I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 7. do 14. septembra

piše Vesna Lalić

OVAN

Ulazite u izuzetno zanimljiv period jer u sredu Mars, vaš vladar, kreće retrogardno. To će potrajati do sredine novembra. Ovo kretanje je atipično za planetu akcije i, samim tim, treba izbegavati rizike. Takođe, ne preporučuju se pionirski, novi poduhvati, saradnja sa novim poslovnim partnerima. Aspekt smanjuje preciznost a često je indikator tajnih neprijatelja, pa vodite računa o komunikaciji, šta potpisujete i kome se poveravate. Okrenite se ljubavi, zabavi, aktivnostima koje vas čine srećnim. Ljubav na prvi pogled za mlađe. Sklonost glavobolji.

BIK

Početkom nedelje je egzaltirani Mesec u vašem znaku. Čini vas senzitivnim, prijemčivim za sve što se događa oko vas, a naročito za porodične odnose. Presudan je u javnim odnosima i može vas izbaciti u prvi plan ako se oslanjate na žene. Stalo vam je do utiska koji ostavljate na druge, a potrudićete se da drugima stavite do znanja da ne odstupate od svojih ciljeva i da želite samo najbolje. Lep aspekt Venere sa Merkurom doprinosi boljoj komunikaciji, posebno ako ste kreativni. Bićete šarmantni i neodoljivi za suprotni pol. Proverite rad štitne žlezde.

BLIZANCI

Dobar aspekt Merkura sa Venerom ukazuje na period kada do izražaja dolaze vaše najbolje osobine i talenti. Možete se posveiti pisanju, studiranju, učenju, kreativnim poduhvatima, prenošenju i primanju informacija. Lako ostvarujete saradnju sa posebno zanimljivim i nadarenim osobama a neće izostati ni finansijski učinak. Sve što budete radili činiće vam zadovoljstvo ili će delovati da se odlično zabavljate. Uglavnom, biće više izlazaka, kraćih putovanja, kontakata sa prijateljima, bliskom rodbinom ali i fletovanja na daljinu. Sreća i zdravlje su povezani.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

RAK

Ova nedelja je karakteristična po retrogardnom kretanju Marsa koje deluje na vaše polje karijere, a započeće u sredu. Biće aktuelno sve do sredine novembra a može promeniti situaciju na radnom mestu. Do sada ste dokazali da se odlično snalazite kada je reč o nerešivim problemima, izazovima. Sada obratite pažnju na rivale, konkurenciju, jer na površinu mogu isplivati informacije ili tajne za koje niste znali. Dobici od privatnih poslova. Iako dosta vremena provodite u kući sa porodicom, možda razmišljate o nekom izletu, kraćem putovanju sa dragom osobom. Više vežbajte.

LAV

Dok je Sunce u lepom aspektu sa Jupiterom uživate u svemu što radite a uspesi se nižu jedan za drugim. Iskoristite ovaj period za planiranje budućeg projekta a možete ostvariti  značajnu podršku nekog autoriteta ili starije osobe. Čekaju vas dobici od trgovačkih poduhvata, saradnje sa inostranstvom ali i privatnog biznisa. Drugi su vam naklonjeni zbog specifičnog entuzijazma i optimizma koji širite oko sebe. Magnetski privlačite suprotni pol a vašeg šarmu retko ko odoleva. Mlađi uživaju u zabavi, flertu, a nisu isključene ni paralelne veze. Vitalni ste.

DEVICA

Usredsređeni ste na biznis, finansije i sve što donosi praktične rezultate. U ovom periodu ostvarujete veće prihode, neki napreduju u karijeri i uopšte je primetan profesionalni rast. Sredinom nedelje su moguće promene ako ste sa nekim u poslovnom ortakluku. Takođe, ako imate nerešenih problema oko nasledstva, nepokretne imovine, poreza, kredita, osiguranja. Izbegavajte rizične transakcije i ulaganja. Prilično ste se razmazili kada je reč o ljubavi i odnosu sa emotivnim partnerom. Uživate daleko od očiju javnosti. Prija vam lenčarenje.

VAGA

S obzirom da je Mars u opozitnom znaku i da menja smer kretanja sredinom nedelje, budite obazrivi u javnim i partnerskim odnosima. Delikatan je period za pravne poslove, ortakluke, sudske procese i sve što se odnosi na neki vid udruživanja. Može doći do preokreta, neočekivanih ograničenja ali i povlačenja. Svakako, izbegavajte potpisivanje ugovora, sve što je rizično, novo i nedovoljno provereno. Društveni život je izuzetno zanimljiv, dinamičan. Biće puno susreta, druženja sa prijateljima, novih poznanstava i udvaranja. U odličnoj ste formi.

ŠKORPIJA

Retrogardno kretanje Marsa započinje u sredu a potrajaće do sredine novembra. Utiče na vaše radno okruženje, pružanje usluga, sportske aktivnosti, rad sa životinjama, militantne poslove, sve u vezi tehnike. Na neki način otežava ili usporava svakodnevne obaveze, vraća vas unazad ali može značiti nagomilavanje poslova, prekovremeni angažman. Budite spremni na iznenađenja, neočekivane reakcije podređenih ali i saradnika. Zaokupljeni ste karijerom i zapostavljate emotivni život, ali nadoknadićete sve nekim flertom ili novim poznanstvom. Čuvajte se povreda na radu.

STRELAC

Jupiter u lepom aspektu sa Suncem obećava profesionalni i finansijski uspeh. Uživate podršku autoriteta a naklonjeni su vam i stranci. Aspekt predstavlja životnu priliku koju treba iskoristiti za ekspanziju u društvu. Takođe je povoljan za ulaganja i finansijske špekulacije. Možete ostvariti svoje želje, dugoročne planove, sve što je povezano sa putovanjima, ili sprovesti bitne promene koje utiču na budućnost. Korak po korak i sve ste bliže cilju, odnosno osobi do koje vam je stalo. Mlađi su zainteresovani za više osoba i da se što bolje zabave. Puni ste energije.

JARAC

Možda ste na pragu novih otkrića, saznanja i poslova koji podrazumevaju veći stepen posvećenosti. U ovom periodu se više bavite diplomatijom, komunikacijom, uspostavljanjem veza i prenošenjem informacija. Najbolje se slažete sa mladim osobama ili će njihove ideje biti presudne za ostvarenje planova. Finansijska situacija je sve bolja a imaćete uspeha i u bankarskim operacijama. Pronalaženje sponzora ili dobijanje kredita je još jedna od mogućih opcija. Neki će biti okupirani porodičnim poslovima, radovima u kući. Ne povećavajte distancu između vas i partnera. Nervoza.

VODOLIJA

Sada je pravi momenat za saradnju i širenje uticaja na daljinu. Ostvarićete značajne kontakte o kojima drugi mogu samo da maštaju a to će vam otvoriti vrata za poslove od opštedruštvenog značaja. Uglavnom se radi o dugoročnim projektima ili finansijskim ulaganjima. Neki će preuzeti na sebe obaveze i dužnosti od posebnog značaja. Obratite pažnju na ugovore koje potpisujete, dokumentaciju i papirologiju. Venera u polju partnerstva donosi harmoniju u braku. Ako ste slobodni, bićete atraktivni za suprotni pol i prijemčivi za udvaranja. Pažljivo u saobraćaju.

RIBE

Ponekad ste i sami iznenađeni kako je malo napora dovoljno za postizanje uspeha. Ustvari, iza svega stoji pozitivan stav, entuzijazam, ispravan cilj. Jupiter u lepom aspektu sa Suncem nagoveštava ekspanziju na mnogim poljima. To mogu biti pravni poslovi, finansijski, diplomatski, sve što je povezano sa privatnim biznisom, putovanjima, turizmom ili saradnjom sa strancima. Stvaralaštvo i duhovnost su još jedna oblast u kojoj možete da zablistate. Skloni ste da poistovećujete ljubav i prijateljstvo. Neophodan vam je odmor.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh