I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 7. do 14. maja

OVAN

Uzbudljiv period na profesionalnom planu. Iako je Mars u znaku egzaltacije i pruža velike prednosti nad rivalima, izbegavajte rasipanje energije. Skloni ste naglim postupcima, odlukama, što se ispoljava kroz konflikte, razdražljivost u kontaktu sa autoritetima, superiornim osobama. Pažljivo rukujete mašinama, tehnikom, električnim aparatima, oštrim predmetima, vatrom. Mogući finansijski problemi ili manji troškovi. Bračnom partneru prepustite donošenje najvažnijih odluka. Mlađi su skloni ljubavi na prvi pogled. Čuvajte ruke.

BIK

Ova nedelja se može opisati kao zatišje pred buru. Skloni ste menjanju ciljeva, kolebanjima, posebno kada je reč o karijeri. Uran uskoro tranzitira vaš znak, što na neki način predstavlja pometnju, ili će vas iznenaditi okolnosti. U svakom slučaju, već osećate nemir, ili čeznete za korenitim promenama. Venera deluje na finansije, prihode, pa se nadajte dobicima, poklonima ali i rashodima. Obratite pažnju na kontakte sa inostranstvom. Lako vas je impresionirati ako ste već duže bez stalnog partnera. Izvesne su tajne i neobične ljubavi. Preterana osetljivost deluje na imunitet.

BLIZANCI

Usmereni ste na neobične ciljeve ili vaše ambicije podrazumevaju neistražena i neobična područja. Ove nedelje je aktuelan aspekt između Merkura i Plutona. Podrazumeva komunikaciju sa moćnim ljudima, dogovore od kojih mnogo očekujete, posebno kada je reč o dobijanju podrške, kako finansijske, tako i verbalne. Podstiče sumnjičavost u nečiju lojalnost ili ćete biti nezadovoljni postignutim rezultatima. Ipak, to je samo prolazna faza. Venera u vašem znaku stavlja ljubav i emotivni život u prvi plan. Uživajte u društvu partnera. Moguća alergija.

RAK

Mesec je u silaznoj fazi kada ste osetljiviji, nestabilniji ili od drugih očekujete podršku i razumevanje. U prvom planu je komunikacija sa javnošću, ortacima u poslu. Imaćete uspeha u trgovini, ali i intelektualnim poslovima, pisanju, razmeni informacija i obrazovanju. Izbegavajte kritičnost i konflikte sa neistomišljenicima, takođe, šta izjavljujete ili potpisujete. Ako putujete, proveravajte dokumentaciju. Pronađite kompromis sa bračnim partnerom. Možda maštate o tajnom ljubavnom susretu ako ste slobodni. Krećite se što više.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Iako je Sunce istaknuto u polju karijere, ovo nije period kada je preporučljivo skretanje pažnje u javnosti. Izazovan aspekt sa Jupiterom ukazuje na sva moguća preterivanja, aroganciju i razna iskušenja. U fokusu su finansijski, pravni problemi ili interakcije sa zakonom, advokatima. Izbegavajte davanje novca na zajam. Oslanjajte se isključivo na sebe i nećete zažaliti. Lep aspekt sa Neptunom podstiče kreativnost i donosi uspeh u stvaralačkom radu, umetnosti. Društveno ste aktivni i rado viđeni na proslavama, zabavama. Ljubav kroz prijateljstvo. Pronađite balans.

DEVICA

Venera ima čaroban upliv na karijeru ako se bavite umetnošću ili zavisite od medija. Ipak, još uvek je  aktuelan izazovan aspekt Merkura i Plutona koji ukazuje na iskušenja, rizične poduhvate, sumnjičavost. Sačekajte narednu nedelju ako se bavite privatnim biznisom ili finansijskim špekulacijama. Uskoro stižu lepe vesti iz inostranstva ili ponuda za poslovnu saradnju. Kada je ljubav u pitanju, naginjete ekstremima. Čas ste strastveni, čas uzdržani, ali to deluje stimulativno na vašeg partnera. Radite na jačanju gornjih ekstremiteta.

VAGA

Okupirani ste privatnim poslovima. Ova nedelja je ključna za donošenje važnih odluka ako stremite napredovanju. Merkur u polju partnerstva podrazumeva prilagodljivost, timski rad, taktičko posredovanje. Većina preferira putovanja, što se može ostvariti za vikend ako se bavite obrazovanjem, intelektualnim poslovima, turizmom, marketingom. Budite pažljiviji ako se bavite nekretninama, osiguranjem i finansijama. Ljubav je moguća na kraćem putu ako ste slobodni. Venera u aspektu sa Neptunom podstiče romantičnost ali i tajne susrete. Sklonost infekcijama.

ŠKORPIJA

Imate utisak da ste na prekretnici. Kao da vas iritiraju dosadašnji poslovni partneri ili nadređeni. Izazovan aspekt Sunca i Jupitera  podrazumeva suprostavljanje, osuđivanje, procenjivanje, neslaganje oko pravnih stvari. Bitno je da se suzdržite od komentara, preterivanja i da ništa ne prepuštate slučaju. Posebno kada je reč o finansijama. Iako se većina aktivnosti ne odvija brzinom koju ste očekivali, to nije razlog za paniku. Možda je bračni partner u fazi kada očekuje veći stepen razumevanja. Mlađi će uživati u osvajanju i uzbudljivim susretima. Nemir.

STRELAC

Poslovni pregovori sa strancima su u završanoj fazi. Uskoro očekujte korenite promene na radnom mestu ako se bavite nekim modernim zanimanjem, računarima, internetom, tehnikom. Venera ima zanimljiv upliv na javne i društvene odnose. Čini vas popularnim, harizmatičnim, atraktivnim za medije. Okolina vas uvlači u razne aktivnosti vezane za umetnost, pozorište, mjuzikle, zabave ali sportske aktivnosti. Vrebaju razna emotivna iskušenja kojima nećete odoleti ako ste bez stalnog partnera. Magnetski privlačite druge. Pripazite na ishranu.

JARAC

Ako ste rođeni u trećoj dekadi, povedite računa o odlukama koje donosite u vezi sa privatnim biznisom. Poslovi sa nekretninama mogu zapasti u krizu ali to nije razlog za ishitrene poteze. Možda brinete zbog finansija, povećanih troškova, transakcija. U svakom slučaju, budite obazrivi kada je reč o poslovnoj saradnji i potpisivanju ugovora. Možete se osloniti na dugogodišnje partnere ili starije osobe, autoritete. Ako odvojite poslovne od porodičnih odnosa, mnogo bolje ćete funkcionisati na emotivnom planu. Umerena fizička aktivnost doprineće boljoj kondiciji.

VODOLIJA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Podstiče nemir, originalnost, ekstravaganciju u komunikaciji. Uran, vaš vladar, samo što nije promenio znak, tako da ste u izuzetno zanimljivom periodu. Ako ste na rukovodećoj poziciji obratite pažnju na ugovore koje sklapate. Možda će biti propusta ili razlike u stavovima po mnogim tačkama. Nepotrebni troškovi mogu biti povod za nesuglasice sa saradnicima. Venera ima pozitivan upliv na društveni i ljubavni život. Neko će privući vašu pažnju, ako ste bez stalnog partnera. Proverite krvni pritisak.

RIBE

Možda ste u fazi kada se kolebate ili vas privlače promene. Žudnja za učenjem, napredovanjem, studiranjem, širenjem vidika je nešto što vas nikada ne napušta. Samo je pitanje koliko su drugi u stanju da vas prate. Jedino to može biti kamen spoticanja ili nesuglasica sa okolinom. Jupiter ima dobar upliv na sve što se odnosi na inostranstvo, daljine, ali i obrazovanje. Izbegavajte nepotrebne troškove i ulaganja još neko vreme. Većina se oslanja na porodicu, emotivnog partnera. Mlađi su skloni platonskim ljubavima, maštanju. Više spavajte.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh