaranja, pritisaka, a novca je naspram svega toga – malo. Sve u svemu, prilično ste zbunjeni. Od sredine nedelje stižu glasovi koje dugo čekate i odjednom će vam sve postati jasno. Shvatićete u čemu je u stvari bio problem tokom proteklih par meseci. Na ljubavnom planu zauzete Ribe će se ove nedelje baviti vrlo konkretnim pitanjima i razgovorima sa svojim partnerom – pitanje kuće, nekretnine, novca, sve to ovaj put ide preko partnera. Slobodne Ribe mogu očekivati aktiviranje emocija tek krajem nedelje i to kroz neke neobavezne razgovore na mestu gde se služi hrana – uživajte i prihvatajte pozive na rođendane,venčanja, krštenja kao i zabave kod prijatelja, jer vas tamo možda čeka ljubav.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh