I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 8.10.do 14.10.

OVAN – Dragi Ovnovi, konačno izlazite iz napetog perioda. Kada je posao u pitanju, moguće da jedino ljubav još malo stvara problem, mada ne u negativnom smislu. Sredina nedelje je najzanimljivija baš kad su emocije u pitanju. Slobodni Ovnovi mogu konačno ostvariti prvi korak u kontaktu sa osobom koja im se već duže vreme dopada. Osoba može biti vezana za posao, ili je možete upoznati preko nekoga sa posla. Venera iz sazvežđa Device kao i Mars iz sazvežđa Strelca, teraju vas u konflikt sa osobom koja vam se dopada. Obratite pažnju na osobe s posla sa kojima ulazite u konflikt – možda se iza toga kriju emocije sasvim druge vrste.

BIK – Dragi Bikovi, nedelja koja je pred vama biće obeležena slutnjom da nešto nije u redu između vas i voljene osobe i da to “nešto” neće tako lako moći da se reši. Sve veći teret vas pritiska i najradije biste izašli iz veze ili braka, ali vam to nije rešenje. Poneki bikovi sa žaljenjem razmišljaju o vezi iz prošlosti koju su upropastili i kojoj bi rado da se vrate, ali na žalost kasno je za to jer je dotična osoba zauzeta. Sve je već odavno rečeno. Bikovi u dužoj vezi ili braku sve više osećaju kako je partner zahtevan i naporan a ne razumeju u čemu je problem – nikako da se dokažu partneru. Možda je bolje da sve pustite i prećutite do naredne nedelje. Partner će sam odlučiti.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, cele nedelje posao će biti vaša glavna preokupacija. Čekate važnu vest posle obavljenog poslovnog razgovora i obećanja koje ste dobili. Bice ok, ne brinite, ako je neko nešto obećao – ispuniće. Pokrenite se , ako to do sada niste učinili i obavite poslovne razgovore tokom naredne nedelje. Može se desiti da vas kontaktira neko sa kim ste već radili a saradnja nije baš bila uspešna. Sada nudi novu varijantu, koju možda ne treba da prihvatite. Terajte svoje, tražite novi posao. Tranzit Marsa kroz sazvežđe Strelca može naredne nedelje doneti kontakt sa partnerom koji je prilično agresivan. Osećaćete da ste napadnuti, pritisnuti optužbama, da niste baš sigurni – sve vas to tera na razmišljanje. Osoba može biti sportista ili neko ko je vezan za policiju ili vojsku,dakle – uniformisano lice. Namere su mu dobre ali je nastup loš. Pustite ga da vidite dokle će ići.

RAK  – Dragi Rakovi, ova godina za vas je bila veoma teška, evo nedelje kada možete polako da se opuštate na svim poljima, i posao i ljubav dolaze na svoje. Naglašavam da je najsjajniji period vezan za jul sledeće godine kada Jupiter bude ušao u vaš znak ali već sada možete osetiti  blagodat Saturna iz Škorpije, naročito kada je posao u pitanju. U život vam se može vratiti osoba iz prošlosti ako ste slobodni. Takođe, mnogi rakovi dobiće potomstvo u narednih godinu dana, zasnovaće porodicu, rešiće pitanje poslovne dileme koja ih je mučila tokom ove godine. Zato se opustite, dolaze bolja vremena. Imali ste prilike ovaj vikend da shvatite da je zdravlje najvažnije. Čudni snovi na Zadušnice teraju vas na razmišljanje – shvatate ko vas iskreno voli i ko vam je pravi prijatelj a u koga ste ulagali bez potrebe.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV – Dragi Lavovi, iako vam se dosta toga baš i neće sviđati ove nedelje, ipak se baš sad može dogoditi da ostvarite važne dogovore na poslovnom planu i da sve dobije na težini i verodostojnosti. Možete napredovati na poslu ali vas porodični život i dalje muči. Ovo je vaša nedelja i pokušajte da je iskoristite kao prvo za posao, poslovne razgovore i ostvarivanje kontakta sa nekim iz inostranstva pa čak i za putovanje ako je potrebno. Ljubav i porodični odnosi nisu baš u najboljem redu. Neki član porodice, možda čak mlađa osoba, dete vašeg brata ili sestre, ima problem sa kojim ćete se vi suočavati narednih godinu dana -spremite se.

DEVICA – Drage Device,Venera je ušla u vaš znak, ali vam je donela preteranu ranjivost, osećaj iskorištenosti, nesigurnost, brigu, preteranu analizu prošlih događaja, sve bez ikakve potrebe. Umesto da je iskoristite da prekontrolišete svoje zdravlje, čak i ako je potrebno uradite neke intervencije, vi ćete ove nedelje bez potrebe brinuti, i biti u strahu. Osećate se izdanim na emotivnom planu, čak vas je strah da sredina ne osudi neko vaše ponašanje ili neotkrije neku vašu tajnu koja iskreno I nije nešto čega biste baš trebali toliko da se stidite. Ukućani vas nerviraju, svađate se sa njima oko tekućih stvari a i majstor u kuci vam “ne gine” u narednom periodu, kada su u pitanju struja i instalacije.

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, vratila se sreća ,radost i veselje u vaš život ali možda najvažnije – osećaj da konačno možete da kontrolišete svoj život.Trošite novac bez mere, to je možda jedini problem, povedite malo računa o tome. Inače, kada je ljubav u pitanju, shvatate da ste u emotivnoj dilemi – imate dve osobe, jedna je vezana za sport, uniformu, policiju ili vojsku a druga je neko iz prošlosti. Prikrivaćete svoje emocije a moguće i sedeti na dve stolice celih narednih mesec dana. Partner koji vam prilazi čini vas nesigurnim zbog grubljeg nastupa ali su mu namere sasvim iskrene, dajte mu šansu. Možda ste se malo zatrčali tokom prošlih nedelja ušavši naglo u flert ili vezu – sada će se pokazati da imate više šansi nego što ste mogli i da pretpostavite. Još neko ulazi u igru.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, moram da kažem da nema mesta optimizmu u narednom periodu, analizirajte neke svoje stavove na polju posla ali i u vezi porodice. Ne vidite jasno i loše procenjujete stvari. Moguće je da vam naredna nedelja donese važne kontakte sa autoritetima na poslu,razgovore o napredovanju, ali i trosenje novca bez potrebe. Mislim da se neke nade u vezi posla neće baš realizovati kako ste mislili. Naprotiv, na pomolu su problemi. Na emotivnom planu kao i na polju porodice, za vikend su mogući sukobi. Neko iz porodice može vam prebaciti za nedostatak pažnje – u pravu su, bili ste malo sebični tokom prošlih nedelja i to ce vam se vratiti u narednom periodu. Ulažete u ljude koji vam neće biti od koristi.

STRELAC – Dragi Strelčevi, boravak Marsa u vasem sazvežđu tokom narednih mesec dana doneće vam kao prvo, interes za sport, gomilu aktivnosti, kontakata, kretanja, putovanja, kao i potrebu da nađete partnera ukoliko ste slobodni. Umirite se, dva puta razmislite pre nego što utrčite u vezu, nemojte zaboraviti verne prijatelje i one koji vas vole, ne ulećite u vezu sa osobama koje ne poznajete dovoljno, veze će kratko trajati. Naredna nedelja vezana je za sukobe i svađe. Smirite se.

JARAC – Dragi Jarčevi, vi ste baš “nastradali” tokom prethodnih godinu dana. Vreme je da se opustite i izađete iz melanholijei depresije koja vas je pratila mesecima sa razlogom, zbog gomile problema na poslu. Udaljavanje od drugih, kako prijatelja ,tako i poslovnih partnera, bilo je možda potrebno tokom prethodnog perioda da bi ste napravili selekciju,međutim tokom ove nedelje osetićete da je došlo vreme da se otvorite ka onima za koje ste se uverili da su vam bili verni. Na emotivnom planu, na žalost i dalje ništa konkretno, usamljeni ste, melanholični I depresivni. To neće još dugo trajati, opustite se i ovu nedelju iskoristite ipak za poslovne razgovore. Imacete više uspeha.

VODOLIJA – Drage Vodolije, primetili ste zadnjih nedelju dana da ste “izgubili živce” i da više niste u stanju da tolerišete stare probleme, kako na poslu tako i na emotivnom planu. Trenutno vas najviše obuzimaju vrlo konkretni problemi vezani za novac, posao i tekuće obaveze i ne trpite bilo kakve druge razgovore ili gubljenje vremena na trivijalnosti. Zabrinuti ste s razlogom, dolaze teška vremena kada je vaš posao i novac u pitanju i baš ove nedelje vi ćete preduzeti vrlo konkretne mere i poteze da obavite razgovore vezane za posao i novac. Ono što čujete ove nedelje, odrediće vašu budućnost u naredne dve godine po pitanju karijere i finansija. Niste nešto zainteresovani za ljubav u narednom periodu, naročito za nove eksperimente i kontakte.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je nedelja prepuna obaveza i konflikata na poslovnom planu. Nemate razumevanje od strane porodice, naprotiv -događaji u kući oduzeće vam vreme koje vam je sada trenutno veoma važno kada je posao u pitanju. Novac vam sada hronično nedostaje,čekate da vam stigne ali to se ne dešava. Možda tek sredinom sledeće nedelje, oko cetvrtka, stigne novac iz inostranstva koji vam olakšava situaciju. Međutim, jedan član porodice može imati zdravstvenih problema i vi ćete umesto da se usredsredite na posao koji je od prevashodnog značaja u narednih nedelju dana trošiti energiju na članove porodice koji nisu disciplinovani. Okrenite se poslu,očekujte unapređenje u narednom periodu – to je od primarnog značaja.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh