I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 7. do 14. oktobra

OVAN

Iako je Mars u opoziciji sa vašim znakom donosi uspeh u javnim i partnerskim poslovima. Lako skrećete pažnju svojim diplomatskim nastupom, argumentima i borbenošću. Odličan aspekt za autoritete u sportu, udruženjima, asocijacijama i sve koji se bave organizacijom takmičenja.U drugoj polovini nedelje se fokusirate na praktičnija pitanja, posebno finansijska. Biće prilike za pridobijanje sponzora i uvećanje prihoda. Bračni partner je u periodu napredovanja što vas dodatno motiviše. Strastveni susreti, ako ste mlađi. Konstruktivno usmeravajte energiju.

BIK

Venera, vaš vladar, menja znak u utorak. Delovaće na oblast partnerskih i javnih odnosa. Strasti će biti naglašenije nego obično, jer je u znaku svog pada. Brže ćete uspostavljati kontakte, uživati u društvenoj angažovanosti ako se bavite umetnošću, stvaralaštvom i poslovima vezanim za žene. Ako ste okrenuti privatnom biznisu, biće prilike za uspostavljanje plodonosne saradnje i proširenje poslovnog uticaja. Izazovan aspekt sa Uranom ukazuje na uzbuđenja u ljubavnim odnosima. Izbegavajte nepromišljene poteze i izjave. Problemi sa hormonima.

BLIZANCI

U ovom periodu su naglašeni konstruktivni susreti i sve što ima veze sa organizacijom posla. Izazovan aspekt Merkura i Urana ukazuje na moguće stresove u komunikaciji, preokrete kada je reč o dogovorima. Možda ćete se suočavati sa tuđim predrasudama, nepoštenjem, sputavajućim društvenim i mentalnim normama. Ipak, uspećete da prevaziđete sve prepreke i ostvarite uspeh uz podršku autoriteta. Žene će posebno uživati u naklonosti suprotnog pola. Neko će vas oboriti s nogu ako ste do sada bili usamljeni. Izbegavajte stresne situacije.

RAK

U nedelju je pun Mesec koji utiče na karijeru i vaš status. Nešto se privodi kraju, ili ćete doživeti kulminaciju u značajnim poslovnim pregovorima. Neki će se pozabaviti pitanjem privatizacije,vlasništva, nekretnina, pravne registracije, a možda i mesta prebivališta. Uglavnom, u fokusu je rešavanje životnih pitanja, sve što je povezano sa decom, roditeljima ili bliskom rodbinom. Nisu isključeni manji stresovi ali to neće bitnije uticati na ishod. Venera i Merkur imaju dobar upliv na emotivne odnose. Bićete u centru pažnje i na meti obožavalaca. Krećite se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Većinu aktivnosti ste sveli na minimum, odnosno na ono što smatrate da je najvažnije u ovom periodu. Uglavnom, studenti su posvećeni učenju, kraćim putovanjima i prikupljanju informacija. Dosta očekujete od porodice ili mlađih članova, ali bi bilo poželjno da se više oslanjate na sopstvene snage. Interakcije sa autoritetima su nezaobilazne, pod uslovom da ste naklonjeni politici. Finansijski ste ojačali ali još uvek niste u poziciji da se upustite u poslovni rizik. Prilično ste se razmazili ali ste od onih koji velikodušno uzvraćaju svaku ljubaznost i  simpatiju. Vežbajte.

DEVICA

Vaš vladar Merkur je u brojnim aspektima i naglašava komunikaciju. Iako ste prilično fleksibilni, spremni na  prilagođavanje, u ovom periodu može biti burnijih reakcija. Izgleda da ste spremni na rezove, oslobađanje od svega što vas sputava, posebno kada je reč o prijateljima i saradnicima. Neki će putovati, sklapati nove aranžmane ili živeti van svih ustaljenih šema. Proveravajte dokumenta, papirologiju i sve što je vezano za transport. Što više vremena provodite sa emotivnim partnerom to ste više očarani kvalitetima koje otkrivate. Neophodno vam je opuštanje.

VAGA

Venera menja znak  u utorak, krajem dana. U narednom periodu donosi pozitivne promene na finansijskom i materijalnom planu. Lakše dolazite do novca, a možete se upustiti i u honorarne poslove. Aspekt je naklonjen umetnicima, kreativcima, svima koji se bave modom, trgovinom, poslovima vezanim za lepotu i žene. Još uvek ste pod uplivom Sunca i Marsa što u prvi plan stavlja autoritete i sve koji upravljaju važnim institucijama. Na emotivnom planu dolazi do preokreta. Razmišljaćete o ljubavi i kako da poboljšate odnos sa partnerom. Rekreirajte se.

ŠKORPIJA

Od utorka Venera tranzitira vašim znakom. Popravlja raspoloženje ali i javni imidž. Kako je u dobrom aspektu sa Merkurom, akcenat je na novim poznanstvima, društvenim okupljanjima i komunikaciji. Bićete pokretljivi, pričljivi, željni novih saznanja, informacija. Možete se istaći u ulozi predavača, ili ćete više pažnje posvetiti edukaciji, studiranju i širenju vidika. Uživaćete u društvu mladih, veselih osoba, prijatelja koji su uvek spremni za zabavu ili neko putovanje. Flertovaćete na sve strane ako ste slobodni. Imate moć regeneracije.

STRELAC

Period intezivnih poslovnih napora je iza vas. Sada se možete posvetiti stvaralačkom ili istraživačkom radu. Vladar karijere je u polju tajni što je od prevashodne važnosti za poslove u ustanovama zatvorenog tipa. Poput hotela, dobrotvornih ustanova, klinika za lečenje. Izvesni su poverljivi razgovori ili ćete uživati tajno pokroviteljstvo ako se bavite delikatnim zanimanjem. Uvek ste raspoloženi za prijateljske skupove, dobar provod, zabavu, razne avanture. Tajni ljubavni susreti ako ste još uvek u dilemi oko izbora partnera. U dobroj ste formi.

JARAC

Kako su Sunce i Mars u polju karijere imate sve adute u svojim rukama. Možete postići neočekivan uspeh, autoritet, preuzeti rukovodeću dužnost. Oslobodićete se pritiska vezanog za finansije. Biće iznenadnih dobitaka a nije isključeno ni nasledstvo. Sve što ste planirali polako se realizuje na najbolji mogući način i uz pokroviteljstvo saradnika, prijatelja. Pohvale stižu sa svih strana što će imati odličan uticaj na komercijalne poduhvate. Sada ste u prilici da se više zabavljate i uživate u društvu onih koje volite. Ljubav i prijateljstvo se prepliću. Kontrolišite krvni pritisak.

VODOLIJA

Trenutno uživate u svemu što radite. Okruženi ste zanimljivim saradnicima, koji deluju podsticajno, a spremni su i da vas podrže u onome čemu stremite. Ipak, izazovan aspekt Urana sa Merkurom može poljuljati ravnotežu u odnosu sa pojedinim prijateljima. Budite obazrivi u  aktivnostima gde se oslanjate na posrednike ili svuda gde se donose važne odluke. Ništa ne prepuštajte slučaju  i bićete pošteđeni razočarenja. Možda se na emotivnom planu borite sa konkurencijom i osvajanjem nečijeg srca. Izbegavajte stres.

RIBE

Sve što ste zamislili sada možete i da realizujete. Dosta ste usmereni na sve što je praktično ili je povezano sa finansijama. Prihodi od komercijalnih poslova i privatnog biznisa se uvećavaju pa ste u prilici da investirate u nešto krupnije. Možda ćete uložiti u novu opremu, instrumente, tehniku. Biće prilike za sklapanje saveza, dogovora, ili potpisivanje ugovora sa stranim firmama, kompanijama ili izdavačima. Putovanje sa bračnim partnerom je nešto što odavno priželjkujete. Romansa na putu ako ste slobodni. Verujte više u sebe.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh